واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ فروردين ۱۳۹۴ (۱۸:۳۳ب.ظ)
آخوندي مطرح کرد: هوشمندسازي مديريت و کنترل جادهها به تغيير رفتار رانندگان ميانجامد موج - وزير راه و شهرسازي با اشاره به عقد قرارداد تجهيز راههاي شرياني کشور به دوربينهاي کنترل سرعت گفت: هوشمندسازي مديريت و کنترل جادهها به تغيير رفتار رانندگان ميانجامد.
به گزارش خبرگزاري موج، آخوندي در مراسم عقد قرارداد تجهيز راههاي شرياني کشور به دوربينهاي کنترل سرعت گفت: اول انقلاب يک ميليون و ۲۰۰ هزار خودرو در کشور وجود داشت امروز آمار به ۱۶ ميليون خودرو افزايش يافته و پيش بيني ميشود که تا ۲۰ سال آينده رقم خودروهاي کشور به ۵۰ ميليون دستگاه برسد.
وي حجم راههاي کشور را ۲۰۰ هزار کيلومتر خواند و افزود: ظرف يک دهه آينده وسعت راههاي کشور به ۳۰۰ هزار کيلومتر ميرسد که کنترل اين حجم تردد برون شهري و درون شهري به شکل فيزيکي و نفر به نفر امکان پذير نيست بنابراين بايد نحوه مديريت راهها هوشمندسازي شود.
وزير راه و شهرسازي تأکيد کرد: در کنار مديريت و کنترل هوشمند جادهها مهمترين مساله اطلاع رساني به موقع است، اگر شهروندان به اطلاعات پليس٬ سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي٬ امداد و نجات دسترسي داشته باشند رفتار رانندگي آنها تغيير ميکند.
وي ادامه داد: قرارداد تجهيز شبکه راههاي شرياني کشور به دوربينهاي کنترل سرعت بزرگترين قرارداد در حوزه مديريت راهها است بر همين اساس اتفاق مهمي محسوب ميشود، البته اين قرارداد فقط به نصب دوربينها نيست، بلکه بعد از آن مرحله دوربينها بايد به هم متصل و به يک مرکز مديريت وصل شوند و اين گامي بزرگ در استقاده از فناوري IT است.
وي افزود: هم اکنون ۴۰۰ دوربين کنترل هوشمند سرعت در جادهها فعال اند که با اين قرارداد ۱۸۰۰ دوربين ديگر به آن تعداد اضافه ميشوند، اما؛ نبايد به همين مقدار بسنده کرد و تعداد دوربينها بايد به بيش از ۱۰ هزار دستگاه افزايش پيدا کند، هم اکنون فقط راههاي شرياني کشور به دوربينهاي هوشمند کنترل سرعت تجهيز ميشوند در مرحله بعد راهاي اصلي٬ فرعي و نقاط پر حادثه نيز بايد در دستور کار قرار گيرند.
آخوندي ثمره ديگر قرارداد تجهيز راههاي کشور به دوربينهاي هوشمند کنترل سرعت را هماهنگي بين دستگاهي ميان سازمان راهداري٬ پليس٬ امداد و نجات و هلال احمر خواند و گفت: اين مساله موجب افزايش بهرهوري در استفاده از جادهها خواهد شد، تا کنون هزاران ميليارد تومان در راههاي کشور سرمايهگذاري شده که اين هماهنگي بين دستگاهي در کاهش مخاطرات جادهاي و افزايش بهرهوري راههاي کشور موثر خواهد بود و اين گامي در جهت اجراي اقتصاد مقاومتي است.
وي با بيان اينکه ۱۵ درصد هزينه بهداشت و درمان کشور صرف تصادفات ميشود٬ ادامه داد: هرچقدر آمار تصادفات کاهش پيدا کند در هزينه ياد شده صرفهجوري ميشود، بنابراين بايد اطلاعات دوربينهاي نظارت جادهاي در اختيار مردم قرار گيرد تا آنها با اطلاعاتي که دريافت ميکنند، مسير خود را انتخاب کنند و اين مساله به کاهش بروز مخاطرات ميانجامد، نتيجه آنکه اطلاعات دوربينهاي نظارتي نبايد در انحصار پليس و سازمان راهداري باشد.
عضو کابينه دولت تدبير و اميد به عملکرد سامانه www.۱۴۱.ir اشاره و تصريح کرد: از امسال اطلاعات دوربينهاي نظارتي از طريق اين سامانه در اختيار مردم قرار گرفت و بيش از ۵۰۰ هزار نفر براي دريافت اطلاعات اين دوربينها به اين سامانه مراجعه کردند که در قياس با سال گذشته افزايش ۲ برابري را شاهد هستيم٬ البته هنوز بخش عمدهاي از مردم از ويژگيهاي اين سامانه اطلاعي ندارند، اميدواريم که اين سامانه در آينده از پر مراجعهترين سامانههاي کشور باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]