تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بالاترين درجه دانايى، تشخيص اخلاق از يكديگر و آشكار كردن اخلاق پسنديده و سركوب ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821159391




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بویی که 20 سال در مغز می ماند! |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: بویی که 20 سال در مغز می ماند!
افراد محدودی دچار اختلال بویایی هستند. آنوسیما نام علمی این بیماریست. بیماری‌های ژنتیکی بیماری‌هایی هستند که در رشد عصب بویایی و هدایت عصب بویایی اختلال ایجاد می‌کنند.
کد خبر: ۴۸۴۰۳۳
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۱:۴۰ - 17 March 2015




افراد محدودی دچار اختلال بویایی هستند.

عمرانی متخصص گوش و حلق و بینی گفت: اصولاً از دست رفتن یا به عبارت دیگر به دست نیاوردن کامل حس بویایی روندی اکتسابی یا مادرزادی دارد.

آنوسیما نام علمی این بیماریست. بیماری‌های ژنتیکی بیماری‌هایی هستند که در رشد عصب بویایی و هدایت عصب بویایی اختلال ایجاد می‌کنند.

عصب بویایی در سقف بینی و در کف بخش پیشین مغز است که در مقایسه با سایر عصب‌ها حساس‌تر است و در واقع یکی از قوی‌ترین حس‌های انسان حافظه بویایی است.

حافظ‌ی بویایی انسان در برخورد با یک بو حتی می‌تواند تا 20 سال دوام داشته باشد.

وی در ادامه عنوان کرد: برخی از بیماری‌های ژنتیکی باعث عدم رشد یا شکل گرفتن عصب بویایی و ارتباط آن با هسته‌های مغز و بویایی می‌شوند.

در مواردی که بویی اکتسابی باشد شایع‌ترین علت بسته شدن کامل بینی یا تصادف و ضربه‌هایی است که به پیشانی،‌ ریشه‌ی بینی و میان دو ابرو وارد می شود که این عوامل سبب قطع عصب بویایی فرد می‌شوند.

همچنین وی افزود: شایع‌ترین علت گرفتگی بینی پولیپ است که می‌تواند راه اعصاب بویایی را مسدود کند، توده‌های بینی بویژه در ناحیه عصبی کف  مغز می‌توانند آسیب جدی وارد کرده و سبب تخریب حس بویایی شوند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: هر کدام از این عوامل درمان ویژه خود را دارد و درحال حاضر پزشکان نمی‌توانند به خوبی این عصب را ترمیم کنند. پس افراد مبتلا به کربویی سعی کنند خود را در معرض خطر قرار ندهند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن