تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):کسی که از روی بی میلی،بدون عذر و علت نمازجماعت را که اجتماع مسلمانان است ترک کند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870519985




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استقبال استرالیا از توافق هسته‌ای با ایران |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: استقبال استرالیا از توافق هسته‌ای با ایران
وزیر امور خارجه استرالیا روز جمعه ضمن استقبال از چهارچوب توافق هسته ای ایران و گره 1+5 در لوزان سوئیس، گفت که هفته آینده برای رایزنی با مقامات ایران راهی تهران می شود.
کد خبر: ۴۸۷۴۵۱
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۵ - 03 April 2015




جولی بیشاپ، وزیر امور خارجه استرالیا روز جمعه ضمن استقبال از چهارچوب توافق هسته ای ایران و گره 1+5 در لوزان سوئیس، گفت که هفته آینده برای رایزنی با مقامات ایران راهی تهران می شود.


به گزارش ایرنا، وزیر امور خارجه استرالیا در بیانیه ای، با مهم خواندن چهارچوب توافق هسته ای ایران و گروه 1+5 متشکل از آمریکا، انگلستان، فرانسه، روسیه، چین و آلمان، این توافق را یک گام مهم در جهت دستیابی به توافق نهایی عنوان کرد.


بیانیه مشترک پایانی مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 شب گذشته در لوزان توسط محمدجواد ظریف وزیرامور خارجه جمهوری اسلامی ایران و فدریکا موگرینی، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا قرائت شد.


جولی بیشاپ با اشاره به سفرش در هفته آینده به تهران، گفت که روز چهارشنبه 19 فروردین ماه به منظور انجام گفت وگوهای دوجانبه با وزیر امور خارجه و سایر رهبران ایران به تهران عزیمت می کند.


وی همچنین با اشاره به بیانیه مشترک شب گذشته ایران و گروه 1+5، اعلام کرد که این توافق پاسخی به نگرانی های بین المللی در باره برنامه هسته ای ایران است.


وی افزود: جزئیات زیادی باقی مانده که نیاز است در ماه های آینده مورد رسیدگی قرار گیرد.


با پایان یافتن این مرحله از مذاکرات، تدوین پیش نویس برنامه جامع اقدام مشترک تا بازه زمانی 10 تیر در آینده نزدیک آغاز خواهد شد. با نهایی شدن متن، برنامه جامع اقدام مشترک در قالب قطعنامه ای در شورای امنیت سازمان ملل متحد مورد تایید قرار خواهد گرفت. جهت لازم الاجرا شدن برنامه جامع اقدام مشترک برای تمامی کشورهای عضو سازمان ملل متحد، این قطعنامه همچون قطعنامه هایی که علیه ایران تصویب شده بودند تحت ماده 41 فصل هفتم منشور ملل متحد تصویب خواهد شد تا بتواند قطعنامه های قبلی را لغو کند.


وزیر امور خارجه استرالیا همچنین از همه گروهای مشارکت کننده در این مذاکرت خواست به روشی سازنده مذاکرات را ادامه دهند.


جولی بیشاپ گفت که قصد دارد هشتم آوریل (19 فروردین) در سفری به ایران در مورد برنامه هسته ای ایران و سایر مسائل منطقه و دوجانبه مهم با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه و دیگر رهبران ایرانی گفت وگو کند.


تیم میفیلد، یک روزنامه نگار و کارشناس پیشین وزارت دفاع استرالیا اخیرا در مقاله ای گره خوردن منافع این کشور به خاورمیانه از جمله ایران را پاسخ به چرایی سفر جولی بیشاپ وزیر امور خارجه استرالیا به تهران دانسته بود.


وی با مهم خواندن سفر بیشاپ به ایران، تاکید کرده بود تهران اکنون در حوادث مهم و روز خاورمیانه نقش مهمی ایفا می کند و حضور موثر ایران در این اتفاقات باید استرالیا، آمریکا و متحدانشان را به این نتیجه برساند که ایران نقش فوق العاده مهمی در آینده خاورمیانه دارد و از این رو ما باید با تهران همراه شویم.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن