واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ اسفند ۱۳۹۳ (۱۱:۲۹ق.ظ)
رئيس قديميترين بيمارستان ايران عنوان کرد: انجام يک آزمايش خون ساده براي تشخيص سرطان پروستات موج - رئيس قديميترين بيمارستان ايران انجام آزمايش خون را سادهترين روش تشخيص سرطان پروستات عنوان کرد و گفت: سالانه ۵ هزار سرطان پروستات در ايران تشخيص داده ميشود.
به گزارش خبرگزاري موج، يک صد انکولوژيست و اورولوژيست مشهور بينالمللي و منطقهاي از خاورميانه و شمال آفريقا، اروپا و آمريکا، براي بررسي گزينههاي درماني جديد و روشهاي موجود براي مردان بزرگسال مبتلا به سرطان پروستات در اجلاس انکولوژي حضور يافتند.
بر اساس غلامرضا پورمند، پروفسور اورولوژي و مدير مرکز تحقيقات اورولوژي دانشگاه علوم پزشکي تهران و مدير گروه ارولوژي بيمارستان سينا، به عنوان يکي از سخنرانان اين اجلاس اظهار داشت: هم اکنون در ايران سالانه حدود 5 هزار مورد سرطان پروستات تشخيص و توسط پاتولوژيستها گزارش ميشود.
پورمند افزود: با وجود اينکه سرطان پروستات پس از سرطان دستگاه گوارش و ريه، هفتمين علت اصلي مرگ و سومين علت شايع مرگ و مير ناشي از سرطان در مردان است، ميزان آگاهي در مورد آن در ايران پايين است.
وي افزود: اگرچه مطالعاتي براي درک عوامل خطرساز بيماري در حال انجام است، اما؛ نرخ بقا در سرطان پروستات در صورتيکه زود تشخيص داده شود، بالا خواهد بود با اين حال در ايران نيز مانند جوامع ديگر، بسياري از مردان به دليل ناآگاهي در مراحل پيشرفته بيماري و در اثر بروز علائم به پزشک مراجعه ميکنند، مردان معمولا به انجام منظم معاينه پروستات نميپردازند؛ بنابراين، تأخير در تشخيص ممکن است درمان را دشوار يا حتي غيرممکن نمايد.
پورمند ادامه داد: جديدترين آمار حاکي از روند تدريجي افزايش سرطان پروستات است بطوريکه اين مهم از سال 2003 تا 2012 تقريبا پنج برابر افزايش يافته است و نرخ مرگ و مير نيز در همين دوره دو برابر شده است.
رئيس قديمي ترين بيمارستان ايران تاکيد کرد: انجام يک آزمايش خون ساده، آنتيژن اختصاصي پروستات (PSA)، پس از 50 سالگي بهعنوان شاخص تشخيص زودهنگام سرطان پروستات توصيه ميشود؛ با اين حال سن غربالگري در موارد داراي سابقه خانوادگي مثبت به 40 سالگي کاهش يافته است.
در ادامه اجلاس انکولوژي در دُبي، مارکوس وبر، مديرعامل منطقهاي Astellas Pharma نيز عنوان کرد: ما به عنوان يکي از شرکتهاي پژوهش محور، متعهد به ارائه گزينههاي درماني مبتني بر خلاقيت براي اين بيماري، به شدت در حال گسترش و ايجاد آگاهي عمومي در مورد سرطان پروستات در منطقه هستيم.
همچنين، گرهارد آتارد، مشاور پزشکي و انکولوژيست موسسه تحقيقات سرطان و سلطنتي مارسدن لندن، نيز در اين اجلاس بيان داشت: براساس يک مطالعه اخير، رده جديد درمان ضدآندروژن، خطر مرگ را به ميزان 29 درصد در مردان مبتلا به سرطان پروستات مقاوم در برابر اختگي متاستاز کاهش ميدهد و رشد سرطان را در 59 درصد از بيماران کاهش ميدهد يا متوقف ميکند و موجب به تأخير افتادن نياز براي انجام شيمي درماني به مدت 17 ماه ميشود.
آتارد ادامه داد: اين يک پيشرفت عمده در درمان سرطان پروستات است که يک گزينه درماني جديد را براي بيماران مبتلا به سرطان پروستات پيشرفته پس از شيميدرماني ارائه ميکند.
گفتني است، درمان ضد آندروژن جديد براي درمان مردان بزرگسال مبتلا به سرطان پروستات مقاوم در برابر اختگي متاستاز (mCRPC) مورد استفاده قرار ميگيرد و هنگامي رخ ميدهد که بيمار ديگر به درمان با کاهش هورمون پاسخ نداده است و سرطان پيشرفت کرده است و به ساير نقاط بدن گسترش يابد.
در بيماران مبتلا به اين بيماري و کساني که هنوز به مرحله نيازمند شيمي درماني نرسيدند، درمان ضدآندروژن به منظور به تأخير انداختن بيشتر نياز به شيميدرماني، مفيد بوده است و زندگي طولانيتر و کيفيت بهتر زندگي را فراهم ميکند.
اجلاس انکولوژي به ميزباني MENA/SSA) Astellas Pharma Africa)، که يک شرکت داروسازي پژوهشمحور است در دوبي برگزار شد که در اين اجلاس محققاني نيز از جامعه انکولوژي ايران به ارائه دستاوردهاي خود پرداختند، هدف جامعه انکولوژي ايران مطالعه عوامل خطر ابتلا به سرطان پروستات به منظور کمک به کنترل اين بيماري به علت نرخ بروز بالاي آن است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]