تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آنچه دوست ندارى درباره‏ات گفته شود، درباره ديگران مگوى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867939114




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پشت پرده ممنوع‌الخروجی کی‌روش چیست


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: ممنوع الخروج شدن کارلوس کی‌روش در آستانه سفر تیم ملی فوتبال به اتریش برای برگزاری دو بازی دوستانه بار دیگر این شائبه را به وجود آورد که به بدترین شکل ممکن این مربی پرتغالی را بدرقه می‌کنیم.

به گزارش تراز ،اتفاقاتی که در روز پایانی سال ۹۳ برای فوتبال ایران رخ داده است هنوز هم تعجب اهالی ورزش را به دنبال داشت تا جایی که این استنباط به وجود آمده که قطع همکاری با کارلوس کی‌روش از قبل کلید زده شده بود و پایان آن به زمانی منتقل شد که رسانه‌ها به تعطیلات بروند تا دست کم در روز پایانی سال ۹۳ این تصمیم شوک آور جو آنچنانی را به ‌دنبال نداشته باشد.

کارلوس کی‌روش در آخرین جلسه ای که با علی کفاشیان برگزار کرد تصمیم نهایی خود را برای جدایی از تیم ملی فوتبال ایران اعلام کرد و حتی پس از  آن با حضور در برنامه زنده تلویزیونی نیز بر آن مهر تایید زد. مربی که در بین مردم از محبوبیت بالایی برخوردار شده است با انتقاداتی که از سوی برخی مسئولان و البته گروهی از مربیان داخلی مواجه شده بود اکنون با شرایطی مواجه شده که برای هر کسی تعجب‌آور است.

وی با وجود اعلام قطع همکاری با فدراسیون ایران اعلام کرد که به تعهدات خود مبنی بر حضور روی نیمکت کشورمان در دو بازی تدارکاتی برابر شیلی و سوئد پایبنده بوده و پس از آن تنها برای تسویه حساب با فدراسیون فوتبال کشورمان به تهران برمی‌گردد و سپس برای همیشه ایران را ترک خواهد کرد اما شاهد بودیم که به هنگام عزیمت تیم ملی فوتبال به سوئد حق خروج از ایران را نداشته و به خاطر مشکل مالیاتی ممنوع الخروج شده است.

نکته جالب اینکه این بدهی بر اساس قراردادی که فدراسیون فوتبال با کارلوس کی‌روش منعقد کرده بود بر عهده فدراسیون ایران بوده و تقصیری متوجه سرمربی پرتغالی نیست. حتی اسدی دبیر کل فدراسیون فوتبال نیز تاکید بر آن داشته که بدهی ۵۰۰ میلیون تومانی کی‌روش به اداره مالیات را فدراسیون ایران باید پرداخت کند. اکنون این سوال به ذهن خطور می‌کند که چرا سرمربی تیم ملی را با وجود بی‌تقصیری ممنوع الخروج کرده‌اند؟

به طور حتم این ماجرا در دوره‌های قبل نیز وجود داشته است ولی هیچ گاه کی‌روش برای خروج از ایران به مشکل بر نخورده بود چرا که فدراسیون فوتبال یا دیگر مسئولان ورزش تعاملات لازم را با اداره مالیات داشته‌اند اما درست یک روز بعد از اینکه وی رسما خداحافظی خود را با تیم ملی ایران اعلام کرده است با این شرایط مواجه شود از جوانمردی به دور است به خصوص اینکه پرداخت این مالیات هم بر عهده فدراسیون فوتبال است نه خود کی‌روش.

اتفاقی که رخ داده شائبه‌های زیادی را نیز در اذهان عمومی ایجاد می کند و امید می‌رود که همه این اتفاقات ناخواسته و از روی عمد صورت نگرفته باشد تا شاید کی‌روش در روزهای واپسین حضور خود روی نیمکت تیم ملی از سوی برخی‌ها با گوشمالی مواجه نشود.

به هر روی فدراسیون فوتبال یا بهتری بگوییم ورزش کشور رویه خوبی را برای بدرقه با کی‌روش انتخاب نکرده است. کی‌روش مربی شناخته شده‌ای در سطح دنیاست که اعتبارات بالایی در بین رسانه‌های گروهی و محافل بین‌المللی دارد. شاید عملکرد ولی در دوره حضورش در تیم ملی ایران برای برخی‌ها در داخل کشور قابل دفاع نباشد اما فراموش نکنیم که دکتر روحانی، رئیس جمهوری نیز از تدابیر تیم ملی در جام جهانی و به خصوص بازی با آرژانتین تمجید کرده است. بازی‌هایی که محبوبیت کی‌روش را در بین مردم دو چندان کردند.

به گذشته برگردیم. به شبی که کی‌روش وارد ایران شد. او با پروازی به ایران آمد که خولیو ولاسکوی نامدار هم در آن حضور داشت. ولاسکو سرمربی تیم ملی والیبال ایران شد و به عنوان یک انقلابی در والیبال کشورمان نام خود را به حدی بر سر زبان‌ها انداخت که خیلی‌ها وی را محبوب‌ترین و موثرترین مربی خارجی تاریخ ورزش ایران دانسته‌اند. ولاسکو در اوج و درست زمانی که ایران نیاز به نتیجه گیری داشت به کشورش بازگشت و هدایت تیم ملی آرژانتین را بر عهده گرفت. اما آیا فدراسیون والیبال بدرقه بدی با این مربی داشت؟

با وجود همه ناراحتی‌هایی که نسبت به جدایی ولاسکو از تیم ملی ایران وجود داشت فدراسیون ایران مراسم‌های متوالی را به پاس قدردانی از این مربی مشهور برای خداحافظی وی گرفت. حتی در آخرین روز حضور ولاسکو در تهران یک نشست خبری برگزار شد تا وی از ایرن طریق با مردم ایران خداحافظی کند. در این نشست فدراسیون ایران به پاس قدردانی از ولاسکو برای وی جشن تولد برگزار کرد و کلیپی پخش شد که اشک ولاسکو هم در آمد و خودش گفت با این کار تا همیشه غم دوری از ایران در دل من می‌ماند.

این مربی نامدار پس از  آن هم به تمجید از ایران پرداخت و حتی یک بار هم علیه کشورمان صحبت نکرد. وی بارها در مصاحبه با رسانه‌های ایتالیایی به تمجید از فرهنگ بالای ایرانی‌ها پرداخت و در مسابقات قهرمانی جهان برای صعود ایران سنگ تمام گذاشت و با شکست آمریکا زمینه‌های صعود ایران را فراهم کرد. ولاسکو در دل مردم ایران همیشه دوست داشتنی و محبوب می‌ماند درست مثل کارلوس کی‌روش.

اما سوال این است که آیا نمی‌شود کی‌روش را هم با بدرقه ای خوب روانه کشورش کرد؟ حالا که این مربی جدایی خود را رسما اعلام کرده است چرا به خاطر اختلافات به وجود آمده کارهایی انجام می‌دهیم که خاطره بدی را از ایران برای این مربی بر جای بگذاریم؟ واقعا تا چه زمانی باید بگوییم خوش استقبال و بدبدرقه هستیم؟ اگر بد بدرقه نیستیم چرا این مشکلات را برای وی ایجاد کرده‌ایم؟

موضوع بدهی مالیاتی مشکلی نیست که به یکباره به وجود آمده باشد و با تعامل می‌توانستیم آن را حل کنیم اما اینکه چرا این کار صورت نگرفته است جای سوال دارد. رفتارهای اخیر تنها بازتاب بدی از  وجهه ایرانی ها را در محافل بین المللی به دنبال خواهد داشت و ای کاش آنها که با وی سر ناسازگاری را سر داده‌اند اندکی هم به اعتبار ایران در محافل بین‌المللی و فرهنگ غنی کشورمان به هنگام مهمان نوازی فکر کنند.


منبع: مهر


شنبه 1 فروردين 1394 ساعت 14:40





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن