واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس فدراسیون تکواندو: برنامه ریزی و توجه به رده های سنی پایه لازمه رشد و توسعه ورزش است مشهد-ایرنا- رییس فدراسیون تکواندو گفت: برنامه ریزی هدفمند و توجه به رده های سنی پایه و نونهالان لازمه رشد و توسعه کیفی رشته های مختلف ورزشی و از جمله این ورزش است.
به گزارش خبرنگار ورزشی ایرنا "سید محمد پولادگر" روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: هم اکنون در ورزش بیشتر به رده های سنی بزرگسالان اهمیت داده می شود در حالی که توجه به رده های سنی نونهالان زیربنای رشد و شکوفایی این بخش است.
وی ادامه داد: ورزشکاران رده های سنی پایه و نونهالان بعد از مدتی به رده های سنی بالاتر می روند و فرصتی برای کسب تجربه در این بخش وجود ندارد و اگر بتوان در رده نونهالان، به گونه ای برنامه ریزی کرد که ورزشکاران در مسابقات بین المللی و جهانی برای کشور موفقیت و افتخار کسب کنند، بسیار مهم است.
رییس فدراسیون تکواندو گفت: کسب موفقیت در رده های سنی پایه و نونهالان مهمترین رویکرد فعالیتهای این فدراسیون در سالجاری را تشکیل می دهد.
وی خاطر نشان کرد: تکواندوکاران رده های سنی نونهالان کشورمان در دو بخش دختران و پسران در مسابقات جهانی تکواندو که سالجاری با حضور 63 مملکت دنبا در کشور آذربایجان برگزار شد، به مقام قهرمانی دست یافتند و این افتخار بزرگی برای این ورزش و نتیجه هشت سال توجه این فدراسیون به این رده سنی است.
پولادگر برگزاری مسابقات لیگ تکواندو خردسالان (9 الی 12 سال) کشور را از دیگر اقدام مهم فدراسیون تکواندو در سال 1393 ذکر کرد.
رییس فدراسیون تکواندو در سووالی در خصوص جذب اسپانسر برای رشد ورزش تکواندوی خراسان رضوی هم گفت: حامیان و منابع مالی تنها لازمه موفقیت در ورزش و به طبع آن ورزش تکواندو نیستند و منابع و امکانات بدون برنامه ریزی نتیجه مطلوب به دنبال ندارد، بلکه داشتن برنامه مدون و کارشناسی حرف نخست را در موفقیت می زند.
پولادگر گفت: متولیان امر که در فعالیتهای خود دارای برنامه ریزی دقیق و هدفمند هستند، می توانند با خلاقیت منابع و حامیان مالی را هم جذب کنند و افراد در خدمت انسانهای هدفمند و دارای برنامه قرار می گیرند ولی شخصی که برنامه و هدف در کار خود ندارد، خود در خدمت سایر اشخاص قرار خواهد گرفت.
وی ضعف در تبلیغات تکواندو را یکی از مشکلات معرفی توانمندی ها و ظرفیتها و فعالیتهای این ورزش در کشور دانست و گفت: باید با توجه بیشتر به تبلیغات درآمدهای پایدار برای رشد این ورزش ایجاد کرد.
وی گفت: فدراسیون تکواندو با اقداماتی نظیر تشکیل بانک اطلاعات و سازماندهی آزمون ها و دوره های این ورزش توانسته به نوعی درآمدهای پایدار برای تکواندو ایجاد کند.
حدود یک میلیون و 400 هزار نفر در ورزش تکواندو در کشور فعالیت می کنند که از این تعداد قریب بیش از 300 هزار نفر به صورت حرفه ای فعالند.
از این میزان چهار هزار و 970 نفر مربی و پنج هزار و 50 نفر را نیز داوران ورزش تکواندو تشکیل می دهند.
تعداد تکواندو کاران خراسان رضوی هم حدود 20 هزار نفر است.ک/2
2095/1211
13/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]