واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ اسفند ۱۳۹۳ (۱۶:۱۶ب.ظ)
مثل دولت هاي قبل زير بار گلنگ زدن پروژه ها نمي رويم گودرزي: به جاي 154 کارشناس تربيت بدني، 154 نماينده در فدراسيون ها داريم وزير ورزش در جمع معاونين وزارت، مديران کل ستادي و مديران کل استان ها گفت: فدارسيون ها و نهادهايي که کار ورزش مي کنند و ابزارهايي نظير تبليغات و فضاي مجازي را دارند، دست به دست هم دهند تا کشوري توسعه يافته داشته باشيم و همه مردم در آن ورزش کنند.
به گزارش خبرگزاري موج، محمود گودرزي در دومين روز گردهمايي معاونين وزارت، مديران کل ستادي و مديران کل استان ها، با بيان اين مطلب افزود: در اين شرايط قهرمانان نيز در ميادين بين المللي عرض اندام خواهند کردم و مردم دنيا خواهند دانست که ما افکار توسعه گرا و فرهنگ غني داريم و افکار داعشي نداريم. ورزش بهترين معرف افکار توسعه گرا و فرهنگ غني ايران است. عنصر مطلوب ورزش در اختيار ما و رسانه ها قرار دارد که بايد تلاش کنيم تقويت شود و سکوهاي بالاتري را کسب کنيم.
وي با اشاره به حقوق کارکنان وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: متاسفانه پايين ترين رقم قبل از يک نهاد ديگر با ميانگين يک ميليون و 130 هزار تومان مربوط به اين وزارتخانه است که اگر صد در صد هم اضافه شود، تازه به خط فقر مي رسيم. انتقادي که به گذشتگان دارم اين است که چرا براي افزايش آن اقدامي نکرده اند.
سرانه ورزشي تهران 33 سانتي متر است
گودرزي در ادامه خطاب به مديران و مسئولين ورزش کشور با تاکيد بر عدم آغاز به ساخت پروژه هاي جديد گفت: پروژه هاي جديد را تعريف نکنيد و زير بار کلنگ زدن آنها نرويد، چرا که ما پروژه هاي ناتمامي داريم که برخي از آنها مربوط به سال هاي بسيار دور و حتي 24 سال گذشته است.
گودرزي با اشاره به اهميت آمايش رشته هاي ورزشي در استان ها اظهار داشت: اين آمايش در خصوص فضاهاي ورزشي نيز بايد باشد تا براساس آن بتوانيم فشارهاي احتمالي ديگر سازمان ها را خنثي کنيم. تهران با اين جمعيت، سرانه 33 سانتي متر مربعي دارد اما يک روستا در بوشهر با 10 خانوار مجموعه بزرگ کامل ورزشي دارد. اگر در شرايط رونق باشيم ايرادي ندارد که روستاهاي ما از اماکن ورزشي منتفع باشند.
وزير ورزش و جوانان در ادامه گفت: ورزش مي تواند سکوي پرتابي براي اوج گيري بسياري از افراد باشد و اين دليل عمده اي است که امروز ما شاهد حضور غير ورزشي ها در ورزش هستيم.
وي ادامه داد: فرهنگ و هويت سازماني کمرنگ شده و يا شايد هم از ابتدا نبوده و علاقمندي افراد به سازمان کاهش يافته است. مرکز پژوهش بررسي کند که چرا اين علاقمندي کم شده، شايد دليل آن اين است که فرزندخواندهها آمدهاند. 154 نماينده مجلس در فدراسيونها داريم، اينها ميتوانند 154 کارشناس تربيت بدني باشند که بدين ترتيب هم نگاه تخصصي داشتهايم و هم از افسردگي افراد اين حوزه جلوگيري کردهايم.
اشتغال ورزشکاران امري پسنديده است
وي در ادامه در خصوص اشتغال ورزشکاران و قهرمانان گفت: آقاي هاشمي زحمات زيادي براي اين موضوع کشيده است و لايحه اي آماده و تقديم دولت شده و در کميسيون اجتماعي هم از آن حمايت شده تا بتوانيم براي قهرمانان اشتغال ايجاد کنيم. البته مشکلاتي هم در اين بين وجود دارد و اکثر نهادهايي که قهرمانان را استخدام کرده اند از اين گلايه دارند که ورزشکار هيچگاه بر سر کار خود حضور ندارد و حتي شاهد بوديم 20 سال حقوق بدون حضور مي گيرد البته ضعف هم از ما و ديگر مديران است که اين موضوع را بررسي نکرديم من بطور حتم با اين رويه برخورد قانوني خواهم کرد. امر اشتغال ورزشکاران امري پسنديده است مشروط بر اينکه آنها در تخصص خود مشغول شوند.
رسانه ها بايد نگاه نو، منطقي، علمي و صحيح داشته باشند
وي افزود: توصيه مي کنم به مديران ورزش کشور که از سياست هاي دولت به عنوان نمايندگان رسمي مردم حمايت کنند و چارچوب هاي آن را رعايت کنند. ما بايد وزارت ورزش و جوانان را از اين حالتي که است خارج کنيم و آن را از سطح سازمان تربيت بدني به سطح وزارت ورزش و جوانان ارتقا دهيم و اين توسعه در همه سطوح را مي طلبد. ورزش بايد از حاشيه زندگي مردم به متن زندگي آنها وارد شود و مانند آب، غذا و سلامت به آن نگاه شود.
گودرزي با بيان اينکه رسانه ها در اين فرهنگ سازي بي تاثير نيستند گفت: از رسانه ها مي خواهم اينقدر به مسائل پيش پا افتاده و ريز ورزش توجه نکنند آنها بايد از ما آمار بخواهند که تعداد مردمي که در گذشته به ورزش مي پرداختند چقدر بوده و حالا چقدر است. ما مشکلات بسيار زيادي در ورزش داريم از جمله زيرساخت هايي که دارد ساخته مي شود و فاقد استاندارد و با کيفيت نازل است اين را رسانه بايد نقل کند.
وي تصريح کرد: اکنون 6 ماه است که خوراک رسانه بحث خصوصي سازي استقلال و پرسپوليس شده است آيا اين نگاه عالمانه است و يا نگاهي پوپوليستي؟ شما به اندازه طرفداران دو تيم راجع به اين موضوع سوال کرديد و از ما پاسخ شنيديد و اين کفايت مي کند. ما مشکلات بسيار زيادي از عدم پرداختن مردم به ورزش داريم جوانان ما فضا براي ورزش ندارند و اگر هست براي ورزش استفاده نمي شود. ذائقه مردم را به چيزهاي تلخ غير مفيد عادت داده ايم که رسانه مي تواند اين ذائقه را تغيير دهد. شما مي توانيد با نگاه نو، منطقي، علمي و صحيح اين را تغيير دهيد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]