واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۱۸ فروردين ۱۳۹۴ (۱۶:۴۰ب.ظ)
موج گزارش مي دهد آمادگي گيلاني ها براي استقبال گسترده از کاروان تدبير و اميد موج - ستاد مردمي استقبال از کاروان تدبير و اميد در آستانه سفر رييس جمهوري و هيات دولت به گيلان در استان تشکيل شده است و مردم و مسوولان اين شهرستان براي استقبال از اين سفر آماده مي شوند.
به گزارش خبرگزاري موج از رشت، رئيس جمهور در سفر هفته آينده خود به گيلان در ورزشگاه شهيد عضدي رشت با مردم اين استان ديدار و سخنراني ميکند.
*استقبال مردم تالش از روحاني
معاون سياسي و اجتماعي فرمانداري شهرستان تالش امروز در نخستين جلسه ستاد مردمي استقبال از سفر رييس جمهوري به گيلان گفت: ستاد مردمي استقبال از سفر رييس جمهوري به استان گيلان در شهرستان تالش متشکل از اقشار مختلف مردم تشکيل شده و همه کارها با محوريت و مشارکت مردم انجام مي شود.
سيدجلال سيدمحمدي افزود: در ستاد مردمي استقبال از سفر کاروان تدبير و اميد شهرستان تالش همه گروه ها و نمايندگان جناح هاي سياسي و اجتماعي، تشکل هاي غيردولتي، انجمن ها و اصناف، شوراهاي اسلامي شهر و روستا و اعضا و مسوولان ستاد انتخاباتي دکتر روحاني در انتخابات 24 خرداد سال 92 حضور گسترده و منسجم و مشارکت فعالانه خواهند داشت.
وي فراهم کردن ارتباط مردم براي استقبال و ديدار با رييس جمهوري را از اهداف تشکيل ستاد استقبال مردمي در شهرستان تالش اعلام کرد.
وي بيان کرد: اين سفر به عنوان اولين سفر دولت تدبير و اميد به استان گيلان در سال جديد و پس از موفقيت تيم ديپلماسي جمهوري اسلامي ايران در سوييس مي باشد که با استقبال گسترده مردم تبديل به يک همايش بزرگ و سراسري در تجليل از اقدامات دولت به خصوص تيم مذاکره کننده خواهد بود.
معاون فرماندار تالش همچنين گفت: سفرهاي هيات دولت به استانها و شهرستانها فرصتي براي حل مشکلات مردم است و بايستي از آن به درستي بهره برد.
وي افزود: اميدواريم سفر قريب الوقوع رياست محترم جمهوري منشاء ثمرات خير و مفيدي براي استان و شهرستان تالش باشد.
*استقبال کاروان سه هزار نفري مردم آستانه اشرفيه از رئيس جمهوري
حسين اسماعيليان فرماندار استانه اشرفيه نيز با اشاره به سفر زودهنگام هيئت دولت به گيلان اظهار کرد: مردم آستانهاشرفيه در سالي که مقام معظم رهبري «دولت و ملت، همدلي و همزباني» نامگذاري کردند به استقبال پر شور از رئيس جمهور در ورزشگاه شهيد عضدي شهر رشت ميروند.
وي از تشکيل کاروان سههزار نفري استقبالکنندگان از رئيس جمهور در آستانهاشرفيه خبر داد و افزود: استقبال مردم از رئيس جمهور در سطح ملي و بينالمللي حائز اهميت است.
اسماعيليان با بيان اينکه گيلانيها به مهماننوازي معروف هستند، تصريح کرد: اکنون در عرصه بينالمللي نگاه جهان به مهمان و ميزبان است و ملتها شاهد استقبال مردم گيلان از رئيس جمهور هستند.
فرماندار آستانهاشرفيه استقبال گرم گيلانيها از رئيس هيئت دولت تدبير و اميد را سبب ايجاد خاطرهاي ماندگار در اذهان جامعه خواند و بيان کرد: سفر هيئت دولت دستاوردهاي بزرگي براي گيلان به همراه دارد.
*تصويب راهآهن رشت به قائمشهر در سفر هيئت دولت
محمدحسين قرباني نماينده مردم آستانهاشرفيه در مجلس با بيان اينکه سفر هيئت دولت به گيلان فرصتي براي شکوفايي و جبران عقبافتادگيهاي گيلان است، اظهار داشت: اتمام پروژههاي آزادراه رشت به قزوين و راهآهن گيلان از مهمترين مطالبات مردم اين استا ن از هيئت دولت است.
وي با بيان اينکه تکميل راهآهن گيلان نيازمند تخصيص اعتبار ويژه است، افزود: پروژه راهآهن گيلان اواخر سال 86، آغاز و پيشبيني شده بود تا 4 سال بعد به پايان برسد اما کمبود اعتبارات مانع بهرهبرداري از اين پروژه تا به امروز شده است.
نماينده مردم آستانهاشرفيه در مجلس گفت: راهآهن رشت به قائمشهر نيز از نيازهاي مهم حوزه زيرساختهاي توسعه گيلان است که در سفر هيئت دولت به عنوان مطالبه استاني مردم گيلان بايد مطرح و مصوب شود.
*آغاز احداث پارک موزه دفاع مقدس گيلان در سفر هيئت دولت
مظفر نيکومنشنودهي رئيس کميسيون فرهنگي شوراي اسلامي شهر رشت نيز امروز با بيان اينکه مردم در انتظار مصوبات فرهنگي برنامه سفر هيئت دولت به گيلان هستند، اظهار داشت: در سال دولت و ملت، همدلي و همزباني نيازمند توجه ويژه دولت به حوزه فرهنگ هستيم.
وي با گراميداشت ياد و خاطره 8هزار شهيد سرافراز گيلان، افزود: سالها است که پروژه احداث پارک موزه دفاع مقدس در گيلان مطرح ميشود ولي دستگاههاي دولتي تا کنون نتوانستهاند مکانيابي اين طرح بزرگ و فاخر را انجام دهند.
رئيس کميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي رشت با تأکيد بر اينکه احداث پارک موزه دفاع مقدس گيلان در سفر هيئت دولت آغاز شود، گفت: امسال کنگره هشت هزار سردار، امير و شهيد گيلاني برگزار ميشود و اين مسئله يکي از بزرگترين مطالبات فرهنگي مردم گيلان است.
*اتمام پروژههاي نيمهتمام انزلي در سفر هيئت دولت به گيلان
عبدالصمد صفرنژاد فرماندار انزلي نيز ظهر امروز در جمع مديران اين شهرستان با بررسي موارد و مسايل مورد نظر براي سفر هيئت دولت به گيلان اظهار کرد: در سفر هيئت دولت به گيلان اولويت ما اتمام پروژههاي نيمه تمام است و آنها را به استانداري اعلام کردهايم.
وي با اشاره به وضعيت بناهاي تاريخي انزلي افزود: اين بناها در حال تخريب هستند و مسئولان و متوليان امر بايد نسبت به تعمير و مرمت بناهاي تاريخي به عنوان ميراث فرهنگي و ارزشمند کشور اقدام کنند.
فرماندار انزلي موقعيت گردشگري اين شهرستان را خوب توصيف کرد و افزود: انزلي از شهرستانهاي برتر کشور در امر گردشگري بوده و توجه به اين موقعيت بهترين راه براي ايجاد اشتغال کوتاه مدت است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]