تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ما اهل بيت، وعده‏هاى خود را براى خودمان، بدهى و دِين حساب مى‏كنيم، چنانكه رسول اكر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870949168




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جایزه ی بهترین کتاب حوزه اخلاق و تربیت اسلامی به نام استاد طاهریان


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش پیشنهاد کرد: جایزه ی بهترین کتاب حوزه اخلاق و تربیت اسلامی به نام استاد طاهریان خبرگزاری پانا: معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با توجه به برگزاری سالانه ی همایش پاسداشت اخلاق و تربیت اسلامی پیشنهاد کرد که جایزه ی استاد طاهریان به بهترین کتاب حوزه اخلاق و تربیت اسلامی اهدا شود.
۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۴ اسفند ساعت 13:28

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا - استان خراسان رضوی، حمیدرضا کفاش در همایش پاسداشت اخلاق و تربیت اسلامی یادمان زنده یاد حجت الاسلام والمسلمین حاج محمد طاهریان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ی شهدا گفت: شاید اولین کتاب مرحوم طاهریان کتاب رستاخیز در قرآن و نهج البلاغه باشد و من از استاد یاد گرفتم که ما در آمدن و رفتن خود نقشی نداریم و از اینکه چگونه می آییم و چگونه می رویم نباید گله مند باشیم، و استاد طاهریان چه زیبا و عمیق و علمی در آن دوران غربت این مساله را نوشت.

وی با بیان اینکه استاد طاهریان فرزندان برومندی را تحویل جامعه داده افزود: همه ی فرزندان ایشان چه فرزندان سببی و چه فرزندان نسبی مایه ی مباهات هستند، و فرزندان سببی ایشان، دانشجویان متعهدی هستند که امروز در سراسر کشور مشغول خدمتند.

کفاش با اشاره به این موضوع که طول زندگی مهم نیست بلکه عرض آن مهم است، گفت: استاد طاهریان در طول زندگی اش آنچه می بایست انجام دهد انجام داد.

وی در مورد تشکیل تربیت معلم و ورود استاد طاهریان به آن در دهه شصت خاطراتی گفت و ادامه داد: استاد طاهریان تنها طلبه ای بود که با وسایل مختصر طلبگی به تربیت معلم آمد و گفت که آمده ام در اینجا بمانم.

وی افزود: آقای رثایی همیشه از قول شهید رجایی می گفت " قلب نظام آموزش و پرورش است و قلب آموزش و پرورش تربیت معلم است" و آقای طاهریان با اعتقاد به همین جمله و با عشق، وارد تربیت معلم شد و کار کرد و کارش موثر واقع شد.

وی در ادامه با اشاره به فضائل اخلاقی استاد طاهریان خاطرنشان کرد: او اخلاق و تربیت را جامع و در عمل داشت و تجسم عینی تربیت بود. مرحوم طاهریان در وجودش ساحت های جامع تربیت بود و کاملا به عرصه ی هنر و رشد علمی احترام می گذاشت و همیشه جدید، محققانه و علمی سخن می گفت.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: حجت الاسام طاهریان در حوزه ی تربیت سیاسی و اجتماعی تشکل های فرهنگیان و دانش آموزی را باور داشت، وی روحانی روشنفکر و اندیشمندی بود که به مساله ی تربیت و رشد دانش آموزان اعتقاد داشت.

کفاش در خصوص محاسن اخلاقی استاد طاهریان بیان کرد: مهم تریت ویژگی استاد این بود که در طول حیات مبارک خود به زر و زور و تزویر آلوده نشد و زندگی طلبگی خود را حفظ کرد و اندیشه ی خود را به زرفروشان نفروخت.

وی با بیان اینکه استاد طاهریان حضرت امام خمینی (ره) را با تمام وجود باور داشت افزود: او حاضر نبود به برخی از کانون های قدرت نزدیک شود که البته هزینه اش را نیز پرداخت و این مساله برای ما، نسلی که روحانیت برایش از کودکی الگو و اسوه بوده، خیلی مهم است و استاد طاهریان این باور ما را نشکست و اخلاص است که چهره ی محبوب او در دلهای اکثر فرهنگیان وارد می شود.

کفاش گفت: استاد طاهریان از دهه ی شصت، سالهای اول تربیت معلم محور تربیت و اخلاق اسلامی بود. طاهریان کار خود را کرد. رفتن او به ما مربوط نیست . مرگ ، مصلحتی است که خداوند برای تک تک ما نوشته است، و این تقدیر الهی است و چگونه و چرای آن را خود او مقدر می کند. البته تاریخ نشان داده اندیشه و فکر و اخلاص می ماند و هرچه زمان بگذرد بارورتر می شود.

معاون پرورشی وزیر آموزش و پرورش پیشنهاد کرد: با توجه به برگزاری سالانه ی همایش پاسدات اخلاق و تربیت اسلامی از این پس، جایزه سالانه ی بهترین کتاب حوزه ی اخلاق و تربیت اسلامی به نام استاد طاهریان به مولف اثر تقدیم شود.

در این مراسم به یاد استاد طاهریان در دانشگاه تربیت معلم مشهد، هفته درختکاری به دست معاون وزیر آموزش و پرورش و مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی نهال درختی غرس شد.

 
 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن