تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 10 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):گوش خود را به شنيدن خوبى‏ها عادت بده و به آنچه كه به صلاح و درستى تو نمى‏افزايد گو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862629929




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بعیدی‌نژاد: موضوع تحریم‌ها حل شده است


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
بعیدی‌نژاد: موضوع تحریم‌ها حل شده است




معاون وزیر امور خارجه کشورمان می‌گوید طبیعی است که گروه ۱+۵ نیاز به مشورت‌ها و هماهنگی‌های بیشتری دارند.





خبرگزاری تسنیم: حمید بعیدی‌نژاد، معاون وزیر امور خارجه کشورمان، در گفتگو با شبکه 1 سیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: "به طور طبیعی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای عضو 1+5 مذاکره می‌کند. اعضای این گروه کشورهای متفاوتی هستند با منافع و دیدگاه‌های سیاسی متفاوت و طبیعی است که این کشورها نیاز به هماهنگی‌های بیشتری برای اتخاذ مواضع مشترک بخصوص در مراحل پایانی مذاکرات دارند."

معاون وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه افزود: "این مشورت‌ها از روز گذشته در سطح وزیران آغاز شده و هنوز هم در سطوح مختلف ادامه دارد. این مشورت‌ها زمان‌بر است و به زمان مذاکرات اضافه می‌کند که باید به صورت امر طبیعی در مذاکرات تلقی کرد."

وی با اشاره به اینکه "در مرحله پایانی مذاکرات هستیم" گفت: "مسائلی از جمله موضوع تحریم‌ها،‌ مباحث تحقیق و توسعه، و برخی مباحث مرتبط با غنی‌سازی که همواره از اوایل مباحثات جزو مسائل مهم تلقی می‌شدند در این مرحله پایانی نیز جزو مذاکرات قرار دارند. امیدواریم که در این مرحله آخر بتوانیم هر چه سریع‌تر راه‌حل‌های نهایی پیرامون این موضوعات را پیدا کنیم."

بعیدی‌نژاد افزود: "همه کشورهای عضو و حتی کشورهای دیگری که در مذاکرات هم شرکت ندارند بر اهمیت تاریخی مذاکرات در این مراحل آخر تأکید دارند. در یک مرحله بسیار مهمی به سر می‌بریم شاید در دوره تاریخ معاصر مذاکرات بین‌المللی این یک مرحله بسیار منحصر به فردی باشد که خود شخصیت‌هایی مانند وزاری کشورها درگیر مذاکرات هستند. اطلاعاتی داریم که حتی تا صبح خیلی زود هیأت‌ها در حل مذاکره بودند."

مذاکره کننده هسته‌ای ایران گفت: "همه در حال تلاش برای رسیدن به یک توافق جدی هستند اما اینکه مذاکرات کی تمام می‌شود بستگی به این دارد که تصمیمات نهایی کی اتخاذ شود. جمهوری اسلامی ایران همواره اعلام کرده که این توافق را به خود توافق نمی‌خواهد بلکه باید متضمن حقوق اساسی ملت ایران مبتنی بر تعهدات بین‌المللی همه کشورها باشد."

بعیدی‌نژاد در خصوص تحریم‌ها گفت: "موضوع تحریم‌ها حل شده نه طی امروز و دیروز، ما گفت‌وگوهای طولانی در این زمینه داشتیم. موضوعات مرتبط با تحریم هنوز روی میز باقی است و فقط این موضوعات نیست، بلکه موضوعات دیگری وجود دارد که امیدواریم امروز و امشب حل شود."

وی در انتها گفت: "مذاکرات را تا زمانی که اطمینان پیدا کنیم حقوق ملت ایران در توافقی که در صدد هستیم به دست بیاید تضمین نشود، مذاکرات را ادامه می‌دهیم و ما هیچ زمان خاصی را الان نمی‌توانیم به صورت قطعی اعلام کنیم. فکر می کنیم که مذاکرات امشب تا زمان طولانی ادامه داشته باشد. بنابراین همه  در جستجوی تصمیمات نهایی هستیم که باید اتخاذ شود."







تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن