واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ فروردين ۱۳۹۴ (۱۳:۱۸ب.ظ)
عملکرد کميسيون صنايع و معادن در سال93؛ 66 جلسه و 34 سوال از وزراي دولت يازدهم/ در سال94، بانک ها بايد در برابر توليد سر تعظيم فرود بياورند موج - 66 جلسه و 34 سوال از وزراي دولت يازدهم از جمله اقدامات صورت گرفته شده از سوي اعضاي کميسيون صنايع و معادن در سال93 است.
به گزارش خبرگزاري موج، در سال93، توجه و اهتمام به مسائل اقتصادي يکي از نيازهايي بود که بايد در راه روهاي کميسيون هاي تخصصي مجلس بيشتر مورد توجه قرار مي گرفت تا قانون گذاري اقتصاد کشور به بهترين شکل رقم بخورد.
کميسيون صنايع و معادن نيز جزو يکي از همين کميسيون هاي تخصصي است که بايد مسائل را مو شکافانه تر نگاه کند تا بخش صنعت و معدن که جزو صنايع مادر کشور محسوب مي شوند، با کمبود بروکراسي و مشکلات دست و پا گير سرمايه گذاري و همچنين توجه به ايجاد ارزش افزوده و دوري از خام فروشي، سهولت را براي فعالان اين بخش فراهم کند.
اعضاي کميسيون صنايع در سال گذشته مجموعا 66 جلسه در کميسيون برگزار کرده اند ضمن آنکه در مجموع 34 سوال از وزراي دولت يازدهم نيز پرسيده شده است.
روح اله عباسپور وضعيت عملکرد اين کميسيون را از حيث زمانبندي تشريح کرد که کميسيون مطبوع خود فروردين، 6 جلسه کميسيون؛ در ارديبهشت، 2 سوال از وزرا، يک تحقيق و تفحص، بررسي يک طرح و 4 مورد ساير موضوعات در 7 جلسه کميسيون؛ در ماه هاي خرداد، تير و مرداد نيز 23 جلسه برگزار شد که حاصل آن 8 ديدار، 9 سوال از وزرا، 3 مورد تحقيق و تفحص، 29 مورد ديگر شامل ارايه گزاشات و غيره و 7 طرح نيز بررسي شده؛ در ماه هاي شهريور، مهر و آبان نيز 13جلسه برگزار شد که تعداد ديدارها طي ماه هاي مذکور نيز 9 مورد بوده که 18 ساعت زمان برده و 11 سوال نيز از وزار پرسيده شد.
همچنين طي ماه هاي آذر، دي و بهمن، 15 جلسه کميسيون برگزار شده و در ماه هاي مذکور 11 سوال از وزرا پرسيده شد که 2 طرح و 3 لايحه را بررسي شد در ماه پاياني سال نيز 2 جلسه برگزار شد که يک مورد سوال از وزير، بررسي 3 لايحه و 6 موضوع ساير موارد را در دستور کار اين کميسيون قرار داشت.
سيدمحمد بياتيان عضو هيات رئيسه کميسيون صنايع و معادن نيز يکي از اولويت هاي سال آينده را در تحرک اقتصادي کشور، خروج از رکود دانست و اظهارکرد: مهم ترين ديدگاهي که بايد در سال94 دولت، مجلس و تمامي دستگاه و نهادهاي اقتصادي داشته باشند تحرک اقتصادي از باب توليد است.
وي ادامه داد: امروز با ثبات نسبي در اقتصاد سرمايه گذاران علاقه مندي بيشتري را نسبت به سرمايه گذاري از خود نشان داده اند که بايد انگيزه سرمايه گذاري در توليد ارتقا يابد که اين مورد يکي از پايه هاي خروج از رکود است.
نماينده مردم در خانه ملت با انتقاد از نبود برخورد قاطع با قاچاق در کشور تصريح کرد: بي شک يکي از عوامل کاهش انگيزه توليدکنندگان حجم ورودي کالاهاي غيرقانوني يا همان قاچاق به کشور است که اگر دولت با همدلي بتواند اين موضوع را برطرف سازد و مانع از ورود قاچاق به کشور بشود قطعا در روند رشد توليد تاثيرگذار و اميدوار کننده است.
وي با اشاره به ظرفيت هاي بالاي کشور و نبود مشکلي در تحرک توليد نيز اشاره داشت و خاطرنشان کرد: خلاقيت جوانان تحصيل کرده در تمامي زمينه ها مي تواند جوابگوي نيازهاي داخلي کشور باشد اما بايد به اين جوانان بها داد چرا که ورود کالاهاي قاچاق عمله ريشه استعدادهاي داخلي را براي شکوفا شدن مي سوزاند.
بياتيان گفت: ظرفيت هاي محرک بخش توليد در کشورمان وجود داردکه بايد با جديت بيشتري براي تحرک بخش توليد در کشور نيازها و اولويت هاي اين بخش براي فعالان اقتصادي ايجاد شود.
عضو کميسيون صنايع و معادن مجلس درباره دغدغههاي کميسيون خود در پيگيري طرحها، در سال ۹۴ بيان داشت: موضوع تسهيلات بانکها به بخش توليد که بانکها از آن زياد استقبال نميکنند، از جمله موضوعاتي است که نيازمند است به جد پيگيري شود ؛ بسياري از صنعتگران در موضوع سرمايه در گردش مشکلاتي دارند اگر در اين زمينه بانکها ورود کنند، بيشک مشکلات صنعتگران رفع خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]