محبوبترینها
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1840510587
چهرۀ ماندگار جغرافیا و تاریخ مازندران شرقی درگذشت...
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
چهرۀ ماندگار جغرافیا و تاریخ مازندران شرقی درگذشت... وبلاگ > زمانی درمزاری، محمدرضا - استاد علی بابا عسگری، جغرافیدان و مورخ شهیر مازندرانی و چهره ماندگار جغرافیا و تاریخ مازندران(شرقی) و خالق آثار متعدد علمی و فرهنگی در سن 83 سالگی در خارج از کشور درگذشت و بناست؛ پیکر آن دانشمند به نام مازندرانی، متعاقب انتقال به کشور، در روزهای آتی در گلوگاه مازندران تشییع و برابر وصیت استاد در آرامگاه تاریخی سفید چاه در هزار جریب به خاک سپرده شود. این یادداشت، به احترام 6 دهه خدمات علمی و فرهنگی استاد و یادمان درگذشت ایشان منتشر می گردد...
استاد علی بابا عسگری؛ نویسنده، پژوهشگر، مورخ، جغرافیدان و کارتوگراف شهیر مازندرانی است که در سال 1311 در خانواده ای سنتی در شهرگلوگاه در مازندران شرقی چشم به جهان گشود. فقر مالی خانواده و فقدان پدر به جهت اراده و استعداد سرشارخداوندی علی بابا، مانع از تحصیل و دانش اندوزی روزافزون وی نگردید و به تحصیل در اولین مدرسه گلوگاه با مدیریت مرحوم رمضان موجرلو(مشهور به رمضان مدیر) پرداخت. وی در طی سالهای 31-1330 ، بنا به پیشنهاد مدیر مزبور(مرحوم رمضان موجرلو و نخستین معلم آن منطقه) و با موفقیت در آزمون استخدامی معلمان استان مازندران، بعنوان معلم پیمانی در آن منطقه به آموزش دانش آموزان گلوگاهی مشغول شد و در پی پایان یافتن تحصیلات مربوطه خویش، در مقام تبدیل وضعیت دبیری خود از پیمانی به رسمی برآمد. علی بابای نوجوان، ضمن تکمیل تحصیلات خود در گلوگاه، گرگان و بهشهر، با حمایت برخی از مشاهیر محلی و معاریف وقت منطقه ای به تحصیل خویش ادامه داد و همواره از آنها به نیکی و احترام و حدشناسی و قدرشناسی مستمر یاد می کرد. وی ضمن اخذ دیپلم در دانشسرای مقدماتی گرگان و پذیرش در کنکور سراسری در 15 /6/1337 در رشته تاریخ و جغرافیا در دانشکده ادبیات دانشگاه تهران وارد شد و با ادامۀ تحصیلات دانشگاهی خویش از سال 1342، به آموزش و تدریس در مدارس عالی و دانشگاههای وقت کشور مانند مدرسه اسد آبادی،اندیشه، مدرسه گروه فرهنگی، مدرسه عالی امیر کبیر، مدرسه جاویدان،دانشگاه مازندران(بابلسر)، دانشگاه تهران و اصفهان و موسسات علمی و فرهنگی متعدد دیگر همت گماشت.
علاقه وافر علی استاد عسگری به دانش جغرافیا و تاریخ و آشنایی بعدی وی با بسیاری از دانشمندان و معاریف سرشناس جغرافیایی و کارتوگرافی چون پرفسور محمد حسن گنجی، برجسته ترین جغرافیان آسیا و دانشمند برتر هواشناسی جهان به انتخاب سازمان جهانی هواشناسی در سال 2001 و استاد عباس سحاب تفرشی سبب ورود جدی و مستمر وی به دنیای رنگارنگ کارتوگرافی، ترسیم نقشه ها و تدوین اطللس های متعدد جغرافیایی گردید و ضمن تلفیق مناسب گسترۀ فراگیر تاریخ و جغرافیا با هم، نسبت به تهیه و ترسیم نقشه های جغرافیایی و نیز تاریخی متون اسلامی همت گماشت و خود، آفرینندۀ آثار هنری و کارتوگرافی متعددی در این باره شد.. استاد علی بابا عسگری، پیش از هر اقدامی، با نگارش و تالیف آثاری ماندگار و فاخر نسبت به جغرافیا و تاریخ منطقه زادگاه خویش و مناطق اطراف، سعی در شناساندنِ درست و علمی آن نواحی و یادمان ساختنِ مطالعات علمی و دانشگاهی و ثبت تاریخ شفاهی و مطالعات میدانی مربوطه نسبت به آن مناطق نمود. اثر مشهود وی در زمینه تاریخ و جغرافیای بهشهر با عنوان " بهشهر؛ اشرف البلاد"، بعنوان کتاب برتر سال 1350، با گذشت نزدیک به 5 دهه از تاریخ تالیف و انتشار آن، هنوز در زمرۀ منابع اصلی مطالعات منطقه ای و ملی مازندران به شمار می رود و هیچ دانشجو و دانشگاهی و پژوهشگری، خود را بی نیاز از مراجعه و مطالعه بدان نمی داند!. کتاب "جغرافیای مفصل هزار جریب" و " نقشه هزار جریب" (نکا،بهشهر و گلوگاه)،منتشره در سال 1365 ، از دیگر آثار علمی و فرهنگی این استاد نامدار مازندرانی، در این رابطه است.
اضافه براین،کتب " اطلس جهان،1343،تاریخ عمومی و جغرافیای عمومی،1348،جغرافیای کشورها،1351،اطلس اسناد در تاریخ خلیج فارس به 3 زبان، 1352،نقشه کتاب دانشنامه علی ابن ابیطالب(ع)، نقشه کتاب دانشنامه امام حسین (ع)،تهیه نقشه کتاب دانشنامه غدیر عاشورا،1391،اطلس تاریخی ایران و جهان،اطلس مناسک حج" در 10جلد، از دیگر آثار علمی و فرهنگی استاد علی بابا عسگری در طی سالیان متمادی بوده است. بسیاری از موسسات و مراکز جغرافیایی و کارتوگرافی چون موسسه جغرافیایی و کارتوگرافی سحاب، گیتاشناسی و بنیاد فرهنگ، مرهون خدمات علمی، فرهنگی و مشورتی استاد عسگری طی چند دهه بوده که به اشکال مختلف در قالب نگارش، ویرایش، نظارت بر تدوین و تالیف و تهیه و ترسیم نقشه های جغرافیایی و کارتوگرافی از دانش فراوان و تجارب حرفه ای و کارشناسی استاد بهره های بسیار برده و مبادرت به انتشار آثار ماندگار استاد طی سالیان مختلف نموده اند.
استاد علی بابا عسگری، علاوه بر دوستی و معاشرت با معاریف منطقه ای چون شادروان، مهندس موسی خان اشرفی؛ پدر عمران و آبادانی بهشهر و دانشمندان به نام ایرانی و جهانی چون شادروان، پرفسور محمد حسن گنجی، بنیانگذار جغرافیای نوین کشور و برجسته ترین جغرافیدان آسیا؛ خود تربیت کنندۀ شاگردان معروف و مشهوری به مانند دکتر محمد علی نجفی، وزیر پیشین آموزش و پرورش، سرپرست وقت وزارت علوم و سازمان میراث فرهنگی کشور و معاون رئیس جمهور وقت و رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز بوده است.
استاد عسگری علاقه فراوانی به ایران و مازندران و زادگاه خویش، گلوگاه و محال اطراف چون هزار جریب نشان می داد و بیشتر تعطیلات خویش، جز مواقع سفر به خارج از کشور را در آن منطقه می گذراند.وی، محل رجوع عام و خاص و دانشجویان و دانشگاهیان و مسئولان متعددی ملی و منطقه ای بوده است و نقش مشورتی و موثر ایشان در بسیاری از طرح ها و پروژه های ملی و منطقه ای و خلق و نگارش آثار علمی و فرهنگی در حوزه جغرافیا و کارتوگرافی غیرقابل انکار است. استاد تمایل فراوانی به تبدیل شدنِ منطقه ارزشمند و تاریخی هزارجریب به عنوان یک شهرستان، با هدف مستقل شدن از شهرهای مجاور( بهشهر، نکاء و گلوگاه) و دارا شدن بودجه مستقل، به منظور عمران و آبادانی این منطقۀ زرخیز، اما محروم داشته و به مانند زادگاه خویش به آن نواحی، به شدت به آن نواحی و مردم آن و گلوگاه و مازندران، عشق می ورزید و خواهان بالندگی و توسعۀ روزافزون آن و زدون محرومیت از منطقۀ بی مانند هزارجریب در ارتفاعات استان مازندران بود.همین دغدغه، وی را به مطالعه و شناخت میدانی هزارجریب و تهیه کتاب جغرافیای مفصل هزار جریب و نقشه آن هدایت کرد و اثری ماندگار در شناسایی و اهمیت این منطقه از خویش برجای گذارد و حتی، فرزند باستان شناس خویش(دکتر سپیده عسگری) را به نگارش پایان نامۀ دانشگاهی خویش در حوزه میراث فرهنگی و باستانی مازندران شرقی، با افتخار، رهنمون ساخت. نقش استاد علی بابا عسگری در دفاع از منافع ملی و بین المللی ایران نسبت به هویت تاریخی و اسنادی خلیج فارس با تهیه و انتشار کتاب " اطلس اسناد تاریخ خلیج فارس" به سه زبان و اقدامات به عمل آمده ایشان در کنار پرفسور محمد حسن گنجی و دیگر مشاهیر و جغرافیدانان ایرانی ستودنی و قابل تقدیر است. شاید بی جهت نباشد که بتوان از استاد عسگری، علاوه بر " چهره ماندگار گلوگاه و مازندران شرقی"، از وی بعنوان " چهره ماندگار خلیج فارس" نیز یاد کرد. استاد برای تهیه نقشه ها و اطللس های تاریخی و مذهبی و در ایام همکاری با بنیاد فرهنگ ایران، بنا به دعوت آیت الله مروارید و دیگر مراکز مربوطه، سفرهای متعددی به عربستان نموده است و علاوه بر مذاکره و مباحثه فراوان با دانشمندان سعودی و مطالعه منابع و متون عربی و اسلامی در آن کشور و مقایسه آن با دیگر منابع در ایران و خارج از کشور، نسبت به تهیه و نگارش نقشه ها و کتب مشهور" اطلس مناسک حج" در 10 جلد و نقشه کتب دانشنامه علی ابن ابیطالب(ع)،دانشنامه امام حسین (ع) و دانشنامه غدیر عاشورا و نقشۀ مدینۀ منوره" اقدام نمود.
این جغرافیدان و مورخ مازندرانی، علاوه بر زبان ترکی، به زبانهای عربی و انگلیسی نیز وارد و آشنا بود و همین توانائی، موجبات تقویت روزافزونِ تهیه و تدوین و تالیف آثار متعددی علمی و فرهنگی و پژوهشی را در استاد سبب گردید. با این وجود، استاد عسگری علیرغم عشق، تعهد، خدمات مسئولانه و صادقانه و همیشگی خویش به محافل علمی و فرهنگی و برخورداری از اخلاق حرفه ای و شئونات علمی و دانشگاهی مستمر، همواره از سودجویی ها و فرصت طلبی های برخی از اشخاص حقیقی و حقوقی، در استفاده از دسترنج و دستاوردهای مطالعاتی و پژوهشی خویش و انتشار آنها به نام خود(نه ایشان)، طبق سنت مرسوم و متعارف حوزۀ نشر متاسف،منتقد و رنجور بود و به کررات، این موضوع را به نگارنده و بسیاری از دوستان نیز گوشزد می کرد.! استاد علی بابا عسگری برخوردار از یک خانواده علمی و دانشگاهی بود که متعاقب مهاجرت به تهران برای ادامه تحصیل در سال 1342 با خانم عفت کاشانی، بانوی فرهنگی و همیشه همراه خویش ازدواج کرد و حاصل این پیوند سبزینۀ آنها، تولد سه فرزند بوده که هر یک، با تحصیل در مقطع دکترا و فوق دکترا در رشته های برق و مخابرات، باستان شناسی و پزشکی،حسب مورد نیز از مفاخر علمی و فرهنگی منطقه، کشور و خارج از کشور به شمار رفته و در خارج از ایران به فعالیت های علمی و دانشگاهی و حرفه ای مشغول می باشند. این دانشمند به نام ایرانی، سرانجام پس از 5 دهه فعالیت مستمر علمی و فرهنگی و خدمات بی شائبه آموزشی، دانشگاهی و پژوهشی و خلق آثار متعدد علمی و کارشناسی، در 8 فروردین سال جاری در آخرین سفر پایانی خویش به خارج از کشور،در سن 83 سالگی دعوت حق را لبیک گفت و به دیار معبود شتافت. بنا به وصیت استاد و نظر به علاقه وافر ایشان به زادگاه و موطن اجدادی خویش، مقرر گردید؛ پیکر آن فقید سعید، پس از تشییع در گورستان تاریخی سفیدچاه در هزار جریب گلوگاه به خاک سپرده شود و در سرای ابدی خویش، در آن ارامگاه آرام گیرد. نظر به وصیت آن مرحوم، جنازه ایشان در حال انتقال از خارج از کشور به زادگاه وی در گلوگاه بوده و برنامه تشیع و ترحیم استاد، متعاقباً، اطلاع رسانی خواهد شد.خبردرگذشت چهره ماندگار گلوگاه و مازندران، به سرعت در محافل علمی و دانشگاهی و رسانه های و خبرگزاری های محلی و کشوری متعدد منتشر و منعکس گردید و موجب تاسف و تاثر جامعه علمی و فرهنگی کشور و شمال ایران شد."ستاد بزرگداشت درگذشت استاد علی بابا عسگری" نیز در فرمانداری گلوگاه تشکیل گردید تا با همراهی مناسب مردم و مسئولان و شرکت دانشگاهیان و فرهنگ دوستان، تشییع جنازه درخورِ شان و جایگاه علمی و فرهنگی این دانشمند نامدار مازندرانی صورت پذیرد.
بااین وجود، شایسته است؛ به پاس 6 دهه خدمات مستمر علمی و فرهنگی استاد علی بابا عسگری به جامعه علمی و فرهنگی کشور و مازندران، نسبت به تاسیس بنای یادبود و تندیس استاد در زادگاه وی، گلوگاه مازندران و راه اندازی"موزۀ فرهنگ و مردم شناسی گلوگاه" و گردآوری آثار و خدمات فرهنگی استاد و سایر مشاهیر علمی، ادبی، هنری و فرهنگی مربوطه در آن منطقه از سوی مردم و مقامات محلی و ملی، اقدام لازم صورت پذیرد. در همین رابطه، مقتضی است؛خوانندگان محترم اسناد، اطلاعات، تصاویر، خاطرات مربوط به استاد عسگری را برای تدوین و نگارش " کتاب ستاره شمال؛ در شرح حال استاد علی بابا عسگری"(چهرۀ ماندگار فرهنگی گلوگاه و بهشهر)به ایمیل نگارنده ارسال دارند. اینجانب نیز به سهم خویش، ضایعه درگذشت استاد علی بابا عسگری را به خانواده علمی و فرهنگی و جامعه دانشگاهی کشور و مردم فرهنگ دوست مازندران و گلوگاه تسلیت گفته و آرزوی صبر بازماندگان محترم آن مرحوم را از خداوند منان مسالت دارد :
این شرح بی نهایت کز حُسن یار گفتن حرفی است از هزاران، اندر حکایت آمد... محمد رضا زمانی درمزاری( فرهنگ)،گروه مطالعات بهشهر شناسی
Email: [email protected]
پنجشنبه 13 فروردین 1394 - 19:28:17
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]
صفحات پیشنهادی
طی سال گذشته 47 باند سرقت اشیای تاریخی در مازندران منهدم شد
طی سال گذشته47 باند سرقت اشیای تاریخی در مازندران منهدم شدفرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی صنایعدستی و گردشگری مازندران گفت سال گذشته 47 باند سرقت اشیای تاریخی در مازندران منهدم شد به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری نعمت قاسمی صبح امروز در جمع خبرنگاران ستاد اجراباغ شهدا در تاریخ البرز ماندگار می شود
آیت الله حسینی همدانی باغ شهدا در تاریخ البرز ماندگار می شود شناسهٔ خبر 2517046 پنجشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۷ ۲۳ استانها > البرز کرج - نماینده ولی فقیه در استان البرز ساخت باغ شهدا را اقدامی ماندگار در استان و کلانشهر کرج برشمرد و گفت تمام کسانی که مقدمات ساخت آن را فراهم کردننماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری: 12 فروردین نخستین انتخابات آزاد در تاریخ سیاسی ایران بود
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری 12 فروردین نخستین انتخابات آزاد در تاریخ سیاسی ایران بودنماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری گفت 12 فروردین ارثیه بزرگ و دستاورد عظیم امام بود و نخستین انتخابات آزاد در تاریخ سیاسی ایران بود که اتفاق افتاده بود آیتالله علییوم الله 12 فروردین تجلی یکی از ماندگارترین صفحات تاریخ انقلاب اسلامی است
استاندار قم یوم الله 12 فروردین تجلی یکی از ماندگارترین صفحات تاریخ انقلاب اسلامی است قم - ایرنا - استاندار قم با صدور پیامی به مناسبت یوم الله 12 فروردین از این روز به عنوان تجلی یکی از شورانگیزترین و ماندگارترین صفحات زرین تاریخ انقلاب اسلامی یاد کرد در پیام حجت الاسلام والمماندگارترین دیالوگ های تاریخ سینما (39)
ماندگارترین دیالوگ های تاریخ سینما 39 ماندگارترین دیالوگ های تاریخ سینمافقط یه احمق وقتی هيچ چيزِ خندهداری وجود نداره ميخنده The Diving Bell and the Butterfly | جولیان اشنابلتا زماني که عاشق هم بوديم همدیگه رو مي فهميديم چون چيزي واسه فهميدن وجود نداشت کسوف - استاد میکلبازدید از موزه تاریخ طبیعی آذربایجان شرقی رایگان است
۱۲ و ۱۳ فروردین بازدید از موزه تاریخ طبیعی آذربایجان شرقی رایگان است شناسهٔ خبر 2524821 دوشنبه ۱۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۶ ۵۲ استانها > آذربایجان شرقی تبریز - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان آذربایجان شرقی گفت علاقه مندان به طبیعت همزمان با روز جمهوری اسلامی و روزملی انس با طبیعت میدل گپههای تاریخ و هنر در مازندران/ نگارستان رسمها و آیینها
مهر گزارش می دهد دل گپههای تاریخ و هنر در مازندران نگارستان رسمها و آیینها شناسهٔ خبر 2524307 دوشنبه ۱۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۱ ۱۲ استانها > مازندران ساری - مازندران کهن دیار تاریخی نگارستان آیین ها و رسوم ها پهنه سبز زیبا شقایق های گلدار دیو سپید پای دربند و گنجینه ای براکشف ۳۲ هزار قطعه سکه های تاریخی اصل و بدل طی ۶ سال در مازندران
سرهنگ قاسمی خبر داد کشف ۳۲ هزار قطعه سکه های تاریخی اصل و بدل طی ۶ سال در مازندران شناسهٔ خبر 2522836 سهشنبه ۴ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۶ ۳۵ استانها > مازندران ساری - فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی مازندران گفت ۳۲ هزار و ۷۳ قطعه سکه تاریخی اصل و بدل مربوط به دوره های اسلامی اشکان۱۲ فروردين تجلی یکی از ماندگارترین صفحات زرین تاريخ انقلاب
در پیام استاندار و فرماندار قم تاکید شد ۱۲ فروردين تجلی یکی از ماندگارترین صفحات زرین تاريخ انقلاب شناسهٔ خبر 2524932 سهشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۰ ۵۰ استانها > قم قم - استاندار و فرماندار قم روز ۱۲ فروردین را تجلی یکی از شورانگیزترین و ماندگارترین صفحات زرین تاریخ انقلاب اسل-آنها تاریخ را ماندگار میکنند
آنها تاریخ را ماندگار میکنند مجموعه به آن دسته از اشیای هنری یا فرهنگی تاریخی صنعتی و طبیعی مشابه هم گفته میشود که توسط مجموعه دار گردآوری شده و از این گردهمایی اشیا ارزش مضاعف پیدا میکنند اما مجموعه دار کیست از لحاظ حرفه ای مجموعه دار شخصی است که مبادرت به شناساییبا صدور پیامی استاندار آذربایجانشرقی درگذشت همشیره رهبر انقلاب را تسلیت گفت
با صدور پیامیاستاندار آذربایجانشرقی درگذشت همشیره رهبر انقلاب را تسلیت گفتاستاندار آذربایجانشرقی با صدور پیامی درگذشت همشیره رهبر معظم انقلاب را به معظم له تسلیت گفت به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز اسماعیل جبارزاده در این پیام آورده است خبر درگذشت همشیره مکرمه بانو سیدفرماندار شادگان: ۱۲ فروردین یکی از ماندگارترین صفحات تاریخ انقلاب اسلامی است
فرماندار شادگان ۱۲ فروردین یکی از ماندگارترین صفحات تاریخ انقلاب اسلامی استفرماندار شادگان گفت یومالله ۱۲فروردین تجلی یکی از شورانگیزترین و ماندگارترین صفحات زرین تاریخ انقلاب اسلامی است به گزارش خبرگزاری فارس از شادگان بهروز فرجاللهی پیش از ظهر امروز در نشست با اصحاب ر47 باند سرقت اشیاء تاریخی پارسال در مازندران متلاشی شدند
47 باند سرقت اشیاء تاریخی پارسال در مازندران متلاشی شدند ساری - ایرنا - فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری مازندران به وجود دو هزارو 300 اثر ثبتی و غیر ثبتی آثار تاریخی در استان اشاره کرد و گفت پارسال 47 باند سرقا اشیاء تاریخی در استان شناسایی و متلاشدروازه ورودی شرقی مازندران آماده میزبانی از مسافران نوروزی است
فرماندار گلوگاه دروازه ورودی شرقی مازندران آماده میزبانی از مسافران نوروزی است ساری – ایرنا – فرماندار گلوگاه گفت دروازه ورودی شرقی مازندران با فراهم شدن کامل امکانات و نیروها آماده میزبانی از مسافران نوروزی است عیسی قاسمی طوسی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهاراستاندار آذربایجان شرقی درگذشت همشیره رهبرمعظم انقلاب راتسلیت گفت
استاندار آذربایجان شرقی درگذشت همشیره رهبرمعظم انقلاب راتسلیت گفت شناسهٔ خبر 2522552 دوشنبه ۳ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۶ ۲۹ استانها > آذربایجان شرقی تبریز - استاندار آذربایجان شرقی با صدور پیامی درگذشت همشیره رهبر معظم انقلاب را به ایشان تسلیت گفت به گزارش خبرگزاری مهر اسماعیل جبارزاستاندارآذربایجان شرقی درگذشت والده رییس جمهوری را تسلیت گفت
استاندارآذربایجان شرقی درگذشت والده رییس جمهوری را تسلیت گفت تبریز- ایرنا - استاندار آذربایجان شرقی با صدور پیامی درگذشت والده حجت الاسلام دکتر حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران را تسلیت گفت به گزارش ایرنا اسماعیل جبارزاده در این پیام که رونوشتی از آن در اختیار ایرنای تبریز قاستاندار آذربایجان شرقی درگذشت مادر رئیس جمهوری را تسلیت گفت
استاندار آذربایجان شرقی درگذشت مادر رئیس جمهوری را تسلیت گفت شناسهٔ خبر 2522154 یکشنبه ۲ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۱ ۲۶ استانها > آذربایجان شرقی تبریز - استاندار آذربایجان شرقی در پیامی درگذشت مادر رئیس جمهوری اسلامی ایران را تسلیت گفت به گزارش خبرگزاری مهر اسماعیل جبارزاده در این پی-
گوناگون
پربازدیدترینها