واضح آرشیو وب فارسی:فارس: از ابتدایی امسال تاکنون
2هزار فقره انواع سرقت در بروجرد کشف شد
فرمانده انتظامی شهرستان بروجرد از دستگیری 904 سارق و کشف دو هزار و 42 فقره انواع سرقت در 11 ماهه گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از بروجرد، علیرضا دلیری عصر امروز در حاشیه پاکسازی نقاط آلوده بروجرد اظهار داشت: در راستای مبارزه با سرقت و جلب رضایت مردم، عوامل انتظامی این شهرستان از ابتدای سال جاری تاکنون با رصد دقیق جرائم و همچنین استفاده از گشتهای پنهان موفق به شناسایی و دستگیری 904 نفر سارق که در راستای سرقت خودرو ، لوازم خودرو، سرقت منزل و سرقتهای متفرقه فعالیت داشتهاند، شدند.
وی اظهار داشت: سارقان در بازجوییهای اولیه، به دو هزار و 42 فقره انواع سرقت شامل، 118 دستگاه خودرو، 176 دستگاه موتورسیکلت، 692 فقره سرقت لوازم داخل خودرو، 221 فقره منزل، 81 فقره مغازه، 100 فقره اماکن، 84 فقره کیفقاپی، 74 فقره احشام و 446 فقره سرقت متفرقه اعتراف کردند.
دلیری خاطرنشان کرد: مالباختگان شناسایی و مقادیری اموال مسروقه از متهمان کشف و ضبط شد و تحویل مراجع قضایی شد. *پاکسازی نقاط آلوده در بروجرد
فرمانده انتظامی بروجرد از اجرای طرح پاکسازی نقاط آلوده با محوریت مبارزه با خردهفروشان مواد افیونی و جمعآوری معتادان پرخطر در مناطق آلوده این شهرستان خبر داد.
دلیری گفت: با شناسایی نقاط آلوده در سطح مناطق شهری و روستایی، پلیس مواد مخدر بروجرد اقدام به دستگیری خردهفروشان مواد مخدر و جمعآوری معتادان پرخطر کرد که در این راستا تعداد 14 نفر خردهفروش و 36 نفر معتاد دستگیر و 19 دستگاه وسیله نقلیه متخلف توقیف و روانه پارکینگ شدند.
وی در ادامه افزود: این طرح که در دو نقطه آلوده و به صورت همزمان به اجرا گذاشته شد، پلیس توانست مقادیری از انواع مواد مخدر را کشف کند و در همین راستا تعداد دو واحد صنفی که اقدام به فروش مواد مخدر میکردند را پلمپ کنند.
دلیری در ادامه با قدردانی از همکاری و همدلی مردم در اجرای طرح پاکسازی خاطرنشان کرد: برخورد پلیس با هنجارشکنان و اخلالگران در نظم عمومی و آسایش مردم قاطع و قانونی است. انتهای پیام/2304/ج۳۰
93/12/26 - 18:11
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]