واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش پیشنهاد کرد: جایزه ی بهترین کتاب حوزه اخلاق و تربیت اسلامی به نام استاد طاهریان خبرگزاری پانا: معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با توجه به برگزاری سالانه ی همایش پاسداشت اخلاق و تربیت اسلامی پیشنهاد کرد که جایزه ی استاد طاهریان به بهترین کتاب حوزه اخلاق و تربیت اسلامی اهدا شود.
۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۴ اسفند ساعت 13:28
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا - استان خراسان رضوی، حمیدرضا کفاش در همایش پاسداشت اخلاق و تربیت اسلامی یادمان زنده یاد حجت الاسلام والمسلمین حاج محمد طاهریان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ی شهدا گفت: شاید اولین کتاب مرحوم طاهریان کتاب رستاخیز در قرآن و نهج البلاغه باشد و من از استاد یاد گرفتم که ما در آمدن و رفتن خود نقشی نداریم و از اینکه چگونه می آییم و چگونه می رویم نباید گله مند باشیم، و استاد طاهریان چه زیبا و عمیق و علمی در آن دوران غربت این مساله را نوشت.
وی با بیان اینکه استاد طاهریان فرزندان برومندی را تحویل جامعه داده افزود: همه ی فرزندان ایشان چه فرزندان سببی و چه فرزندان نسبی مایه ی مباهات هستند، و فرزندان سببی ایشان، دانشجویان متعهدی هستند که امروز در سراسر کشور مشغول خدمتند.
کفاش با اشاره به این موضوع که طول زندگی مهم نیست بلکه عرض آن مهم است، گفت: استاد طاهریان در طول زندگی اش آنچه می بایست انجام دهد انجام داد.
وی در مورد تشکیل تربیت معلم و ورود استاد طاهریان به آن در دهه شصت خاطراتی گفت و ادامه داد: استاد طاهریان تنها طلبه ای بود که با وسایل مختصر طلبگی به تربیت معلم آمد و گفت که آمده ام در اینجا بمانم.
وی افزود: آقای رثایی همیشه از قول شهید رجایی می گفت " قلب نظام آموزش و پرورش است و قلب آموزش و پرورش تربیت معلم است" و آقای طاهریان با اعتقاد به همین جمله و با عشق، وارد تربیت معلم شد و کار کرد و کارش موثر واقع شد.
وی در ادامه با اشاره به فضائل اخلاقی استاد طاهریان خاطرنشان کرد: او اخلاق و تربیت را جامع و در عمل داشت و تجسم عینی تربیت بود. مرحوم طاهریان در وجودش ساحت های جامع تربیت بود و کاملا به عرصه ی هنر و رشد علمی احترام می گذاشت و همیشه جدید، محققانه و علمی سخن می گفت.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: حجت الاسام طاهریان در حوزه ی تربیت سیاسی و اجتماعی تشکل های فرهنگیان و دانش آموزی را باور داشت، وی روحانی روشنفکر و اندیشمندی بود که به مساله ی تربیت و رشد دانش آموزان اعتقاد داشت.
کفاش در خصوص محاسن اخلاقی استاد طاهریان بیان کرد: مهم تریت ویژگی استاد این بود که در طول حیات مبارک خود به زر و زور و تزویر آلوده نشد و زندگی طلبگی خود را حفظ کرد و اندیشه ی خود را به زرفروشان نفروخت.
وی با بیان اینکه استاد طاهریان حضرت امام خمینی (ره) را با تمام وجود باور داشت افزود: او حاضر نبود به برخی از کانون های قدرت نزدیک شود که البته هزینه اش را نیز پرداخت و این مساله برای ما، نسلی که روحانیت برایش از کودکی الگو و اسوه بوده، خیلی مهم است و استاد طاهریان این باور ما را نشکست و اخلاص است که چهره ی محبوب او در دلهای اکثر فرهنگیان وارد می شود.
کفاش گفت: استاد طاهریان از دهه ی شصت، سالهای اول تربیت معلم محور تربیت و اخلاق اسلامی بود. طاهریان کار خود را کرد. رفتن او به ما مربوط نیست . مرگ ، مصلحتی است که خداوند برای تک تک ما نوشته است، و این تقدیر الهی است و چگونه و چرای آن را خود او مقدر می کند. البته تاریخ نشان داده اندیشه و فکر و اخلاص می ماند و هرچه زمان بگذرد بارورتر می شود.
معاون پرورشی وزیر آموزش و پرورش پیشنهاد کرد: با توجه به برگزاری سالانه ی همایش پاسدات اخلاق و تربیت اسلامی از این پس، جایزه سالانه ی بهترین کتاب حوزه ی اخلاق و تربیت اسلامی به نام استاد طاهریان به مولف اثر تقدیم شود.
در این مراسم به یاد استاد طاهریان در دانشگاه تربیت معلم مشهد، هفته درختکاری به دست معاون وزیر آموزش و پرورش و مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی نهال درختی غرس شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]