واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ اسفند ۱۳۹۳ (۱۶:۳۲ب.ظ)
بخارايي گفت : 17 هزار مرگ ناشي از رعايت نکردن موارد ايمني در رانندگي فاجعه است موج -رئيس هيات مديره جمعيت طرفداران ايمني راه ها کشور بيان کرد: 17 هزار مرگ ناشي از رعايت نکردن موارد ايمني در رانندگي فاجعه است و نياز به آموزش جدي و فرهنگ سازي دارد تا در سال هاي آتي روند نزولي در اين آسيب هويدا شود.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد بخارايي در آيين تاسيس دفتر نمايندگي جمعيت طرفداران ايمني راه ها استان مرکزي در فرهنگسراي آيينه اراک افزود: تلفات جاده اي کشور در سال 84 حدود 28 هزار نفر بوده که با تمهيدات فرهنگي و اطلاع رساني و راهبردهاي ايمني، امسال قربانيان تصادف برون شهري 11هزار نفر کاهش نشان مي دهد.
وي اظهار کرد: 17 هزار مرگ ناشي از رعايت نکردن موارد ايمني در رانندگي فاجعه است و نياز به آموزش جدي و فرهنگ سازي دارد تا در سال هاي آتي روند نزولي در اين آسيب هويدا شود.
رئيس هيات مديره جمعيت طرفداران ايمني راه ها کشور افزود: اين موضوع دغدغه اي اساسي است که حل آن عزم ملي مي طلبد و همه افراد بايد عامل و سفير ايمني باشند.
بخارايي ادامه داد: بر اساس هدفگذاري انجام شده قرار است در دهه 2011 تا 2020 حدود 40 درصد حوادث ناشي از رانندگي کاهش يابد و اين مهم بدون مشارکت مردمي محقق نمي شود.
وي گفت: 70 درصد علل بروز تصادف را نواقص و ضعف انساني شامل مي شودو به همين دليل بايد فرهنگ سازي در لايه هاي مختلف جامعه و از سنين پايين به صورت جديد دنبال شود.
بخارايي افزود: غفلت از مشارکت هدفمند و ظرفيت تشکل هاي مردمي در ساماندهي و ارتقاي ايمني راه ها خطا است و بايد نقشه راه اصولي مبتني بر فرهنگ سازي و قانونمداري آگاهانه با بهره گيري از اين ظرفيت ها اجرايي شود.
وي توضيح داد: بانوان به عنوان يکي از ارکان اصلي مديريت خانه و تربيت فرزندان نقش تاثير گذاري در ارتقاي فرهنگ ايمني و رعايت قوانين راهنمايي و رانندگي دارند و مي بايست با برنامه ريزي از اين ظرفيت استفاده کرد.
رئيس هيات مديره جمعيت طرفداران ايمني راه ها کشورگفت: تعداد تلفات جاده اي يازده ماه اخير در استان مرکزي، 120 درصد کاهش داشته که اين موفقيت برنامه ريزي و مديريت مسوولان استاني را نشان مي دهد.
معاون عمراني استانداري مرکزي نيز در اين آيين گفت: ايمني در حوزه راه ها يکي از محورهاي اولويت نظام و دولت تدبير و اميد است.
مهدي زنديه وکيلي افزود: ايران جز کشورهايي است که در سوانح رانندگي بيشترين تلفات را دارد تا جايي که آمار تلفات جاده اي از ميزان کشته شدگان جنگ تحميلي بيشتر است.
وي اظهار کرد: با برنامه ريزي در قالب فرهنگ سازي روند کاهش تلفات آغاز شده اما اين اقدامات کافي نيست و بايد چرخه هدفمندي از يک برنامه جامع براي اين مهم تعريف و اجرايي شود.
معاون عمراني استانداري مرکزي گفت: کاهش خطاي انساني و تخطي از قوانين راهنمايي و رانندگي در کم شدن آمار تلفات ناشي از سوانح رانندگي از موضوعاتي است که بايد بيشتر و کارشناسي تر به شاخه ها و ابعاد مغفول مانده آن پرداخت.
زنديه وکيلي افزود: اصحاب و رسانه، هنرمندان، ائمه جمعه و جماعات و سازمان هاي مردم نهاد از گروه هاي مرجعي هستند که مي توانند زنجيره اصلاح رفتار و نهصت فرهنگ سازي و آگاهي از قوانين صحيح ترافيکي را نهادينه کنند.
وي بيان کرد: سمن ها و تشکل هاي مردمي در حوزه محيط زيست استان مرکزي فعاليت تاثير گذاري دارند و مي طلبد در حوزه فرهنگ سازي ترافيک و ارتقاي ايمني راه نيز بازوي قدرتمند در کنار بخش دولتي باشند.
وي گفت: استان مرکزي با فعاليت 400 سمن درکشور رتبه برتر را دارد و اين ظرفيت بزرگ بايد در بسياري از امور که دولت نياز به کمک دارد و يا به دلايل کمبود اعتبار و نيروي انساني در اجراي ماموريت کاستي و کندي دارد به کار گرفته شود.
در اين مراسم دفتر نمايندگي جمعيت طرفداران ايمني راه ها در استان مرکزي با انتخاب اعضاي هيات مديره شکل گرفت.
استان مرکزي امسال رتبه اول را در کاهش تلفات جاده اي کسب کرده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]