واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: گزارش وب سایت جهانی فوتبال ساحلی از پیروزی تیم ملی ایران تهران - ایرنا - وب سایت جهانی فوتبال ساحلی بعد از پیروزی تیم ملی فوتبال ساحلی ایران در نخستین دیدار برابر لبنان در رقابتهای قهرمانی آسیا، گزارشی از این دیدار ارایه کرد.

به گزارش ایرنا از فدراسیون فوتبال، تیم ملی فوتبال ساحلی شب گذشته(دوشنبه) در نخستین دیدار خود در رقابت های قهرمانی آسیا در دوحه قطر با نتیجه 3 بر 2 لبنان را از پیش رو برداشت.
وب سایت جهانی فوتبال ساحلی در این باره نوشت: گرچه پیروزی 3 بر 2 برای ایران کار راحتی نبود، اما لحظات درخشانی از آنان به ثبت رسید.
همچنین برخلاف پیش بینی های انجام شده، تعداد گل های کمی در این بازی به ثمر رسید، اما این چیزی از کیفیت خوب بازی کم نمی کند.
لبنان در دور اول توانست گل برتری را به ثمر رسانده و تا دور دوم نیز آن را حفظ کند اما پس از آن دیگر نتوانستند به بازی بازگردند تا جاییکه نتیجه دیدار در اولین روز بازی های این گروه به سود ایران به پایان رسید.
ایران پس از یک روز استراحت روز چهارشنبه به مصاف تایلند خواهد رفت و این در حالیست که لبنان امروز با تایلند به امید کسب 3 امتیاز این بازی به رقابت خواهد پرداخت.
کنفدراسیون فوتبال آسیا در این باره نوشت: ایران با پیروزی 3 بر 2 در اولین دیدار خود مقابل لبنان در رقابتهای قهرمانی قاره کهن، توانست عنوان قهرمان فوتبال ساحلی آسیا را حفظ کند.
لبنانی ها در دور اول مسابقه توانستند با گل گرادا در دقیقه 8 در ابتدای کار بازی را از آن خود کنند و چندی طول نکشید که دروازه آنها با گل محمدعلی صادقی در دقیقه 13 باز شد و دور دوم با نتیجه یک بر یک به پایان رسید.
پس از آن در دور سوم گل های فرید بلوک باشی در دقیقه 29 و محمد احمدزاده در دقیقه 35 فضای تنفس را برای ایرانی ها باز کرد و لبنانی ها گرچه در دقایق پایانی بازی با ضربه محمد حلاوی توانستند یک گل دیگر را از آن خود کنند، اما در حقیقت بازی به سود ایران به پایان رسید.
پیروزی ایران مقابل لبنان در آخرین دیدار روز اول رقابتهای قهرمانی آسیا در حالی بدست آمد که سرمربی لبنان پیش از برگزاری این بازی در گفت وگوی اختصاصی خود با سایت رسمی فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) تأکید کرده بود: تیم ایران بسیار قدرتمند است. آنها چندین بار به جام جهانی فوتبال ساحلی صعود کردند و در سالهای اخیر در دیدارهای دوستانه خود توانستند بر تیم های روسیه و برزیل غلبه کنند. ایران بهترین تیم آسیا است و در حقیقت ما مسابقه دشواری در پیش روی داریم. بازیکنان ایرانی از خلاقیت بازی سازی خوبی برخوردار هستند.
رقابت های فوتبال ساحلی قهرمانی آسیا، انتخابی مسابقات قهرمانی سال 2015 جهان در پرتغال است.
ورزشی(1) ** 1067 ** 1071

04/01/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]