تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به احترام پدر و معلمت از جای برخیز هرچند فرمان روا باشی.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871438461




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وال استریت ژورنال: انصارالله به دنبال برقراری رابطه با ایران، روسیه و چین است


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: وال استریت ژورنال: انصارالله به دنبال برقراری رابطه با ایران، روسیه و چین است
یک روزنامه آمریکایی گزارش کرد در حالیکه کشورهای غربی و عربستان از دولت «صنعا» حمایت می‌کنند، جنبش انصارالله نیز در تلاش برای برقراری روابط حسنه با ایران، روسیه و چین است.
به گزارش نامه نیوز،  روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» در گزارشی  نوشت که انصارالله یمن در تلاش برای برقراری روابط با ایران، روسیه و چین است تا حمایت‌های غرب و عربستان از رئیس‌‌جمهور مستعفی یمن را خنثی کند.

طبق این گزارش، نمایندگانی از گروه انصارالله یمن در راستای این هدف، عازم تهران شده‌اند تا از ایران درخواست کنند که به آنها فراورده‌های سوختی دهد و هیأتی از انصارالله نیز عازم روسیه شده‌اند تا در پروژه‌های انرژی این کشور سرمایه‌گذاری کنند.

دو نفر از مقامات ارشد انصارالله می گویند که قرار است هیأتی از این گروه در هفته‌های آتی به چین سفر کنند تا روابط با این کشور را تقویت سازند.

این اقدامات انصارالله در حالی صورت می‌گیرد که آمریکا، فرانسه و ترکیه و عربستان سعودی در بین چندین کشور دیگری هستند که در حمایت از دولت صنعا، سفارت‌های خود در صنعا را تعطیل کردند.

پیش از این یکی از رهبران انصارالله در اظهاراتی در تلویزیون یمن گفت که توطئه‌ای علیه جنوب یمن در جریان است و ما از مردم جنوب حمایت می‌کنیم و نمی‌خواهیم که مناطق آنها به دست القاعده بیافتد.

«عبد ربه منصور هادی» رئیس‌جمهور مستعفی یمن چندی پیش از صنعا به عدن فرار کرد و برخی کشورها چون عربستان قطر، سفرای خود را از صنعا به عدن منتقل کردند.

وی در واکنش به انتقال سفرای عربستان و قطر از صنعا به عدن گفت: هر سفارتخانه‌ای که از آن به عنوان عامل فشار استفاده می شود، از یمن خارج شود.

این رهبر انصارالله تصریح کرده بود که هر کسی که می‌خواهد برای تجزیه یمن با قطر و عربستان همکاری کند و اوضاع این کشور را مانند لیبی کند، شکست خواهد خورد.

رهبر انصارالله ادامه داد: کشورهایی هستند که به ملت یمن احترام می‌گذارند، و یمن می تواند با آنان روابط اقتصادی برقرار کند، بدون آنکه کرامت خود را از دست بدهد. در جهان اسلام و منطقه و دنیا، جایگزین‌هایی بسیار بهتر از عربستان و آمریکا وجود دارد.

طبق این گزارش، روابط سرمایه‌گذاری انصارالله با ایران ظاهراً زیاد شده است و اخیراً دو خط هوایی تجاری ایران در ماه جاری میلادی موافقت کردند پروازهای مستقیمی بین ایران و صنعا صورت پذیرد و از ایران نیز دعوت به عمل آمده است که اکتشاف انرژی در استان‌های «;الجوف» و «;سعده» که در مرز عربستان سعودی است را بررسی کند.

یکی از مقامات انصارالله در اینباره می‌گوید: ما از ایران می‌خواهیم در یمن سرمایه‌گذاری کند و آنها قابلیت انجام چنین سرمایه‌گذاری‌هایی را در یمن دارند. تحریم‌‌های منطقه‌ای و غربی نه تنها دستان ما را نمی‌بندد بلکه ما را قادر می‌سازد به دنبال گزینه‌های سرمایه‌گذاری جدید برای کشورهای جدید باشیم.

با اینحال سخنگوی وزارت خارجه ایران روز چهارشنبه هفته گذشته تصریح کرد که ایران مخالف مداخله خارجی در یمن می‌باشد.
- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931216001110#sthash.q5njkmuY.dpuf


منبع: فارس


۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن