واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مسابقات بومی و محلی برای مسافران نوروزی اردبیل برگزار می شود اردبیل- ایرنا- رییس هیات ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی استان اردبیل از برگزاری مسابقات بومی و محلی جذاب و متنوع برای مسافران نوروزی در این استان خبر داد.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از اداره کل ورزش و جوانان اردبیل ، علیرضا احدی گفت: در سال 94 بروشورهایی تحت عنوان اردبیل مهد ورزش های سنتی و بازی های بومی محلی از مناطق زیبا و گردشگری شهرستان ها و روستاهای سراسر استان در بین مسافران نوروزی پخش خواهد شد.
وی با اشاره به برگزاری بازی های بومی محلی مختص مسافران نوروزی در محوطه بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی اظهار کرد: این جشنواره با حضور ورزشکاران با لباس های محلی و در سنین کودکان و جوانان و در رشته های جذاب بومی محلی خاص استان اردبیل بین مسافران نوروزی و علاقه مندان برگزار می گردد و جوایز نفیسی هم دارد.
وی افزود: با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان و فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی محلی در سال 1394 در تمامی روستاها و بخش های شهرستانهای استان مسابقات ورزشی و اجرای بازیهای بومی محلی را برگزار خواهیم کرد.
وی با اشاره به برگزاری مسابقات جذاب و متنوع برای مسافران نوروزی همانند سالهای قبل اظهار کرد: همچنین جشن احیاء بازیهای بومی محلی در شهرستانهای توریستی سرعین و اردبیل را هم برگزار خواهیم کرد.
او بیان کرد: در سال 1393 با وجود کمبود منابع و امکانات بیش از 550 عنوان برنامه و جشنواره ورزشی و بازی بومی و محلی در روستاهای استان برگزار شد که رقم قابل توجهی است.
وی اضافه کرد: از این تعداد برنامه 345 عنوان در بخش مردان و 205 عنوان برای بانوان و در رشته های متنوع برگزار شد.
احدی با بیان این که با برگزاری این برنامه ها بسیاری از بازی های بومی و محلی در استان احیا شده است،گفت: همچنین استان اردبیل آمادگی میزبانی مسابقات و جشنواره های کشوری و منطقه ای را دارد.
رئیس هیات ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی استان بیان کرد: امسال هم رقابت های کشتی پهلوانی را با شرکت کشتی گیران پهلوانی تمام شهرستان ها در اردبیل برگزار خواهیم کرد تا بازوبند پهلوانی کشتی را به نفر برتر استان اهدا کنیم و این رسم را احیا کنیم.
6130/1257
26/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 144]