واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ اسفند ۱۳۹۳ (۱۲:۲۰ب.ظ)
استاندار کرمانشاه: 30 درصد اعتبار ساخت و تجهيز کتابخانه هاي خيرساز را استانداري بر عهده خواهد گرفت ابراهيم رضايي بابادي گفت: استانداري از اين پس سي درصد اعتبار ساخت و همچنين تجهيز کتابخانه هاي عمومي که توسط خيرين ساخته شود را پرداخت خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛ رضايي که ضمن برگزاري جلسه انجمن کتابخانه هاي عمومي استان صحبت مي کرد ضمن اعلام تامين اعتبار سي درصدي کتابخانه هاي خير ساز و تامين تجهيزات آنها گفت: هدف ما تشويق و هدايت خيرين به طرف ساخت کتابخانه هاي عمومي و کمک به توسعه فضاهاي فرهنگي استان است.
وي در ادامه صحبت هاي خود ضمن اشاره به واگذاري کتابخانه الغدير حوزه علميه کرمانشاه به مدت 15 سال به نهاد کتابخانه هاي عمومي که داراي زيربناء 1000 مترمربعي و مساحت 3000 هزار متري است افزود: با توجه به تخصيص دو نيرو براي اداره اين کتابخانه و مشکل نبود تجهيزات موضوع را بررسي خواهيم کرد که ان شاء الله مشکل اين کتابخانه نيز رفع شود.
استاندار و رئيس انجمن کتابخانه هاي عمومي استان در ادامه سخنان خود ضمن ابراز تاسف از عدم پرداخت سهم نيم درصد کتابخانه هاي عمومي از درآمد شهرداري ها ابراز داشت: باعث تعجب است که اين سهم پرداخت نمي شود در حالي که اين رقم قانوني است و در بودجه فرهنگي شهرداري اين سهم رقم چندان مهمي هم نيست.
رضايي در ادامه صحبت هاي خود عدم انس و الفت نسل هاي جديد با مطالعه را يک گرفتاري بزرگ خواند و اضافه کرد: مزاياي مطالعه غير قابل انکار است و از خيلي از معضلات فردي و اجتماعي جلوگيري مي کند از جمله افسردگي، استرس و همچنين اين در حالي است که مطالعه توانايي هاي شخصيتي فرد را نيز افزايش مي دهد.
وي شخص کتابخوان را فردي دانست که هيچگاه تنها نمي شود و ضمن اشاره به ورود فناوري هاي جديد بخصوص تلفن همراه تصريح کرد: فناوري هاي نو بخصوص تلفن همراه به شکلي باعث نوعي از خودبيگانگي شده اند و شوق و ذوق نسل هاي جديد براي رفتن به سمت کتاب را کم کرده اند که بايد براي اين موضوع چاره انديشي کرد.
رضايي با اشاره به روند آشنايي و الفت با کتاب در کشورهاي توسعه يافته و جلوگيري از دسترسي بيش از اندازه به تلفن همراه براي کودکان و نوجوانان ادامه داد: انس با کتاب و کتابخواني بايد از کودکي و نونهالي در خانه و مدارس آغاز شود و فرهنگ خودمان را لحظه به لحظه به کودکان مان ياد دهيم فرهنگ هايي مانند فرهنگ و ارزش هاي جاري در دفاع مقدس که لحظه به لحظه آن پر از معنا و مفهوم است.
استاندار کرمانشاه در انتهاي سخنان خود وصل شدن جوانان به کتاب را راهي براي قطع ارتباط با بسياري از معضلات فردي و اجتماعي خواند و خاطرنشان کرد: از مبحث کتاب و کتابخواني مسئله مهمتري سراغ نداريم و اين امر مهم نياز به فکر کردن و ارائه راهکارها و طرح هاي جديد براي توسعه کتاب و کتابخواني دارد و ما هم هرگونه همکاري که بتوانيم در اين راستا خواهيم کرد.
گفتني است اين جلسه روز پنجشنبه 14 اسفندماه 93، در محل سالن جلسات استانداري با حضور اعضاء انجمن کتابخانه هاي عمومي استان برگزار شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]