تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834555915




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

-فرزندان را در فضای مجازی رها نکنید


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:

فرزندان را در فضای مجازی رها نکنید مشاور ارشد پروژه اروپایی شبکه مدارس گفت: باید آگاهی خانواده ها، کودکان و نوجوانان را در فضای مجازی با آموزش های لازم بالا برد تا از این ابزار به نحوه مطلوب استفاده شود.
 

دکتر جانیس ریچادسون با تشریح مفهوم «اینترنت ایمن» و «اینترنت بهتر» در اتحادیه اروپا گفت: ما باید اینترنت بهتر داشته باشیم و در حقیت این ما هستیم که اینترنت را ایمن می کنیم نه ابزارها، بنابر این نیاز داریم تا آگاهی خانواده ها، کودکان و نوجوانان را بالا ببریم و در این راه آموزش تاثیر بسیاری دارد برای اینکه کودکان و نوجوانان بدانند چگونه با اینترنت برخورد کنند. وی افزود: باید بدانیم که مشکل از کجاست و چه طور می شود با آن مقابله کرد و در تحقیقاتی که انجام شده نیز به این نتیجه رسیده ایم که آموزش و ارتقای آگاهی جامعه در برابر اینترنت بهترین راه است.

مشاور ارشد پروژه شبکه مدارس اتحادیه اروپا اعلام کرد: مدارس باید روی پنج موصوع اطلاعات، ارتباطات، خلاقیت، مسئولیت پذیری و حل مشکلات تمرکز داشته باشند و باید در دوران کودکی به آنها آموزش دهیم که چگونه با تکنولوژی برخورد کنند و نحوه و تکنیک استفاده از تکنولوژی را نیز فرا گیرند.

وی در خصوص اینکه چگونه می شود این پروژه ها را در ایران اجرا کرد و چه استراتژی در این خصوص باید وجود داشته باشد، تاکید کرد: استراتژی ای که می توان داشت این است که حقوق کاربران لحاظ شود و همه دسترسی داشته باشند و این کار باید همراه با مهارت باشد و بین صنعت و جامعه تعامل ایجاد شود تا قبل از به بازار آمدن یک محصول تحلیل شود که چه کاری برای فرهنگ سازی آن باید کرد.

استاد دانشگاه «موناش» استرالیا افزود: من از محققان ایرانی درخواست می کنم که با ما در ارتباط باشند که بتوانیم علمی را که به دست می آوریم تبادل کنیم و دوست داریم بدانیم آیا به طور متمایز فعالیت می کنیم.

وی گفت: اینترنتی که می خواهیم باید به شکلی باشد که کودکان و نوجوانان نسبت به رفتار خود مسئول باشند و خیلی خوب است که بدانیم برنامه هایی در اینترنت است که به بهتر شدن وضعیت جامعه کمک می کند و باید به کودکان و نوجوانان آموزش خود کنترلی بدهیم.

ریچادسون با بیان این که باید محلی باشد تا پدر و مادرها مشکلات خود را اعلام کنند، گفت: نقش پدر و مادرها در آموزش کودکان خیلی مهم است و در ایران این اتفاق بسیار خوبی است که خانوده ها نقش بسزایی در تربیت فرزندان خود دارند.

مشاور ارشد پروژه اروپایی شبکه مدارس افزود: ما اطلاعات زیادی از خطوط کمک (help line) جمع آوری کردیم و بزرگترین مفهوم مشترکی که وجود دارد این است که وقتی بچه ها در برابر اطلاعات نامناسب زیادی قرار می گیرند موجب خشونت در آنها می شود.

محمدحسن انتظاری، دبیر شورای عالی فضای مجازی نیز گفت: طرح جامع فضای مجازی سالم، مفید و ایمن با بهره گیری از تجارب سایر کشورها و براساس شاخص های فرهنگی و اجتماعی بومی و با رویکرد مشارکت داوطلبانه کاربران فضای مجازی در جلسه 22 شورای عالی فضای مجازی به تصویب رسیده است.

وی از خانم ریچادسون دعوت کرد تا به همراه همکاران خود در گسترش فضای مجازی متناسب با شاخص های اسلامی – ایرانی با مرکز ملی فضای مجازی همکاری کند.

در پایان این دیدار، دکتر جانیس ریچادسون به سوالات اعضای کارگروه فرهنگی اجتماعی مرکز ملی فضای مجازی در خصوص اقدامات و روش های ترویج فضای مجازی سالم و شیوه امکان تعامل بین کشورهای غیر اروپایی و اتحادیه اروپا پاسخ داد.(ایرنا) 202



 


سه شنبه 19 اسفند 1393 ساعت 14:59





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن