واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ اسفند ۱۳۹۳ (۱۴:۳۴ب.ظ)
تشکيل ستاد بازآفريني پايدار محلات هدف برنامههاي بهسازي و نوسازي شهري در بوشهر موج - معاون توسعه و ساماندهي بافتهاي فرسوده شرکت مادر تخصصي عمران و بهسازي شهري ايران گفت: حوزه تصميمگيري سند ملي بازآفريني پايدار شهري سکونتگاههاي غيررسمي، بافتهاي فرسوده، بافتهاي تاريخي و پهنههاي ناسازگار شهري هستند.
به گزارش خبرگزاري موج، ابلقي، معاون توسعه و ساماندهي بافتهاي فرسوده شرکت مادر تخصصي عمران و بهسازي شهري ايران، گفت: فلسفه شکلگيري شرکت مادر و وظايف آن و در مورد روند رسيدن به سند ملي بازآفريني پايدار شهري و مراحل آنکه ابتدا سند توانمندسازي سکونتگاههاي غيررسمي بوده و در سالهاي قبل اجرا ميشده و اکنون از نظر ساختاري و محتوا و همچنين قابليت اجرايي ارتقا يافته و به سند ملي بازآفريني پايدار شهري رسيده است، حوزه تصميمگيري اين سند علاوه بر سکونتگاهها، بافتهاي فرسوده، بافتهاي تاريخي و حتي پهنههاي ناسازگار شهري است.
سرپرست معاونت امور عمراني استانداري بوشهر گفت: در بافتهاي فرسوده، تاريخي و سکونتگاههاي غيررسمي استان بوشهر ضمن صيانت و حفاظت از اراضي ملي طرح توانمندسازي ساکنان اين مناطق عملياتي ميشود.
سيد محمدحسن باستي که با تاکيد بر توجه بهسلامت شهرها و بافتهاي فرسوده و تاريخي اظهار کرد: براي رفع مشکلات اين مناطق عزم جدي وجود دارد و تحقق آن و رسيدن به اهداف جز با تلاش دستگاههاي اجرايي مرتبط محقق ميشود.
وي، با بيان اينکه پيشبيني پيشگيري از آسيبها در بافتهاي ياد شده و سکونتگاههاي غيررسمي امري اجتنابناپذير است، تاکيد کرد: قبل از وقوع آسيب اجراي طرحهاي پيشگيرانه ميتواند، آثار مهمي در جامعه داشته باشد و اين در حالي است که هزينههاي طرحهاي پيشگيري بسيار پايينتر از درمان و مقابله با آن آسيب است.
سرپرست معاونت امور عمراني استانداري بوشهر با اشاره به وجود يکهزار و ۴۰ شهر در کشور خاطرنشان کرد: ۲۶ دستگاه اجرايي متولي تصميمگيري هر بخش شهرها بر عهده دارند که لازم است، تصميمگيري در مديريت شهري که اکنون بيشتر دستگاهها هستند، همسو و يکنواخت شود.
باستي با تاکيد بر تدوين افق آينده شهرها بر اساس طرح جامع شهري عنوان کرد: در اجراي طرح توسعه شهري که افق ۱۰ساله هر شهر تدوين شده بايد بر اساس آن طرحها اجرايي شود.
وي، تعيين و اجراي کاربريها را يکي از مهمترين حوزه مديريت شهري دانست و گفت: بر اساس اين کاربريها ضمن اينکه از اراضي ملي و شهري صيانت ميشود، مبلمان شهري شکل واقعي به خود ميگيرد.
سرپرست معاونت امور عمراني استانداري بوشهر با اشاره به اينکه بافتهاي فرسوده نيازمند توجه جدي در حوزههاي گوناگون است، گفت: بافتهاي فرسوده با تدابير انديشيده شده مقاومسازي ميشود و در کنار آن بايد طرحهاي فرهنگي، اجتماعي و زيرساختي اجرا شود.
باستي، با اشاره به اينکه اراضي اوقافي استان بوشهر بسيار گسترده است، افزود: بخش مهمي از بافت فرسوده و تاريخي بوشهر در اراضي اوقافي قرار دارد که بايد به اين مناطق نگاه ويژهاي براي مقاومسازي و توانمندسازي سکونتگاهها شود.
وي، با تاکيد بر اين موضوع که تصميمگيري در بافتهاي فرسوده و تاريخي نبايد جزيرهاي باشد، گفت: با توجه به اينکه کميسيونها و کارگروههاي مختلف تخصصي در اين حوزه وجود دارد تصميمگيريهاي جزيرهاي نميتواند در حل مشکلات اين مناطق مؤثر باشد.
سرپرست معاونت امور عمراني استانداري بوشهر با تاکيد بر توانمندسازي ساکنان اين مناطق گفت: دريافتهاي فرسوده، تاريخي و سکونتگاههاي غيررسمي استان بوشهر ضمن صيانت و حفاظت از اراضي ملي طرح توانمندسازي ساکنان اين مناطق عملياتي ميشود.
باستي افزود: نظام تصميمگيري در حوزه بافتهاي تاريخي، فرسوده و سکونتگاههاي بايد يکپارچه شود تا به افق ترسيمشده دستيابيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]