تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ دعايى زودتر از دعايى كه انسان در غياب كسى مى كند، مستجاب نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869667716




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توجه به فریضه نماز به ایجاد یک جامعه سالم کمک می کند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: حجت الاسلام عین الکمالی:
توجه به فریضه نماز به ایجاد یک جامعه سالم کمک می کند

حجت الاسلام محمد قاسم عین الکمالی معاون فرهنگی دادگستری استان سمنان


شناسهٔ خبر: 2514092 یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۴
استانها > سمنان

سمنان – معاون فرهنگی دادگستری استان سمنان انسان‌ها راه سعادت و خوشبختی را با اقامه نماز پیدا می کند، گفت: توجه به فریضه نماز به ایجاد یک جامعه سالم کمک می کند. به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد قاسم عین الکمالی ظهر چهارشنبه در اولین همایش نماز و تاثیر آن برخانواده استان سمنان در محل با دادگستری کل استان ضمن تصریح بر اینکه توجه به فریضه نماز به ایجاد یک جامعه سالم کمک می کند اظهار داشت: اهمیت دادن به اقامه نماز موجب می شود تا انسان‌ها راه سعادت و خوشبختی را بهتر بشناسند.وی با تاکید بر اینکه همه ما به عنوان یک مسلمان باید دغدغه نماز داشته باشیم، عنوان کرد: باید فرهنگ نماز از طریق بروشورها، نوشته ها و پیام های کوتاه و راه اندازی سایت ها و وبلاگ ها در جامعه تبلیغ و ترویج شود.معاون فرهنگی دادگستری استان سمنان افزود: باید در حوزه ترویج فرهنگ نماز قدم هایی را به طور مستمر برداریم و این بستر را فراهم سازیم تا بهترین و کامل ترین ذکر که خداوند متعال به صورت یومیه برای هر انسان مسلمان به عنوان فریضه قرار داده است مورد توجه عمیق تر قرار گیرد.مدیر بنیاد مهدویت استان تهران نیز در این همایش با اشاره به آیات شرفیه قرآن گفت: کسی که نماز می خواند به صورت ناخداگاه از گناه دور می شود.حجت الاسلام مرتضی عباسیان با بیان اینکه همه انسان ها دوست دارند در زندگی آرامش داشته باشند افزود: نماز موجب آرامش می شود.
سمنان
وی تصریح کرد: نماز اساس زندگی انسان را مرتب می کند و موجب ارتباط انسان با خداوند می شود.این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه باید بدانیم خداکیست و توصیفات نماز را بخوانیم و به فرزندانمان فضایل آن را بگوییم بیان داشت: اگر کسی می خواهد خدا را بشناسد باید امام زمان (عج)  را بشنا سد چون این امام بزرگوار ما را حمایت و اعمال ما را نظارت می کند.عباسیان خواستار تبیین و گفتن فضایل نماز به فرزندان از سوی والدین شد و گفت: باید این مطلب را که اتکاء به خدا موجب پشتوانه محکم می شود را به فرزندان خود آموزش دهیم.این استاد دانشگاه به سخن آیت الله بهجت که هرچه شما به نماز توجه بیشتر کنید و مرتب و منظم بخوانید کارتان هم در زندگی منظم و مرتب می شود تصریح کرد: نماز اساس زندگی انسان را مرتب می کند و موجب ارتباط انسان با خداوند می شود.رئیس ستاد اقامه نماز استان سمنان نیز در این همایش استانی گفت: این همایش با اهداف اقتدار سطح فکری و فرهنگی  آحاد مردم جامعه در بحث کیفی سازی نماز برگزارشد.حجت الاسلام  محسن فاطمی نیا با اشاره به این مطلب که خانواده ما اهل نماز هستند اظهار داشت: ما می خواهیم با برگزاری چنین همایش هایی خانواده ها  را مبلغ نماز کنیم تا نماز را در سطح جامعه تبلیغ و نهادینه کنند.وی با اشاره به این مطلب که کیفی سازی دوره های آموزشی از دیگر اهداف برگزاری این همایش ها در دستگاه های اجرایی است افزود: امروزه دشمنان بحث خانواده را هدف قرار داده و در این زمینه برنامه ریزی  می کنند.فاطمی نیا در خاتمه تصریح کرد: امیدواریم با آشنا کردن خانواده با مسائل دین و مبانی بتوانیم نقش های شومی که دشمنان برای جوانان، نوجوانان و خانواده های ما کشیده اند را از بین ببریم.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن