تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به احترام پدر و معلمت از جای برخیز هرچند فرمان روا باشی.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870126931




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کی‌روش: با قلبی شکسته به خانه می‌رویم |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: کی‌روش: با قلبی شکسته به خانه می‌رویم
کد خبر: ۴۸۳۷۳۷
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۰ - 15 March 2015


کارلوس کي روش پس از جلسه اي سنگين و 4 و نيم ساعته با چهره اي غمگين و بهت زده به تنهايي راهروي تاريک فدراسيون را پايين آمد و در طبقه همکف با "ورزش سه"، به گفتگو نشست.


به گزارش "ورزش سه"، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در این گفتگو عجیب خبر از عدم توافق با دبیرکل فدراسیون داد، آن هم در شرایطی که قرار است تیم ملی فوتبال ایران تا چند روز آینده برای برگزاری یک اردو و بازی های دوستانه عازم اروپا بشود. 


گفتگوی کی روش مبهم و پرنکته بود و مخاطب اصلی اش کسی جز علی کفاشیان نبود. رییس فدراسیون فوتبال که مشخص نیست چه در سر دارد اما کی روش او را به کمک طلبید تا مشکلش را حل کند. مشکلی قاعدتا ادامه کار سرمربی را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد. این مصاحبه را که ساعتی پیش انجام شده، بخوانید:


کارلوس کی روش ابتدا با اعلام این نکته که دبیرکل از عملکرد او و کادرش راضی نبوده، گفت: جلسه با دبیرکل چهارساعت طول کشید. در جلسه امروز سعی داشتیم یک سری از اختلافات را برطرف کنیم. جلسه امروز شفاف سازی کرد که یک سری اختلافات وجود دارد.


وی ادامه داد: متاسفانه یک سری تفاوت های بزرگ بین من و دبیرکل در اعتقادات ما وجود دارد به خاطر اینکه این اختلافات وجود دارد نمی دانم چطور باید رو به جلو حرکت کنیم. نمی دانیم چطور با این اختلافات باید قدم به جلو بگذاریم. من فکر می کنم تنها رییس فدراسیون در این اینجا و این لحظه باید راهکاری پیدا کند. البته من نمی خواهم خیلی این مسائل را باز کنم.


کی روش در ادامه درباره محتوای صحبت هایی که اسدی، دبیر کل فدراسیون فوتبال با او داشته گفت: متاسفانه خیلی شفاف به من گفته شد که بنده یعنی کارلوس کی روش نمی تواند توقعات آقای دبیرکل را برآورده کند. حرف دیگری ندارم چون این مساله حتما باید با کمک فدراسیون حل شود و امیدوارم رییس فدراسیون الان راهکاری ترتیب دهد تا با یک اخلاق و رفتار مناسب این مسائل و اختلافات حل شود. در حال حاضر هم چیزی برایم مهم نیست جز توهین هایی که در این جلسه به ما شده است.


کی روش که به نظر می رسید از جلسه و خروجی آن با دبیرکل ناامید و ناراضی بوده باشد گفت: همانطور که همه می دانند من با احترام و شور حرارت زیاد که به هواداران داشتم به ایران آمدم. اما به نظر می رسد دستاورد من از تیم ملی پایین تر از توقعات دبیرکل فدراسیون باشد.


سرمربی تیم ملی ادامه داد: طبیعتا من از این مساله ناامید هستم به خاطر اینکه واقعا زیبا و برازنده نیست که بخواهم درباره کارهایی که می خواهم برای تیم ملی انجام دهم صحبت کنم. اما نظر دبیرکل این است که عملکرد من در تیم ملی رضایتبخش نبوده و همانطور که می بینید در حال حاضر هم برای پیدا کردن کلماتی که باید به زبان بیاورم ناتوان هستیم.


سرمربی تیم ملی در ادامه با ذکر این نکته که کادر همراهش در این مدت بدون چشم داشت مالی تمام توان خود را برای موفقیت تیم ملی به کار برده اند و علیرغم عدم دریافت حقوق به درخواست او همچنان همکاری شان را با فدراسیون ادامه داده اند گفت: می خواهم تشکر و تقدیر کنم از کادرم که با تعهد کامل برای تیم ملی و بدون دریافت حقوق و پاداشی و هنوزم افرادی در کادر من هستند که 7-8-9 ماه حقوق نگرفتند. در تمام این مدت من به همراه کادرم حقوقی دریافت نکرده بودیم و با تمام گذشت و فداکاری ای که داشتیم به نظر ایشان موفق نبوده ایم.


کی روش ادامه داد: ناامید هستم و می خواهم  از کادرم عذرخواهی کنم. من از آنها خواستم که به کارشان ادامه دهند. آنها از خانواده شان گذشتند و از همسر و پدر و ... خود گذشتند اما به نظر می رسد این کار کافی نبوده چون به ما شفاف اعلام شد کارمان پایین تر از سطح درخواست و توقعات ایشان بوده است .


کی روش در رابطه با این سوال که آیا این حرف ها به معنای پایان دوران حضور و همکاری اش در ایران به عنوان سرمربی است گفت: این را باید از شخص دبیر کل بپرسید اما ما با قلبی شکسته و آکنده از درد به خانه می رویم.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن