تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد ميهمانش را گرامى دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860411125




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مقام حزبی آذری: تجاوز نظامی علیه یمن سیاست غرب در منطقه است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مقام حزبی آذری: تجاوز نظامی علیه یمن سیاست غرب در منطقه است باکو - ایرنا - رییس "حزب سبز" جمهوری آذربایجان گفت: تجاوز نظامی عربستان و همپیمانان منطقه ای و غربی آن علیه یمن، دنباله روی از سیاستهای غرب در منطقه خاورمیانه است .


مایس گل علی اف روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: غرب و بخصوص آمریکا با این تجاوز نظامی برای ایجاد اختلاف میان کشورهای منطقه و پیش بردن اهداف خود در خاورمیانه تلاش می کند .
وی با اشاره به این که پشت پرده تجاوز نظامی عربستان و چند کشور عربی به یمن در واقع آمریکا قرار دارد، گفت: واشنگتن حاضر نیست، یمن که در یک "منطقه ژئواستراتژیک" مهم قرار دارد، از کنترل آن خارج شود .
گل علی اف تصریح کرد: تحولات خاورمیانه و بخصوص یمن که مردم آزادیخواه آن سعی دارند، صاحب سرنوشت کشورشان باشند، آمریکا و متحدان آن را بسیار نگران کرده و غرب جریانات یمن را الگوی نامناسب برای منافع خود در منطقه تلقی می کند .
وی افزود: غرب و متحدان آن در منطقه نگران از آن هستند که قیام مردم یمن الگویی برای کشورهای دیگر خاورمیانه شود و در چنین شرایطی منافع کشورهای غربی در منطقه تحت خطر جدی قرار خواهد گرفت و به همین دلیل به دست عربستان و چند کشور دیگر عربی برای جلوگیری از این فرآیند، تلاش می کنند.
این تحلیلگر سیاسی جمهوری آذربایجان اظهار داشت: یکی از اهداف غرب جلب ایران به این مناقشه و ایجاد اختلاف میان جمهوری اسلامی و کشورهای عربی و بخصوص عربستان است .
مایس گل علی اف، بحران یمن و تجاوز نظامی به این کشور را خطر جدی برای امنیت کل منطقه خواند و گفت: غرب از ادامه این شرایط و تضعیف هر چه بیشتر کشورهای خاورمیانه سود می برد .
وی افزود: غرب از این طریق سعی دارد به تضعیف جمهوری اسلامی ایران که الگوی بارز کشورهای مستقل و قدرتمند در منطقه است، نایل شود .
گل علی اف با اشاره به ادامه مذاکرات هسته ای میان کشورهای غربی و جمهوری اسلامی ایران گفت: ایران در حال حاضر به عنوان یک کشور مستقل و قدرتمند با اقتدار کامل در این مذاکرات حضور دارد که غربی ها حاضر به تحمل آن نیستند.
وی افزود: کشورهای غربی با ایجاد مناقشات در منطقه برای سرگرم کردن جمهوری اسلامی به این اختلافات تلاش می کند تا در نهایت به تضعیف آن نایل شوند .
رییس حزب سبز جمهوری آذربایجان گفت: آمریکا و متحدان غربی و عربی آن که قادر به ایجاد اختلافات گوناگون از جمله اختلافات قومی در کشورها هستند، نمی توانند این اهداف شوم را در ایران پیش ببرند و شاهد یکدلی و وحدت همه اقوام و نیز یکپارچگی دولت و ملت در ایران هستند .
به گفته گل علی اف، هدف آمریکا برقراری یک نظام متشکل از کشورهای ضعیف از لحاظ سیاسی و اقتصادی در منطقه است که جریانات جاری یمن نیز جزو این سیاستها می باشد .
خاورم ** 337**1651



09/01/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن