تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نـادانى، مايـه مرگ زندگان و دوام بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826211051




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش دفاعي کشورهاي شرق اروپا به فعاليت هاي نظامي روسيه


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۵ فروردين ۱۳۹۴ (۱۲:۴۵ب.ظ)
واکنش دفاعي کشورهاي شرق اروپا به فعاليت هاي نظامي روسيه موج - الحاق کريمه به روسيه و بحران اوکراين موجب واکنش لهستان، کشورهاي حوزه بالتيک و اسکانديناوي به تحرکات مسکو شد.
به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج، لهستان، استوني، لتوني و ليتواني پس از تحولات اوکراين ضمن بالا بردن هزينه هاي نظامي خود، از ناتو و آمريکا خواستند تا حضور خود را در شرق اروپا افزايش دهند.
در حال حاضر ناتو ماموريت هاي هوايي خود را در کشورهاي بالتيک در نزديکي مرز روسيه انجام مي دهد. اين کشورها در دوران جنگ سرد، در بلوک شوروي بودند.
همچنين براي مقابله با رزمايش هاي نظامي روسيه، در منطقه بالتيک و درياي سياه، ناتو پنج هزار نيروي نظامي مستقر کرد که مرکز فرماندهي آنها در بلغارستان، لهستان و روماني است.

لهستان:
مهمترين کشور اروپاي مرکزي است که در يک دهه اخير براي بازسازي توان نظامي خود 42 ميليارد دلار هزينه کرد. خريدهاي نظامي اين کشور شامل سيستم سپر ضد موشکي و ضد هوايي، نفربرهاي زرهي، زيردريايي و هواپيماهاي بدون سرنشين نظامي مي شود.
برنامه ورشو، افزايش بودجه دفاعي خود به دو درصد از توليد ناخالص داخلي کشور، طبق توصيه ناتو، است. اين کشور 38 ميليون نفريف حدود 100 هزار سرباز حرفه اي و 20 هزار نيروي ذخيره دارد.

ليتواني:
يکي از سه جمهوري منطقه بالتيک است که از پايان جنگ جهاني دوم تا سال 1991 تحت حکومت اتحاد جماهير شوروي بود. ليتواني هشت هزار پرسنل نظامي حرفه اي و 4500 نيروي ذخيره دارد.
پس از بروز بحران اوکراين و تحرکات نظامي روسيه، از اواسط 2014، شبه نظاميان داوطلب اين کشور سه ميليون نفري به هشت هزار نفر ارتقا يافتند.
ضمن آنکه هزينه هاي نظامي اين کشور تا قبل از سال 2014 تنها 0.89 درصد از توليد ناخالص داخلي را شامل مي شد اما در سال گذشته ميلادي به 1.11 درصد و يا 425 ميليون يورو رسيد.
کشورهاي حوزه بالتيک فاقد نيروي هوايي کافي هستند از اين رو براي حفاظت از حريم هوايي به ناتو نياز دارند.
اين کشورها در سال 2004 به پيمان آتلانتيک شمالي پيوستند.

لتوني:
اين کشور تصميم دارد نيوري نظامي خود را تا سال 2018 از 4600 نفر به 6600 تن برساند. همچنين طرح افزايش نيروهاي ذخيره از هست هزار نفر به 12 هزار تن تا سال 2020 در دستور کار وزارت دفاع لتوني است.
در ماه نوامبر 2014 نيز اين کشور سلاح هاي ضد تانک، کاميون هاي سنگني و وسايل نقليه زرهي از نروژ خريداري کرد. کشور دو ميليون نفري لتوني تصميم دارد هزينه هاي نظامي خود را تا سال 2020 به دو درصد از توليد ناخالص داخلي افزايش دهد. هم اکنون اين رقم يک درصد گزارش شده است.

استوني:
اين کشور با جمعيت 1.3 ميليون نفري داراي سه هزار سرباز حرفه اي، سه هزار سرباز ذخيره و 1100 غيرنظامي که در صورت لزوم آماده به خدمت خواهند بود، است.
نيروي ذخيره داوطلب استوني پس از آغاز بحران اوکراين به 15 هزار نفر رسيد. هزينه هاي نظامي اين کشور 412 ميليون يورو است. اخيرا نيز موشک هاي ضد تانک از آمريکا خريد.

نروژ:
در سال 2013 اين کشور 1.4 از توليد ناخالص داخلي خود را در حوزه نظامي هزينه کرد. استالتنبرگ، دبير کل ناتو، نيز مليت نروژي دارد. اين کشور در مارس 2015 نيز در قطب شمال، جايي که به روسيه مرز مشترک دارد، يک رزمايش بزرگ نظامي برگزار کرد.

فنلاند و سوئد:
اين دو کشور عضو ناتو نيستند، اما؛ هر دو امکان پيوستن به اين اتحاديه نظامي را مطرح کرده اند.
در ميان فعاليت هاي نظامي روسيه در درياي بالتيک، استکهلم سربازان خود را در جزيره استراتژيک گوتلاند مستقر کرد. اين کشور همچنين از برنامه تقويت ناوگان زيردريايي خود خبر داد. در سال 2013 سوئد، 1.1 درصد از توليد ناخالص داخلي را صرف امور نظامي کرد.
فنلاند نيز با برخورداري از يک مرز طولاني با روسيه، در سال 2015 از 1.29 درصد توليد ناخالص داخلي در زمينه دفاعي پرده برداشت که در مجموع 2.7 ميليارد يورو است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن