تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834581426
بيانيه کاخ سفيد تحت عنوان مولفههاي برنامه اقدام مشترک جامع ايران و 1+5
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ فروردين ۱۳۹۴ (۳:۷ق.ظ)
بيانيه کاخ سفيد تحت عنوان مولفههاي برنامه اقدام مشترک جامع ايران و 1+5 موج - کاخ سفيد در پايان مذاکرات لوزان، بيانيهاي حاوي «مولفههاي برنامه اقدام مشترک جامع»، منتشر کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، در ادامه متن کامل اطلاعيه کاخ سفيد درباره تفاهم هستهاي با ايران ارائه مي شود.
غنيسازي
- تعداد سانتريفيوژهاي ايران از 19000 کنوني به 6104 دستگاه ميرسد، که در 10 سال آينده تنها 5060 عدد از آنها اورانيوم غنيسازي خواهد کرد. تمامي سانتريفيوژها از نوع IR-1 خواهد بود.
- ايران موافقت کرده دستکم به مدت 15 سال، بالاي 3.67درصد غنيسازي نکند.
- ايران موافقت کرده است که به مدت دستکم 15 سال، ذخاير اورانيوم غنيشده خود را از مقدار 10000 کليوگرم کنوني، به 300 کيلوگرم کاهش دهد.
- تمامي سانتريفيوژهاي اضافي ايران تحت نظارت آژانس ذخيره شده و تنها براي جايگزيني سانتريفيوژهاي فعال مورد استفاده قرار ميگيرند.
- ايران موافقت کرده است که تا 15 سال هيچ تأسيسات غنيسازي تازهاي نسازد.
- زمابندي گريز ايران (زماني که طول ميکشد ايران مواد غنيشده کافي براي يک سلاح داشته باشد) در حال حاضر بين 2 تا 3 ماه ارزيابي ميشود. اين زمانبندي ذيل اين چارچوب، براي دستکم 10 سال، به دستکم يک سال افزايش مييابد.
ايران تأسيسات خود در فردو را تبديل ميکند، به نحوي که ديگر براي غنيسازي اورانيوم به کار نرود
- ايران موافقت کرده تا به مدت دستکم 15 سال در تأسيسات فردو غنيسازي اورانيوم انجام ندهد.
- ايران موافقت کرده تا تأسيسات فردو را به نحوي تبديل کند که تنها براي اهداف صلحآميز به کار گرفته شود (به مرکز تحقيقات هستهاي، فيزيک، فناوري)
- ايران موافقت کرده تا دستکم به مدت 15 سال در فردو تحقيقات و توسعه مرتبط با غنيسازي اورانيوم انجام ندهد.
- ايران به مدت دستکم 15 سال هيچ مواد شکافتپذيري در فردو نخواهد داشت.
- تقريبا دو سوم سانتريفيوژها و زيرساختهاي فردو حذف خواهد شد. سانتريفيوژهاي باقيمانده نيز اورانيوم غني نخواهد کرد. تمامي سانتريفيوژها و زيرساختهاي مربوطه تحت نظارت آژانس بينالمللي انرژي اتمي قرار ميگيرد.
ايران براي 10 سال، تنها در تأسيسات نطنز و با تنها 5060 سانتريفيوژ نسل اول (IR-1) اورانيوم غنيسازي ميکند.
- ايران موافقت کرده تا براي 10 سال، تنها با استفاده از سانتريفيوژهاي نسل اول خود (IR-1) در نطنز غنيسازي کرده و تمامي سانتريفيوژهاي پيشرفته خود را برميدارد.
- ايران 1000 سانتريفيوژ IR-2M خود را که در حال حاضر در نطنز نصب شده، برداشته و به مدت 10 سال آنها را در انبار تحت نظارت آژانس بينالمللي انرژي اتمي قرار ميدهد.
- ايران براي دستکم 10 سال از مدلهاي IR-2، IR-4، IR-5، IR-6 يا IR-8 براي توليد اورانيوم غنيشده استفاده نميکند. ايران بر اساس يک زمانبندي و مولفههايي که با 1+5 مورد توافق قرار ميگيرد، با سانتريفيوژهاي پيشرفته خود، فعاليتهاي تحقيقات و توسعه خواهد داشت.
- براي 10 سال، غنيسازي و تحقيقات و توسعه غنيسازي محدود خواهد بود، تا از زمان گريز يک ساله اطمينان حاصل شود. پس از 10 سال، ايران به طرح غنيسازي و تحقيقات و توسعه غنيسازي که به آژانس بينالمللي انرژي اتمي ارائه شده و مطابق با برنامه اقدام مشترک جامع و ذيل پروتکل الحاقي مقيد خواهد بود، که منجر به محدوديتهاي مشخص بر ظرفيت غنيسازي ميشود.
بازرسي و شفافيت
آژانس بينالمللي به تأسيسات هستهاي ايران، از جمله به تأسيسات غنيسازي اين کشور در نطنز و تأسيسات غنيسازي پيشين آن در «فوردو» دسترسي منظم خواهد داشت و در اين راستا از پيشرفتهترين و مدرنترين فناوريهاي نظارتي استفاده خواهد کرد.
- بازرسها به زنجيره تأمين که پشتيبان برنامه هستهاي ايران است، دسترسي خواهند داشت. سازوکارهاي بازرسي و شفافيت جديد با نظارت دقيق بر اجزا و مواد هستهاي ايران از انحراف اين برنامه به سمت برنامهاي مخفيانه جلوگيري خواهد کرد. بازرسها به زنجيره تأمين که پشتيبان برنامه هستهاي ايران است، دسترسي خواهند داشت. سازوکارهاي بازرسي و شفافيت جديد با نظارت دقيق بر اجزا و مواد هستهاي ايران از انحراف اين برنامه به سمت برنامهاي مخفيانه جلوگيري خواهد کرد.
- بازرسها به معاون اورانيوم دسترسي خواهند داشت و در کارخانههاي اورانيوم که ايران به مدت 25 سال اقدام به توليد کيک زرد کرده پايش مستمر انجام خواهد داد.
- بازرسها از روتورهاي سانتريفيوژ ايران نظارت مستمر به عمل خواهند آورد و تأسيسات توليد و ذخيره اورانيوم ايران را براي 20 سال در معرض نظارت قرار خواهند داد. پايگاه ساخت سانتريفيوژ ايران متوقف شده و تحت نظارت مستمر قرار خواهد گرفت.
- تمامي سانتريفيوژها و زيرساختهاي برداشته شده از فوردو و نطنز تحت نظارت مستمر آژانس بينالمللي انرژي اتمي قرار خواهند گرفت.
- يک کانال تدارکاتي انحصاري به منظور نظارت و تأييد تک تک موارد مربوط به تأمين، فروش و انتقال مواد و فناوريهاي هستهاي و مواد داراي استفادههاي دوگانه به ايران ايجاد خواهد شد.
- ايران با اجراي پروتکل الحاقي آژانس بينالمللي انرژي اتمي موافقت کرده که به آژانس امکان اطلاعات و دسترسي بيشتر به برنامه هستهاي ايران، هم در تأسيسات اعلام شده و هم در تأسيسات اعلامنشده فراهم ميآورد.
- ايران ملزم خواهد بود به آژانس دسترسيهاي لازم براي تحقيق درباره تأسيسات مشکوک اين کشور يا تحقيق درباره ادعاهاي وجود تأسيسات غنيسازي پنهان، تأسيسات تبديل (اورانيوم)، تأسيسات توليد سانتريفيوژ يا تأسيسات توليد کيک زرد در هر نقطه از آن کشور فراهم کند.
- ايران موافقت کرده کد اصلاحي 3.1 که مستلزم اطلاعرساني زودهنگام درباره ساخت تأسيسات جديد است را اجرا کند.
- ايران اقدام به اجراي مجموعهاي مورد توافق از اقدامات براي پرداختن به نگرانيهاي آژانس بينالملل انرژي اتمي درباره جنبههاي نظامي احتمالي برنامه هستهاي خود خواهد کرد.
رآکتورها و بازفرآوري
- ايران موافقت کرده رآکتور تحقيقاتي آب سنگين در اراک را بر اساس طراحي مورد توافق با 1+5، بازطراحي و بازسازي کند، به نحوي که ديگر پلوتونيوم سطح تسليحاتي توليد نکرده و تحقيقات و توليد راديو ايزوتوپ را امکانپذير کند.
- هسته اصلي رآکتور که ميتوانست مقادير قابل توجه پلوتونيوم سطح تسليحاتي توليد کند، نابود شده يا از کشور خارج ميشود.
- ايران در طول عمر رآکتور، تمام سوخت مصرفشده رآکتور را به خارج از کشور منتقل ميکند.
- ايران به صورت نامحدود، متعهد شده است که دست به بازفرآوري يا تحقيق و توسعه بازفرآوري بر سوخت هستهاي مصرفشده، انجام ندهد.
- ايران به مدت 15 سال، فراتر از نيازهاي رآکتور اصلاحشده اراک، آب سنگين انباشت نکرده و تمامي آب سنگين باقي مانده را در بازارهاي بينالمللي به فروش ميرساند.
- ايران به مدت 15 سال، هيچ رآکتور آب سنگين ديگري نميسازد.
تحريمها
- ايران در صورتي که به صورتي قابل راستيآزمايي به تعهدات خود پايبند باشد، تخفيف تحريمي دريافت خواهد کرد.
- آمريکا و اتحاديه اروپا زمانيکه آژانس تائيد کند ايران تمام گامهاي کليدي مرتبط با هستهاي را برداشته، تحريمهاي مرتبط با هستهاي را تعليق خواهند کرد. در هر زمان که ايران به تعهدات خود عمل نکند، اين تحريمها فورا به جاي خود باز ميگردند.
- معماري تحريمهاي مرتبط با هستهاي ايالات متحده در بخش اعظم دوره توافق حفظ شده و امکان بازگشت فوري آنها درصورت بروز مورد جدي عدم-کارايي را فراهم ميکند.
- تمامي قطعنامههاي پيشين شوراي امنيت سازمان ملل مرتبط با مسئله هستهاي ايران همزمان با تکميل اقدامات مرتبط با هستهاي که نگرانيهاي کليدي (غنيسازي، فردو، اراک، ابعاد احتمالي نظامي و شفافيت) را پاسخ دهد، برداشته ميشود.
- با اين حال، مجوزهاي اصلي در قطعنامه شوراي امنيت سازمان ملل (آنهايي که مربوط به انتقال فعاليتها و فناوريهاي حساس است)، با يک قطعنامههاي جديد شوراي امنيت سازمان ملل که برنامه اقدام مشترک جامع را تائيد ميکند، بار ديگر برقرار ميشوند. اين (قطعنامه) همچنين کانال اکتساب فوقالذکر را ايجاد ميکند، که يک تمهيد شفافسازي کليدي به شمار ميآيد. در اين قطعنامه، محدوديتهاي مهم بر تسليحات متعارف و موشکهاي بالستيک و همچنين مجوزهايي که اجازه بازرسي محمولهها و بلوکه داراييها را ميدهد، وجود خواهد داشت.
- يک روند حل مناقشه تعريف ميشود که تمامي طرفهاي برنامه اقدام مشترک جامع را قادر ميسازد براي حل اختلاف نظرها در مورد اجراي برنامه اقدام مشترک جامع، تلاش کنند.
- در صورتي که يک مسئله عدم-کارايي قابل توجه را نتوان از طريق آن روند حل کرد، آنوقت تمامي تحريمهاي پيشين سازمان ملل ميتوانند بار ديگر اعمال شوند.
- ذيل توافق، تحريمهاي ايالات متحده مرتبط با مسئله تروريسم، نقض حقوق بشر و موشکهاي بالستيک پابرجا خواهند بود.
زمابندي
- به مدت 10 سال، ايران ظرفيت غنيسازي و تحقيق و توسعه خود را محدود ميکند، که اين امر زمان گريز دستکم يک ساله را تضمين ميکند. فراتر از آن، ايران به طرحهاي غنيسازي بلندمدت و تحقيق و توسعه غنيسازي که با 1+5 به اشتراک گذاشته شده، مقيد خواهد بود.
- به مدت 15 سال، ايران عناصر اضافي برنامه خود را محدود خواهد کرد. به عنوان نمونه، ايران تأسيسات غنيسازي جديد يا رآکتورهاي آب سنگين نساخته و ذخاير اورانيوم غنيشده خود را محدود کرده و فرآيندهاي پيشرفته شفافيت را ميپذيرد.
- تمهيدات مهم بازرسي و شفافسازي پس از 15 سال نيز ادامه خواهد داشت. پايبندي ايران به پروتکل الحاقي آژانس بينالمللي انرژي انمي، از جمله دسترسي قابل توجه و تعهدات شفافسازي، دائمي خواهد بود. بازرسيهاي قدرتمند زنجيره تأمين اورانيوم ايران براي دستکم 25 سال، ادامه خواهد داشت.
- حتي پس از دوره سختترين محدوديتهاي برنامه هستهاي ايران، ايران همچنان عضوي از پيمان منع گسترش هستهاي است، که ايران را از توسعه و دستيابي به تسليحات هستهاي منع کرده و اعمال پادمانهاي آژانس بينالمللي انرژي اتمي بر اين برنامه را ضروري ميکند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 157]
صفحات پیشنهادی
خلاصه ای از راه حلهای تفاهم شده بین ایران و ۱+۵ برای رسیدن به برنامه جامع اقدام مشترک
خلاصه ای از راه حلهای تفاهم شده بین ایران و ۱ ۵ برای رسیدن به برنامه جامع اقدام مشترک خلاصه ای از مجموع راه حل های تفاهم شده برای رسیدن به برنامه جامع اقدام مشترک منتشر شد جوان آنلاین خلاصه ای از مجموع راه حل های تفاهم شده برای رسیدن به برنامه جامع اقدام مشترک منتشر شد جمهوری500 خبرنگار در لوزان منتظر قرائت بیانیه مشترک ایران و 1+5 هستند
500 خبرنگار در لوزان منتظر قرائت بیانیه مشترک ایران و 1 5 هستند نشست عمومی و پایانی وزیران خارجه ایران و 1 5 برگزار شد آفتاب به گزارش خبرنگار ایسنا از لوزان سوییس این همان نشستی است که قرار بود پس از پایان آن ظریف و موگرینی در کنفرانسی مطبوعاتی بیانیه مشترکی را که همه منتظربیانیه مشترک ایران و 1+5/ نطنز، تنها مرکز غنی سازی ایران
پس از هشت روز گفتگوی فشرده بیانیه مشترک ایران و 1 5 نطنز تنها مرکز غنی سازی ایران مذاکرات هستهای پس از دیدارهای دو سه و چندجانبه طرفین پس از هشت روز بیم و امید با بیانیه مشترک آقای ظریف و خانم موگرینی به نمایندگی از 1 5 به پایان رسید به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز مذکاخ سفید: شانس توافق با ایران کماکان ۵۰ درصد است/ ایران باید اجازه بازرسیهای سرزده از برنامه هستهایش را بدهد
کاخ سفید شانس توافق با ایران کماکان ۵۰ درصد است ایران باید اجازه بازرسیهای سرزده از برنامه هستهایش را بدهد سخنگوی کاخ سفید در کنفرانس خبری روز سهشنبه گفت شانس توافق هستهای با ایران کماکان ۵۰ درصد است جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید روز سهشنبه در کنفرانس خبری گفت که شانس توافبیانیه مشترک ایران و 1+5 تا دقایقی دیگر ارائه میشود
بیانیه مشترک ایران و 1 5 تا دقایقی دیگر ارائه میشود روز نو نشست عمومی و پایانی وزیران خارجه ایران و 1 5 برگزار شد قرار است پس از این نشست ظریف و موگرینی در کنفرانسی مطبوعاتی بیانیه مشترکی را ارائه کنند درحال حاضر دهها خبرنگار در محل مذاکرات بیصبرانه منتظر ارائه بیانیهمتن کامل بیانیه مشترک ایران و 1+5
متن کامل بیانیه مشترک ایران و 1 5 محمد جواد ظریف و فدریکا موگرینی در کنفرانس خبری بیانیه مشترک مطبوعاتی را به زبان انگلیسی و فارسی ارایه کردند آفتاب متن بیانیه به شرح زیر است ما وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و نماینده عالی اتحادیه اروپا همراه با وزرای خارجه 3 کشور اروپخلاصه ای از مجموع راه حل های تفاهم شده برای رسیدن به برنامه جامع اقدام مشترک
خلاصه ای از مجموع راه حل های تفاهم شده برای رسیدن به برنامه جامع اقدام مشترکتاریخ انتشار پنجشنبه ۱۳ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۲۱ ۳۵ جمهوری اسلامی ایران و کشورهای عضو گروه ۱ ۵ متشکل از چین روسیه فرانسه آمریکا انگلیس وآلمان در چارچوب عناصر مندرج در برنامه اقدام مشترک مورخ ۲۴ نوامبر ۲جزئیات تفاهم ایران و 1+5 در لوزان: تداوم برنامه هسته ای از جمله غنی سازی /لغو فوری همه تحریم ها بعد از حصول تو
جزئیات تفاهم ایران و 1 5 در لوزان تداوم برنامه هسته ای از جمله غنی سازی لغو فوری همه تحریم ها بعد از حصول توافق جامع خلاصه ای از مجموع راه حل های تفاهم شده برای رسیدن به برنامه جامع اقدام مشترک منتشر شد به گزارش نامه نیوز خلاصه ای از مجموع راه حل های تفاهم شده برای رسیدن به براستقبال انگليس از بيانيه مشترک ايران و 1+5
۱۳ فروردين ۱۳۹۴ ۲۲ ۴۰ب ظ استقبال انگليس از بيانيه مشترک ايران و 1 5 موج - وزير خارجه انگليس از توافق به دست آمده ميان ايران و 1 5 استقبال کرد به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج فيليپ هاموند وزير خارجه انگليس ضمن استقبال از راه حل هاي هسته اي به دست آمده ميان ايران و 1 5-بیانیه مشترک پایانی مذاکرات هسته ای ایران 1+5
آخرین گزارش از ماراتن هسته ای لوزان بیانیه مشترک پایانی مذاکرات هسته ای ایران 1 5 ببانیه مشترک پایانی مذاکرات هسته ای ایران و 1 5 توسط محمدجواد ظریف وزیرامورخارجه جمهوری اسلامی ایران و فدریکا موگرینی مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا منتشر شد دراین جلسه علاوه بر ظریف و موگرظريف بيانيه مشترک ايران و 1+5 را قرائت کرد
۱۳ فروردين ۱۳۹۴ ۲۲ ۱۷ب ظ ظريف بيانيه مشترک ايران و 1 5 را قرائت کرد موج - گروه بين الملل خبرگزاري موج به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج محمد جواد ظريف وزير خارجه کشورمان متن اعلاميه مشترک ايران و 1 5 را هم اکنون قرائت مي کند بر اساس اين گزارش فدريکا موگريني مسئول سياسآغاز قرائت بيانيه مشترک ايران و 1+5 توسط مرگريني
۱۳ فروردين ۱۳۹۴ ۲۲ ۱۱ب ظ آغاز قرائت بيانيه مشترک ايران و 1 5 توسط مرگريني موج - به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج فدريکا موگريني قرائت متن بيانيه مشترک ايران و 1 5 را در محل پلي تکنيک فدرال لوزان آغاز کردبيانيه مشترک ايران و 1+5 توسط مرگريني قرائت شد
۱۳ فروردين ۱۳۹۴ ۲۲ ۱۵ب ظ بيانيه مشترک ايران و 1 5 توسط مرگريني قرائت شد موج - گروه بين الملل خبرگزاري موج به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج فدريکا موگريني مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا دقايقي پيش قرائت متن بيانيه مشترک ايران و 1 5 را در محل پلي تکنيک فدرال لوزان آغازانتظار شروع دیدار تازه ظریف و کری بعد از ماراتن دیشب/ ادامه حضور وزیر خارجه آلمان و ورود فابیوس به لوزان/ ادعا
انتظار شروع دیدار تازه ظریف و کری بعد از ماراتن دیشب ادامه حضور وزیر خارجه آلمان و ورود فابیوس به لوزان ادعای شروع بررسی گزینههایی چون تشدید تحریمها اقدام نظامی یا تمدید مذاکرات ژنو در کاخ سفید قرار است هشتمین روز از آخرین دور مذاکرات هستهای در لوزان برای رسیدن به تفاهم وموسویان: فکر می کنم تفاهمی صورت بگیرد /ایران و گروه 1+5 سرگرم تهیه بیانیه ای مشترک هستند
موسویان فکر می کنم تفاهمی صورت بگیرد ایران و گروه 1 5 سرگرم تهیه بیانیه ای مشترک هستند سید حسین موسویان مذاکره کننده ارشد پیشین هسته ایران در گفت و گو با یک شبکه آلمانی گفت که به توافق هسته ای میان ایران و گروه 1 5 خوشبین است به گزارش نامه نیوز موسویان در گفت و گو با شبکه تلونقوی در گفتوگو با فارس: ایران هیچ متنی جز متن توافق جامع هستهای را نمیپذیرد/مخالفت تیم مذاکرهکننده ایران ب
نقوی در گفتوگو با فارس ایران هیچ متنی جز متن توافق جامع هستهای را نمیپذیرد مخالفت تیم مذاکرهکننده ایران با صدور بیانیه مشترک در مذاکرات لوزانسخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت ایران هیچ چیزی جز یک توافق جامع در قالب یک متن واحد را در مسئله هستهای قبول ندارد و تواکنش سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا به برنامه جامع اقدام مشترک
جمعه ۱۴ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۸ ۵۵ سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با اشاره به توافق هستهای حاصل شده میان ایران و گروه 1 5 گفت به آنچه که در یک هفته گذشته انجام دادهایم افتخار میکنیم به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ماری هارف با اعلام خبر بازگشت تیم مذاکره کننده آمریکا به-
گوناگون
پربازدیدترینها