واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بیش از 177هزار نفر در روستاهای گردشگری مازندارن اقامت کردند ساری-ایرنا- در حالی که نم نم باران لطافت خاصی به هوای مازندران بخشیده است ورود مسافران به مناطق گردشگری به ویژه روستاهای هدف گردشگری به 177هزار و 760 نفر افزایش یافته است.

به گزارش ایرنا، بر اساس آمار ستاد اجرایی خدمات سفر استان مازندران از بیست و هفتم اسفند 1393تا اول فروردین سال جاری بیش از 760 هزار مسافر و گردشگر در هتل ،متل و مجتمع های تفریحی و گردشگری استان اقامت گرفتند.
از آنجاییکه ستاد اجرایی خدمات سفر استان مازندران به صورت دائمی فعالیت می کند ، برای نخستین بار در کشور کمیته امور روستایی و دهیاری مازندران با هدف ارایه خدمات مطلوب به مسافران و گردشگران در روستاهای استان شکل گرفته است.
استان مازندران دو هزار 946 روستا دارد که از این تعداد یک هزار و 900 روستا دارای دهیاری هستند که هر یک از این روستاها ظرفیت پذیرش مهمانان و گردشگران نوروزی را در واحد های روستایی دارند.
روستاهای آب اسک، هندوکلا ، آب گرم لاریجان و امامزاده عبدالله در شهرستان آمل ، یوش و لاویج در نور ، آسیابسر در بهشهر ، برسه ،جواهرده و گرسماسر در رامسر ، فرح آباد در ساری ، کجور و کندلوس در چالوس ، لاجیم و ورسک در سوادکوه ، گل محله و کردکلا در جویبار از روستاهای هدف گردشگری مازندران هستند.
جان الله عبدی مدیر کل امور روستایی وشوراهای اسلامی استانداری مازندران روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: همزمان با تعطیلات نوروزی 57 بازارچه عرضه محصولات وتولیدات صنایع دستی و مواد غذایی در بخش های مختلف روستایی شکل می گیرد.
وی با بیان اینکه تمامی یک هزار و 900 روستای دارای دهیار مازندران عملیات پاکسازی و زیبا سازی روستاها را انجام دادند، ادامه داد: طرح های عمرانی به ویژه حفاری های روستایی نیز متوقف شده است.
مهران حسنی معاون گردشگری میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران تصریح کرد:از بیست هفتم اسفند سال 1393 تا یکم فروردین امسال بیش از 760 هزار مسافر و گردشگر در استان اقامت کردند.
وی با بیان اینکه حدود بیش از 177هزار نفر مسافر و گردشگر علاوه بر بازدید از روستاهای هدف گردشگری ، اقامت کردند، بیان داشت: با هماهنگی دهیاران واحد های روستایی آماده پذیرش مسافران هستند.
به گزارش ایرنا و بر اساس پیش بینی هواشناسی مازندران نم نم باران در تمامی شهرهای استان تا فردا ادامه دارد.ک/4
6990/6097
02/01/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]