تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):توكّل كردن (به خدا) بعد از به كار بردن عقل، خود موعظه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871728613




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

‌ بازدید دبیر شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد از کمپ ترک اعتیاد لنده


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
بازدید دبیر شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد از کمپ ترک اعتیاد لنده
‌دبیر شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد به همراه جمعی از مسئولان شهرستان لنده از کمپ ترک اعتیاد امید رهایی در لنده بازدید کرد.

خبرگزاری فارس: بازدید دبیر شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد از کمپ ترک اعتیاد لنده



به گزارش خبرگزاری فارس از لنده، در سال 92 اداره بهزیستی شهرستان لنده در راستای سیاست‌های سازمان بهزیستی و مقابله یا مصرف مواد مخدر در جامعه اقدام به راه‌اندازی مرکز ترک اعتیاد امید رهایی در این شهرستان کرده است. این مرکز ترک اعتیاد تا کنون بیش از 150 نفر از معتادان را به آغوش خانواده‌هایشان برگرداند تا بار دیگر طعم خوب و شیرین زندگی با خانواده را تجربه کنند. ‌دبیر شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر استان کهگیلویه و بویراحمد یکشنبه شب به همراه فرماندار و برخی مسئولان شهرستان لنده از کمپ ترک اعتیاد شهر لنده بازدید کردند. در این بازدید آنچه بیش از همه جلب توجه می‌نمود سخنانی بوده که رهجویان بر زبان جاری ساختند و گلایه‌هایی را که مطرح کردند. *عدم آگاهی خانواده‌ها عامل اصلی گرایش جوانان به مواد مخدر علیداد خنجری مسئول کمپ با اشاره به نقش خانواده‌ها در گرایش جوانان به مواد مخدر گفت: عدم آگاهی و نحوه برخورد  خانواده با یک جوان عامل مهمی در گرایش فرد به مواد مخدر می‌باشد. وی افزود: برای اینکه بتوانیم جوانان را از این منجلاب فساد و تباهی برهانیم باید آموزش لازم را به خانواده و خود فرد بدهیم و جامعه را با وقعیت‌ها و علل گرایش فرد به اعتیاد آشنا سازیم. خنجری در ادامه ضمن گلایه از عدم حمایت ادارات از راه‌اندازی کمپ گفت: تنها اداره بهزیستی و چند مورد هم فرمانداری شهرستان تا کنون از این اقدام حمایت کرده‌اند. وی افزود: مهمترین اصلی که وجود دارد این است که اعتیاد ریشه و بنیاد اصلی جامعه یعنی خانواده را به آتش کشیده و این واقعیتی است که همه باید به آن توجه کنند. در ادامه هر کدام از ره‌جویان صحبت‌های خود را با ذکر این که چند سال است به دام اعتیاد افتادم شروع کردند. اولی گفت: از 9 سالگی با مصرف الکل شروع کردیم به دلیل این‌که خانواده‌ام به بی‌مهری با من برخورد کرده و مرا از خانواده طرد کردند به تریاک و در بقیه راه هم هر ماده‌ای گیر می‌آمد کوتاهی نمی‌کردم. در میان راه هم دوستان ناباب، خلاء های عاطفی به آن دامن زدند تا بیش از 11 سال از عمرم را در مصرف این مواد بگذرانم. ولی هم اکنون خوشحالم که با حضور در این مرکز توانستم بار دیگر خودم را پیدا کنم، اما نگران ان هستم که آیا خانواده‌ام مرا دوباره به جمع خود می‌پذیرند. دیگری می‌گفت: اعتیاد شاه و گدا نمی‌شناسد، به هر کس پیله کند اگر اراده نداشته باشد نمی‌تواند با ان مقابله کند. اول به عنوان تفننی استفاده کردم سپس در ادامه راه با دچار توهم و احساس افزایش نیرو و در پایان خود را گرفتار در بند اعتیاد یافتم و فهمیدم که مسیر را به اشتباهی برگزیدم. کسی نبود راه را از چاه به من بیاموزد، دست به هرکاری برای تأمین مواد می‌زدم ولی امروز پاک‌تر از گذشته و با ایمانی قوی در مسیر ترک قدم گذاشتم تا با شناخت خود و خدایم دوباره زندگی‌کردن را بیاموزم. دبیر شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر هم در این بازدید گفت: با شناسایی افراد مستعد درصدد هستیم با راه‌اندازی کارگاه‌های تولیدی و استفاده از توان و ظرفیت خود رهجویان اقدام به ایجاد شغل برای آن‌ها می‌کنیم.





انتهای پیام/82013

93/12/18 - 07:37





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن