تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بر خداوند است كه هيچ گرفتارى به زيارت من نيايد مگر آن كه او را شادمان بازگردانم و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805542953




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معرفي دشمنان كيروش


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: معرفي دشمنان كيروش
آنها بدنه اي هستند كه هيچ رئيسي نتوانسته مقابلش كاري كند، حالا كه ديگر يكي از خودشان رئيس شده است.
علی حق شناس - بسياري مي پرسند:  اين اسدي كيست كه مخالف كيروش است؟اين سوال را حتي خود كيروش هم به زبان ديگري طرح كرده: نمي دانم منظور اسدي از "ما" در گفتگو با من چه كساني است؟

جواب دادن به اين پرسش ها براي كساني كه طي چند سال اخير ورزش ايران را رصد مي كنند آسان نيست. اما براي آنهايي كه از دهه شصت پيگير ورزش ايران بودند هويت اين گروه كاملاً شناخته شده است.

آنها خود را تافته جدا بافته اي مي دانند كه هم يگانه صاحب علم و هم تنها مالك اخلاق در ورزش ايران هستند. نطفه اين جمع در دانشكده تربيت بدني دانشگاه تهران بسته شد، در آغازين سالهاي دهه شصت. آنها تازه تحصيلات تكميلي را شروع كرده بودند كه اين گروه غير رسمي را راه انداختند.

روش آنها را در اوايل دهه هفتاد در نخستين روزنامه ورزشي ايران روش "حسن صباح" ناميديم، مرداني كه از تصاحب يك گليم در شهري شروع مي كردند و در چشم به هم زدني شهر را به تصاحب خود در مي آوردند، اين مُيسر نمي شد مگر به اتحاد.

اين گروه به شدت پشت هم هستند. يكي را وارد جايي مي كنند و سپس آن نفر نخست راه را براي دومي و سومي و چهارمي و... باز مي كند تا تمام آن تشكيلات بين خودي ها تقسيم شود. مثل امروز كه گودرزي يك نفر را به فدراسيون فوتبال فرستاده (آري، فقط يك نفر) و خيالش راحت است كه همين اسدي كار را تمام مي كند. افكار به شدت ارتجاعي اين طيف همواره پوششي مدرن دارد. آنها از اخلاق مي گويند و از علم گرايي داد سخن مي دهند. اما اين فقط ظاهر كار است. ايشان همه ورزش ايران را براي خود مي خواهند.

شايد سوال كنيد كه؛ خب، چه ايرادي دارد؟  براي آن كه جواب كوتاهي بدهم به چند نمونه از كارها و افكار و گذشته اين گروه و دسته اشاره مي كنم:

يك/ طرح بيست و هفت ساله ها ( بر اساس اين طرح هيچ بازيكن بالاي بيست و هفت سال حق نداشت در تيم ملي بازي كند)

دو/ انجام بازي فوتبال ( و البته ساير رشته ها) بايد با شلوار و پيراهن آستين بلند باشد تا مشكل شرعي نداشته باشد.

سه/ تيم ملي اميد ايران تا كنون چهار دوره در دستان اين طيف قرار داشته و شكست خورده است. اوج آن به زمان حضور كوردس در ايران بر مي گشت.

چهار/ نگاه ضد ستاره دارند. از نظر اينان ستاره ها آفت ورزش هستند. قرائتي بسيار خشك و ارتجاعي از انضباط ورزشي دارند و ايده آل شان رسيدن به انضباط تيم هاي كره شمالي است.

پنج/ آنها ورزش را در شكل حرفه اي نمي پسندند. ورزش امروز جهان را به بيراهه رفته مي دانند. اين كه پول هاي كلان در ورزش خرج شود مخالف ديدگاه چپ گرايانه ايشان است.

شش/ ورزش دكان اينان است، ورزش ديگي است كه اگر براي آنها نمي جوشد بايد "شكست" در آن بجوشد.

كافي است بدانيد يكي از مشكلات جدي ورزش ايران بعد از انقلاب حضور دائمي اين طيف در بدنه ورزش ايران بوده است. فرقي نمي كند مهرعليزاده رئيس ورزش باشد يا غفوري فرد، هاشمي طبا باشد يا علي آبادي، اين گروه در تمام اين سه دهه ورزش ايران را كنترل كرده اند.

آنها مثل يك توده سيال، هر بار يك مقر اصلي داشته اند و چند پايگاه فرعي. پايگاه اصلي شان اغلب ساختمان ورزش در ميدان توپخانه بود، بعدها به سئول آمدند. در تمام اين ايام اما كميته ملي المپيك براي اين تيم فرصتي براي تجديد قوا و هواخوري به حساب مي آمد. آنها از اتاق هاي اين كميته همه جهان را گشته اند، آن قدر كه رقابتي مخفيانه ميان خودشان برقرار است. برنده اش كسي است كه تعداد كشور بيشتري ديده باشد. اما اكثر آنها در اين رقابت دوستانه كه از جيب دولت بوده سه رقمي هستند، يعني حداقل صد كشور را از نزديك ديده اند!

دانشكده تربيت بدني اما براي اين گروه همواره "خانه پدري" بوده است، جايي كه شخصيت ورزشي شان متولد شده بود. اما فدراسيون ها مثل غنايم در بين آنها دست به دست مي شود، مثل هيات هاي ورزشي، مثل ورزش كارگري و ورزش همگاني، مثل ورزش آموزش و پرورش، مثل ورزش دانشگاهي.

آنها بدنه اي هستند كه هيچ رئيسي نتوانسته مقابلش كاري كند. اينان ورزش ايران را سه دهه است در تيول خويش دارند. حالا كه ديگر يكي از خودشان رئيس شده است.




۱۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن