واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ اسفند ۱۳۹۳ (۹:۵۸ق.ظ)
معاون معماري و وزارت راه و شهرسازي: منافع مردم، سرمايه گذاران و سياست هاي دولت در ساخت و سازها لحاظ شود معاون معماري و وزارت راه و شهرسازي گفت: همواره در تمام طرحهاي اجرايي بايد بهطور همزمان منفعت سه گروه مردم، سرمايهگذار و سياستگذاريهايي که افق شهر را هدف قرار دادهاند با هم لحاظ شوند.
به گزارش خبرگزاري موج از خرمآباد، پيروز حناچي شامگاه يکشنبه در جلسه ويژه رسيدگي به مشکلات سيماي شهري لرستان که در سالن جلسات استانداري برگزار شد، اظهار داشت: روح مديريت استراتژيک را ميتوان در فرمايش نبي مکرم اسلام(ص) جستوجو کرد که ميفرمايد:« سؤال نيمي از دانش است».وي افزود: بهواسطه يک سؤال اصولي و درست 50درصد از مسير دستيابي به راهکار طي ميشود، از طرفي طرح نادرست يک سؤال نيز ميتواند زمينه پاسخ اشتباه را فراهم آورد. حناچي عنوان کرد: بهمنظور ارزيابي عملکرد و مديريت خردمندانه ، بايد براي اجراي هر پروژه، اهداف و علتهايي عقلپسند، منصفانه و مورد پسند خرد جمعي جمعي داشته باشيم ، شهرهايي که وابسته به سيستم رانتي و در جهت منافع گروه خاصي بنا ميشوند، نميتوانند رضايت عمومي را درپي داشته باشند.
معاون معماري و وزارت راه و شهرسازي با بيان اينکه همه شهروندان بايد به يک نسبت از موهبتها و سرمايههاي شهر بهرهمند شوند، تصريح کرد: نبايد منافع کوتاهمدت سرمايهگذاران را قرباني منافع درازمدت مردم کنيم، همواره در تمام طرحهاي اجرايي بايد بهطور همزمان منفعت سه گروه مردم، سرمايهگذار و سياستگذاريهايي که افق شهر را هدف قرار دادهاند با هم لحاظ شوند.
وي با بيان اينکه شهرداريها بايد به سمت درآمد پايدار بروند، خاطرنشان کرد: امروز بين 65 تا 85 درصد منابع عمومي شهرداريها مستقيم و غيرمستقيم وابسته به ساختوسازها است که با اين کار ما بخشي از شهرها و منابع خود را ميفروشيم که اين خود يک تهديد براي شهرها محسوب ميشود.حناچي با بيان اينکه لايحه منابع مالي پايدار از کميسيون تخصصي دولت به کميسيون فرهنگي تقديم شده است، تصريح کرد: در اين لايحه بخشي از مالياتهاي محلي بايد به شهرداريها برسد ولي بهازاي آن دولت سطح انتظار خود را از شهرداريها افزايش ميدهد و اين کار به نوعي مسئوليت آنها را بيشتر ميکند.
وي عنوان کرد: امروز وضعيت شهرها در سطح کشور از لحاظ معماري از بينظمي خاصي برخوردار هستند بنابراين ما نيازمند يک انضباط شهري هستيم زيرا انضباط باعث ميشود که سرانههاي خدماتي ثابت و سيستم مالي تنظيم شود و اگر انضباط نباشد اساس و شاکله مديريتي در شهرها زير سؤال ميرود.
حناچي عنوان داشت: امروز در شهرهاي دنيا براي ايجاد جاذبهها رقابتهاي سنگيني وجود دارد بنابراين شهرستان خرمآباد که از لحاظ توپوگرافي از شرايط ويژهاي برخوردار است ميتواند اين فرصت را در راستاي ايجاد جاذبههاي توريستي بهکار گيرد.
معاون معماري و وزارت راه و شهرسازي با اشاره به ضرورت حرکت در راستاي اجتماعي اداره کردن شهرها، خاطرنشان کرد: شهرداران و اعضاي شوراي شهر لرستان نبايد بهطور دائم از کميسيونهاي ماده پنج و 100 استفاده کنند بلکه از اين کميسيونها در شرايط قانوني و ضروري استفاده شود.
وي گفت: بايد جلوي ساختوسازهاي املاکي که به صورت قولنامهاي در محدوده شهر قرار دارند گرفته شود زيرا اينگونه افراد به خاطر اينکه سهم شهرداري و قانون را ندهند از املاک قولنامهاي استفاده ميکنند.
حناچي با اشاره به لزوم آزادسازي فلکالافلاک گفت: آزادسازي قلعه فلکالافلاک يکي از آرزوهاي ديرينه مردم خرمآباد است که اگر اين آثار ثبت جهاني شود ايجاد توسعه و توليد ثروت ملي براي استان ميشود از اينرو بايد تلاش شود طبق قانون اين اثر ملي ثبت جهاني شود.
وي در پايان گفت: علت پيدايش خرمآباد همين رودخانه شهر بوده که بايد از اين فرصت به خوبي استفاده شود نه اينکه مورد بي مهري قرار بگيرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]