تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):هر كس در هيچ كارى به مردم اميد نبندد و همه كارهاى خود را به خداى عزوجل واگذارد، خداو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803012669




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کسب مجوز مبارزه با حشرات و ناقلین در مرکز پژوهش و خدمات تخصصی HSE جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
کسب مجوز مبارزه با حشرات و ناقلین در مرکز پژوهش و خدمات تخصصی HSE جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران
کسب این مجوز از معاونت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران موفقیتی مهم برای حوزه پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران است که با ورود به این رشته در یک حوزه علمی و دانشگاهی می‌توان ارایه خدمات را به شکل علمی و با بهره مندی از داده‌های پژوهشی بهتر و کامل‌تر انجام داد.


 علیرضا عمومی مدیر مرکز پژوهش و خدمات تخصصی HSE جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با اعلام این مطلب گفت: کسب این مجوز از معاونت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران موفقیتی مهم برای حوزه پژوهشی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران است که با ورود به این رشته در یک حوزه علمی و دانشگاهی میتوان ارایه خدمات را بشکل علمی و با بهره مندی از داده های پژوهشی بهتر و کامل‌تر انجام داد. بر اساس اعلام کارشناسان بیش از  ۷۰۰ نوع بیماری مشترک قابل انتقال از حیوان به انسان وجود دارد. این در حالی است که سالانه برای درمان این بیماری‌ها در کشور ما بیش از 100 میلیارد ریال هزینه می‌شود. به رغم پیشرفت روزافزون علم، بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان در سال‌های اخیر در کشور شیوع فراوانی داشته است. بطوریکه بیماری‌های مشترک انسان و حیوان موجب شیوع 30 درصدی سالک، 25 تا 30 درصدی تب مالت و افزایش 10 درصدی حیوان گزیدگی در کشور شده است. 
 
 وی افزود: به تازگی پروتکل درمانی برای پیشگیری از بیماری‌های قابل انتقال بین حیوان و انسان از سوی وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شده است. لازم است به منظور پیشگیری ازاین بیماری‌ها،افراد ازمصرف لبنیات پاستوریزه نشده خودداری کنند و با استفاده از روش‌های مناسب و بهداشتی به دفع زباله اقدام کنند. اما داستان حیوانات موذی در فصل تابستان همچنان باقی است چنانچه با آغاز فصل گرما و بالا رفتن دمای شهرها، تلاش شهرنشینان برای مقابله با این حیوانات خانگی آغاز می‌شود و بازار فروش انواع سموم و حشره‌کش‌ها به یکباره داغ می‌شود. در حالیکه استفاده از سموم و حشره کش ها علاوه بر عوارض جانبی که برای افراد ایجاد می‌کنند دارای عوارض زیست محیطی بسیاری برای آب‌های زیر زمینی، خاک و هوا نیز می‌باشند. 
 
عمومی با اشاره به اینکه پشه، مگس، شپش، کنه، ساس، موش، مارمولک، سوسک و موریانه و حیوانات دیگر از زمره این موجودات هستند که تعدادی از آن‌ها مستقیماً موجب بیماری می‌شوند و تعدادی از این موجودات نیز بیماری را از منبع آلودگی به انسان منتقل می‌کنند، تصریح کرد: برخی از موجودات موذی همچون شپش و ساس می‌توانند از طریق استفاده از وسایل شخصی مشترک و تماس نزدیک با افرادی که حامل این موجودات هستند به فرد سالم منتقل شوند و مهمترین راه پیشگیری، رعایت اصول بهداشت فردی و عدم استفاده مشترک از وسایل شخصی و یا لباس یکدیگر است. اما تعدادی از این موجودات خود باعث بروز بیماری نمی‌شوند بلکه‌ آلودگی را از منبع آن به افراد سالم منتقل می‌کنند و این موجودات نیز خود به دو بخش جداگانه تقسیم می‌شوند، دسته اول موجوداتی که مستقیماً عوامل بیماری‌را همچون میکروب‌ها، کیست‌ها و تخم کرم‌ها را از منابع آلودگی همچون فضولات حیوانی، انسانی و انواع زباله از طریق کرک‌ها، دهان و موهای پایشان به مواد خوراکی سالم منتقل می‌کنند. دسته دوم نیز موجودات موذی هستند که عوامل بیماری‌زا را با گزش فرد از داخل خون فرد بیمار به فرد سالم منتقل می‌کنند که از این جمله می‌توان به انواع پشه اشاره کرد که باعث انتقال بیماری مالاریا و سالک از فرد بیمار به فرد سالم می‌شوند. آنچه مسلم است دفع غیربهداشتی زباله‌ها و مواد زاید مصرفی انسان، فضولات، فاضلاب‌ها و عدم حفاظت پس مانده‌های خوراکی و ضایعات آشپزخانه و نیز دفع غیر اصولی مدفوع که منبع تغذیه مناسبی برای انواع سوسک‌ها و مگس‌ها است از جمله عواملی هستند که محیط را برای فعالیت حیوانات موذی مستعد می‌کند. 
 
وی ادامه داد: همچنین عدم توجه به رعایت بهداشت فردی، استفاده مشترک از وسایل شخصی، عدم استحمام مرتب که منجر به شیوع بیماری گال و نیز آلودگی بدن به میکروب شپش نیز از جمله عواملی برای حیات و زیست مناسب حیوانات موذی است. این در حالی است که تنها راه مقابله با حشرات موذی به غیر از استفاده از سم‌ها و حشره‌کش‌های متداول در بازار مصرف، رعایت بهداشت محیط زیست و رعایت بهداشت فردی لازم است. از این رو علاوه بر دفع بهداشتی زباله و فاضلاب باید از توری در و پنجره برای جلوگیری از ورود این حیوانات در منازل استفاده کرد. همچنین استفاده از سطل‌های زباله دردار و کیسه زباله مناسب می‌تواند تا حدی در محفوظ نگه داشتن پس مانده‌های خوراکی و ضایعات آشپزخانه مناسب باشد. هرچند تفکیک وسایل بهداشتی و شخصی از سایر افراد و استفاده نکردن از البسه دیگران، شستشوی دایم بدن و استحمام مرتب، شستشوی دست‌ها قبل از تهیه غذا و عدم استفاده از پتو و ملحفه مشترک ازمهمترین راه‌های مقابله با بیماری‌هایی است که از طریق حیوانات موذی به انسان منتقل می‌شود. بیماریهای مالاریا، تب زرد ،تب دانگ ،بروگیا مالائی ،آربوویروسها و ویروسهای مولد آنسفالیت بیماریهایی هستند که توسط پشه ها منتقل می شود.






انتهای پیام/



اخبار مرتبط

استرس می‌تواند در بروز سرطان سینه نقش داشته باشد
زخم پای دیابتی از سرطان هم می‌تواند کشنده‌تر باشد/ استفاده از 4 فناوری در ترمیم زخم مزمن
برگزاری دوره آموزش مدیریت پرستاری در بیمارستان پیامبران
امضای تفاهم‌نامه مشترک گسترش فعالیت‌های فرهنگی بین معاونان فرهنگی وزارت بهداشت و جهاد دانشگاهی
ترمیم زخم مزمن با 4 راهکار نوین درمانی
25 درصد جمعیت کشور در سال 1420 سالمند می‌شود/ایران جزء 3 کشور بیشترین حرکت به سمت سالمندی
راه اندازی گروه پژوهشی سلامت سالمندی در جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران




۱۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن