واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ اسفند ۱۳۹۳ (۱۴:۴۶ب.ظ)
خواهر شهيد چاغروند: نسل دوم و سوم بايد با نحوه به شهادت رسيدن شهيد چاغروند آشنا شوند خواهر شهيد چاغروند گفت: نسل دوم و سوم بايد با نحوه به شهادت رسيدن شهيد چاغروند آشنا شوند.
به گزارش خبرگزاري موج از خرم آباد، در ديدار جمعي از دانشجويان، مسوولان نهاد رهبري، اعضاي هيأت علمي، رؤساي دانشکدههاي دانشگاه علوم پزشکي لرستان با خانواده شهيد چاغروند که ظهر امروز، 19 اسفند انجام گرفت، خواهر شهيد چاغروند گفت: شهيد چاغروند در زمان شهادت 26 سال سن داشت و اين شهيد بزرگوار مدت سه سال و شش ماه شهيد گمنام بود.
وي با بيان اينکه در شهرهاي خرمآباد و پلدختر دو مدرسه با نام اين شهيد نامگذاري شده است، افزود: شهيد چاغروند در جبهه زجر کشيد و شهادتش نيز همراه با زجر و شکنجه بود و خانواده وي نيز در غيابش در پشت جبهه بسيار زجر کشيدند.
خواهر شهيد چاغروند با تاکيد بر اينکه نسل دوم و سوم جامعه ما بايد با نحوه به شهادت رسيدن شهيد چاغروند آشنا باشند؛ چراکه شهادت وي براي همه درس ولايتمداري است، ادامه داد: شهيد چاغروند در راه دفاع از دين، اسلام و ملت جان خود را نثار کرد.
وي افزود: بايد نسل دوم و سوم جامعه ما که دوران دفاع مقدس را درک نکردهاند، رشادت و فداکاري شهدايي مثل شهيد چاغروند آشنا کنيم.
خواهر شهيد چاغروند گفت: داستان شهيد چاغروند يک داستان واقعي است او به جبهه رفت و جانش را فداي امام و انقلاب و اسلام کرد اين شهيد که شهادتش در اوج مظلوميت بود براي همه ما يک افتخار و درس بزرگ است.
وي در رابطه با نحوه شهادت شهيد چاغروند گفت: چند روزي از زمان جنگ تحميلي نگذشته بود که برادرم در 12 مهر سال 59 به شهادت رسيد.
چاغروند افزود: ما چند ماهي بود که از شهادت برادرم خبر نداشتيم و هر بار به خلبانان، اسرا و رزمندگان براي يافتن نشانهاي از وي نامه مينوشتيم که اگر از غلامرضا خبر دارند، به ما اطلاع دهند تا اين که يکي از همکاران برادرم طي نامهاي به همسرش اعلام ميکند که به خانواده چاغروند اطلاع دهيد که غلامرضا در همان اوايل جنگ شجاعانه به شهادت رسيده است.
چاغروند ادامه داد: ما از محل دقيق شهادت برادرم خبر نداشتيم و تنها اطلاع يافتيم در منطقه جاليز موسيان به شهادت رسيده است. با پيگيريهاي انجام شده متوجه شديم که برادرم توسط يکي از ريشسفيدان آن منطقه به خاک سپرده شده است.
وي گفت: برادرم را همانند امام حسين (ع)، حسينوار به شهادت رساندند و سرش را از بدنش جدا کردند. در لحظهي اسارت از او خواسته بودند به امام و ايران توهين کند، اما؛ او از پذيرفتن اين کار سر باز ميزند.
اين خواهر شهيد ميگويد: سه سال بعد از اين ماجرا زماني که پسر ديوان از کويت به ايران ميآيد توسط مادرش در جريان ماجرا قرار ميگيرد و متوجه ميشود که جنازه يک خلبان به مدت سه سال است که در روستا دفن شده است و بلافاصله به پايگاه دزفول اطلاع ميدهد بعد از اطلاع، پايگاه دزفول به همراه امام جمعه وقت، پزشکي قانوني، پسر ديوان و يکي از دوستان نزديک غلامرضا به محل ميروند و شهيد شناسايي ميشود و پايگاه دزفول با احترام در سال 63 پيکر شهيدمان را با هليکوپتر وارد استان ميکند.
چاغروند شهيدشان را متعلق به ايران و لرستان ميداند و ميگويد: شهيد غلامرضا چاغروند در حالي که تنها 28 سال سن داشت و سه ماه از عروسياش ميگذشت براي دفاع از اسلام و انقلاب جان خود را فدا کرد تا کشور به دست نااهلان نيافتد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]