تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تکمیل روزه به پرداخت زکاة یعنى فطره است، همچنان که صلوات بر پیامبر (ص) کمال نماز است. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868565603




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دو بيمار اورژانسي قم به تهران منتقل شدند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۳ فروردين ۱۳۹۴ (۲۲:۲۳ب.ظ)
مسئول ستاد هدايت و رسيدگي به امور درمان قم دو بيمار اورژانسي قم به تهران منتقل شدند موج - مسئول ستاد هدايت و رسيدگي به امور درمان قم گفت: يک مورد معاينه چشم اطفال و يک مورد قطع شريان دست در استان اتفاق افتاد که آنها را پس از هماهنگي‌هاي لازم، به بيمارستان‌هاي تهران منتقل کرديم.
به گزارش خبرگزاري موج ازقم ،به نقل ازروابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي قم، مسئول ستاد هدايت و رسيدگي به امور درمان قم با بيان اينکه ستاد هدايت و امور رسيدگي به درمان رابط بين اورژانس پيش بيمارستاني و بيمارستان است اظهار داشت: باتوجه به شلوغي بيمارستان‌ها و تعداد مصدومان بالا در حوادث، وظيفه ما هماهنگي براي انتقال حادثه ديدگان به مراکز درماني قم و حتي شهرهاي ديگر است.
وي افزود: در حال حاضر تقريبا 99درصد امور درماني مردم توسط پزشکان قم انجام مي‌شود ولي در موارد خاص که نياز به ديگر موارد درماني در استان قم ممکن نباشد، بعد از هماهنگي با ستاد هدايت درمان تهران، مصدوم را به اين شهر منتقل مي‌کنيم.
ولي‌الله صمدي با بيان اينکه اقدامات اوليه تمامي مجروحين ابتدا در بخش اورژانس بيمارستان‌ها انجام مي‌شود، عنوان کرد: اگر وضعيت جسماني و حال مصدوم وخيم بود، سريعا پزشک متخصص به او رسيدگي مي‌کند و در صورت نياز با آمبولانس‌هاي مجهز به ICU و پرسنل پزشکي باتجربه به مراکز درماني تهران منتقل مي‌شود.
وي با اشاره به تعداد انتقال مصدومان قم به مراکز درماني تهران گفت: يک مورد معاينه چشم اطفال و يک مورد قطع شريان دست در استان اتفاق افتاد که آنها را پس از هماهنگي‌هاي لازم، به بيمارستان‌هاي تهران انتقال داديم.
مسئول ستاد هدايت و رسيدگي به امور درمان دانشگاه علوم پزشکي قم اذعان داشت: اگر مشکلي در بيمارستان‌هاي استان وجود داشت، بلافاصله با سوپروايزر و مسئولان ارشد آن بيمارستان تماس مي‌گيريم و اگر مورد اورژانسي بود سريعا به رفع مشکل اقدام مي‌کنيم و در غير اينصورت به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکي قم ارجاع مي‌دهيم.
وي يادآور شد: هماهنگي پزشکان متخصص مراکز درماني استان توسط ستاد هدايت و رسيدگي به امور درمان دانشگاه علوم پزشکي قم انجام مي‌شود.
صمدي در خصوص ويژگي‌هاي شماره تلفن 1590 اظهار کرد: با آغاز طرح تحول نظام سلامت اين شماره راه اندازي شد تا مردم انتقادات و پيشنهادات خود را از اين طريق اعلام کنند.
وي خاطر نشان کرد: در ايام نوروز نيز مسافرين و زائرين مي‌توانند از طريق شماره تلفن 5115 علاوه بر انتقادات و پيشنهادات، از آدرس مراکز درماني و حضور پزشکان متخصص در بيمارستان‌ها مطلع شوند.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن