تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترین کارها در نزد خدا نماز به وقت است ، آنگاه نیکی به پدر و مادر ، آنگاه جنگ در را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834825503




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

214 تعاوني امسال در لرستان تشکيل شد/ترويج کارگروهي سبب برون‌رفت از بحران بيکاري است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۹ اسفند ۱۳۹۳ (۲۱:۲۸ب.ظ)
مديرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعي لرستان: 214 تعاوني امسال در لرستان تشکيل شد/ترويج کارگروهي سبب برون‌رفت از بحران بيکاري است موج - مديرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعي گفت: بهره‌گيري از توان جمعي مي‌تواند يکي از رهبردهاي برون‌رفت از بحران بيکاري در استان باشد بنابراين در سال 93، 214 تعاوني را در زمينه صنعت، خدمات، کشاورزي، مسکن و عمران تشکيل شد.
علي آشتاب در گفت‌‌وگو با خبرگزاري موج از خرم‌آباد، افزود: در سالي که از جانب مقام معظم رهبري به «فرهنگ و اقتصاد با عزم ملي و مديريت جهادي» نام‌گذاري شده، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي لرستان در راستاي تحقق منويات ايشان به‌ويژه در زمينه اقتصاد مقاومتي اقداماتي را در سطح استان انجام داده است.
وي در رابطه با اقدامات اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي در راستاي تحقق نام‌گذاري سال، خاطرنشان کرد: در طول يازده ماه سال 93، 14 جلسه کارگروه اشتغال و سرمايه‌گذاري دراستان برگزار شده که اين سلسله جلسات به 247 مصوبه و تصويب 177 طرح توسط اعضاي کارگروه اشتغال و سرمايه‌گذاري استان انجاميد.
مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي لرستان عنوان کرد: با اعتباري معادل 3 هزار و 552 ميليارد ريال، براي تعداد يک‌هزار و324 نفر در طرح‌هاي مصوب اشتغال جديد ايجاد شده و براي 3 هزار و 929 نفر نيز به‌واسطه تصويب طرح‌ها، تثبيت اشتغال انجام شده که تاکنون 104 طرح موفق به دريافت تسهيلات با اعتبار 812 ميليارد ريال شده‌اند.
وي با بيان اين‌که در بحث کارآفريني، چهار مرکز مشاوره، اطلاع رساني و خدمات کارآفريني تشکيل شده، تصريح کرد: امسال جشنواره امتنان از کارآفرينان برتر با مشارکت يک هزار و 558 فعال اقتصادي در سطح استان برگزار شده که در نهايت 9 نفر در سه بخش خدمات، صنعت و کشاورزي به‌عنوان کارآفرينان برتر انتخاب شدند که اين افراد در سطح ملي با ساير کارآفرينان برتر کشور رقابت مي‌کنند.
آشتاب با اشاره به رفع مشکلات واحدهايي که با چالش روبرو بودند، خاطرنشان کرد: بنگاه‌هاي اقتصادي به برخي از دستگاه‌هاي اجرايي مثل بانک‌ها، اداره ماليات و شرکت‌هاي توزيع آب، برق و گاز بدهي‌ داشتند، بنابراين در قالب تشکيل جلسات کميسيون منتخب کارگروه اشتغال که با حضور مديران دستگاه‌ها، مجريان اقتصادي و بانک ها برگزار شد، در طول يازده ماهه سال 93، از 122 واحد رفع مشکل شد.
وي در رابطه با دفاتر کاريابي غير دولتي، بيان کرد: دفاتر کاريابي به عنوان پل ارتباطي بنگاه‌هاي اقتصادي وجامعه جوياي کار فعاليت مي کنند که ضمن شناسايي استعداد ها و پتانسيل هاي افراد جوياي کار و ارائه مشاوره شغلي، آن‌ها را به مراکز فني و حرفه اي جهت ارتقاي سطح مهارتي معرفي مي کنند.
مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي لرستان افزود: امسال 2 هزار 488 فرصت شغلي به مراکز کاريابي اعلام شد که تعداد 4 هزار و 719 نفر در قالب اين فرصت ها به بنگاه هاي اقتصادي معرفي شدند و به سبب آن 2 هزار و 101 نفر به کار گمارده شد.
وي عنوان کرد: يکي ديگر از سياست هاي اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان استفاده از بند«و» ماده 80 قانون برنامه پنجم توسعه، مبني بر« معافيت مالياتي کارفرماياني که با حفظ سطح اشتغال فعلي اقدام به بکارگيري نيروهاي جديد مي کنند»، بوده که اين موضوع به‌طور جدي دنبال شده به طوري که در يازده ماه سال 93، 492 پرونده بررسي شده که از اين تعداد 491 پرونده به تأمين اجتماعي ارجاع داده شده است.
آشتاب افزود: 416 کارفرما از مزيت و معافيت بيمه اي استفاده کردند و يک هزار و 239 نفر نيز به واسطه اعمال اين مشوق جذب بازار کار شدند.
وي در رابطه با مشاغل خانگي، تصريح کرد: استفاده از ظرفيت مهارتي افراد در قالب مشاغل خانگي همواره در دستور کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي بوده است که در اين راستا 850 مجوز مشاغل خانگي صادر شده و 850 نفر نيز براي دريافت تسهيلات به بانک هاي عامل معرفي شدند.
مدير کل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعي لرستان با اشاره به لزوم حفاظت و صيانت از نيروي کار و بنگاه هاي اقتصادي، خاطرنشان کرد: در يازده ماه سال 93، 10 هزار و 445 مورد بازرسي از بنگاه‌هاي اقتصادي به عمل آمد هدف از اين کار ارائه آموزش هاي ايمني و بهداشت کار، رفع نقص و ايرادات احتمالي تجهيزات و ابزارهاي کارخانه‌ها بوده است.
وي بيان کرد: در راستا ي آموزش ايمني و بهداشت کار، چهار هزار و 214 نفر ساعت آموزش ديدند که اين آموزش و بازرسي‌ها به‌طورميانگين منجر به کاهش 16 درصدي حوادث نسبت به سال 92 شد که در بخش صنعت و ساختمان نيز 28 درصد کاهش حادثه داشتيم.
آشتاب با بيان اين که در بحث رسيدگي به پرونده هاي کارگران مشاغل سخت و زيان آور، به 2هزار و 273 درخواست رسيدگي شد، عنوان کرد: در بحث رسيدگي به دعاوي کارگري و کارفرمايي 6 هزار و 727 دادخواست دريافت شده که پنج هزار و 294 دادخواست منجر به صدور رأي شده‌اند و در هيئت‌هاي حل اختلاف نيز هزار و 88 پرونده بررسي شده است.
وي با اشاره به ضرورت حل و فصل کردن دعاوي کارگران و کارفرمايان به شکل سازشي و تفاهمي، تصريح کرد: در 11 ماه سال 93، 40 درصد آراي صادره به شکل سازشي حل و فصل شده و 2 هزار و 132 رأي سازشي صادر شده است.
مدير کل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعي لرستان با اشاره به راه‌اندازي خط تلفني به‌منظور ارائه خدمات مشاوره‌اي به کارگزان و کارفرمايان، بيان کرد: 9 هزار و 702 مورد مشاوره تلفني به کارگران و کارفرمايان ارائه شده است.
وي تشکل هاي کارگري و کارفرمايي را شرکاي اجتماعي اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعي دانست و افرود: در سال 92، 198 تشکل در استان فعاليت داشت ولي امسال در مجموع 252 تشکل کارگري و کارفرمايي در استان داريم که 198 تشکل کارگري و 54 تشکل کارفرمايي هستند؛ امسال نيز 55 تشکل آموزش ديدند و اطلاعات آن‌ها به‌روز رساني شد.
آشتاب در رابطه با اقدامات اداره کل تعاون، کار و فاه اجتماعي لرستان در حوزه اجتماعي، تصريح کرد: در راستاي واگذاري بسته امنيت غذايي به اقشار کم درآمد، در چهار مرحله با همکاري شبکه توزيع کالا و دستگاه هاي مختلف از جمله صنعت، معدن و تجارت ، اين بسته هاي مواد غذايي ميان 300هزار نفر توزيع شد.
وي با اشاره به واگذاري 295 هزار برگ اوراق سهام عدالت به کارگران، گفت: تمام افراد واجد شرايط استان، برگ سهام عدال خود را دريافت کرده‌اند.
مدير کل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعي عنوان کرد: عمليات اجرايي استخرهاي کارگري دورود و اليگودرز که در سفر هيئت دولت به استان، کلنگ‌زني آن‌ها انجام شد، آغاز شده و در فاز اول براي هر کدام تاکنون 400 ميليون تومان هزينه شده است و استخر ورزشي کارگران شهرستان بروجرد نيز با اعتبار مصوب 600 ميليون تومان پس از تکميل، در هفته کار و کارگر افتتاح مي شود.
وي خاطرنشان کرد: افتتاح و بهره برداري از ساختمان‌هاي اداري نورآباد و کوهدشت، اعزام 10 تيم ورزشي به مسابقات کشوري و المپياد کارگران کشور که تيم لرستان با درخشش و حضور در اين مسابقات موفق به کسب عناوين برتر شد و حمل مشعل المپياد ورزشي در دهه فجر به منظور معرفي ظرفيت‌ها و جاذبه‌هاي استان لرستان از ديگر اقدامات اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعي بوده است.
آشتاب افزود: از ديگر فعاليت‌هاي فرهنگي و اجتماعي اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعي مي‌توان به تجليل از کارگران، گروه کار و واحد نمونه استان، برگزاري دوره‌هاي آموزشي حجاب وعفاف براي جامعه کارگري، برگزاري مسابقات قرآن، نهج البلاغه، شب‌هاي قرآن و جلسات تفسير با حضور نماينده ولي‌فقيه در لرستان و ديدار با 45 خانواده معظم شهيد کارگري اشاره کرد.
وي بيان کرد: تعاون يک از بخش‌هاي اقتصادي کشور است که با توجه به اهميت اين مقوله بايد در سند چشم انداز کشور يک سهم 25 درصدي به آن اختصاص داده شود زيرا فرهنگ کار گروهي يکي از الزامات فعلي کشور است و ما معتقديم که بهره‌گيري از توان جمعي مي‌تواند يکي از رهبردهاي برون‌رفت از بحران بيکاري در استان باشد.
مدير کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي لرستان در رابطه با لزوم تغيير نگرش نسبت به کار، اظهار کرد: نبايد شغل را فقط در کار اداري، پشت ميز نشيني بنگاه هاي اقتصادي خلاصه کرد بلکه هر فعاليت اقتصاد مشروع که موجبات ايجاد درآمد را فراهم آورد را مي توان شغل تلقي کرد.
وي با بيان اينکه بين صنعت و دانشگاه‌ها رابطه متوازن و منطقي وجود ندارد، افزود: دانشگاه‌ها آموزش تخصص‌هايي را در دستور کار خود قرار دهند که متناسب با نياز بازار کار باشد در غير اين‌صورت ما شاهد فقدان مهارت در بين فارغ‌التحصيلان دانشگاه‌ها که ناشي از عدم نياز بازار کار به رشته تحصيلي آن‌هاست خواهيم بود.
آشتاب با بيان اينکه امسال در حوزه تعاوني‌ها 18 هزار و 233 نفر ساعت آموزش داده شدند، گفت: در سال آينده بنا داريم که دفاتر کارآفريني دانشگاه‌ها را تقويت کنيم و با ترويج فرهنگ کار، افراد را به سمت تشکيل تعاوني‌ها سوق دهيم کمااينکه اين توسعه فرهنگ کار، حمايت همه دستگاه‌ها، دانشگاه‌ها، رسانه‌ها و حتي ائمه‌جمعه و جماعات را مي‌طلبد.
وي خاطرنشان کرد: در سال 93، 214 تعاوني را در زمينه صنعت، خدمات، کشاورزي، مسکن و عمران تشکيل داديم که تعداد اعضاي اين تعاوني‌ها 2هزار و 11 نفر هستند که 703 نفر از اين جمعيت را بانوان و هزار و 308 نفر را آقايان تشکيل مي دهند، ميزان سرمايه ثبتي 57 ميليارد ريال است که با بهره‌برداري از اين تعاوني‌ها و اضافه شدن آن‌ها به چرخه توليد، زمينه اشتغال يکهزار و 243 نفر فراهم مي‌شود.
مدير کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي لرستان بيان کرد: در بحث توجه به نياز تعاوني‌ها و بنگاه‌هاي اقتصادي وابسته به آن‌ها، تلاش شده که از محل صندوق توسعه ملي و اعتبارات مربوط به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي، حمايت‌هايي انجام شود.
وي با اشاره به نقش مهم سرمايه‌گذاري بخش خصوصي در کاهش مشکلات اقتصادي استان، تصريح کرد: اعتبارات محدود دولتي نمي‌تواند پاسخگوي همه نيازهاي جامعه باشد بنابراين بايد شرايط براي ورود بخش خصوصي فراهم شود که دستگاه هاي اجرايي بايد به واسطه آسان‌گيري و تسهيل قوانين، استقبال و حمايت خود را از بخش عمومي اعلام کنند.
آشتاب تدوين سند چشم اندازلرستان را گام مهمي در جهت توسعه استان دانست و افزود: از مهم‌ترين مزاياي سند چشم انداز توسعه اين است که برنامه‌هاي آن قابل رصد، ارزيابي و بازبيني هستند و قابليت نظارت را هم دارد، اين يعني استان از اين پس برنامه‌محور و هدفمند حرکت مي‌کند و به‌تبع از همه ظرفيت‌ها به‌نحو شايسته‌اي استفاده مي‌شود که در اين راستا همکاري متوازن همه دستگاه‌هاي اجرايي ضروري است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن