تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 2 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842671847




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- سرمربی الاهلی امارات: تراکتورسازی نسبت به دوره های قبلی بهتر شده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: لیگ قهرمانان فوتبال باشگاه های آسیا، سرمربی الاهلی امارات: تراکتورسازی نسبت به دوره های قبلی بهتر شده است تبریز - ایرنا- سرمربی رومانیایی تیم فوتبال الاهلی امارات گفت: تیم تراکتورسازی نسبت به دوره های قبلی لیگ قهرمانان آسیا بهتر شده و بدون تردید فردا بازی سختی مقابل این تیم خواهیم داشت.


کاسمین اورلیو روز سه شنبه در کنفرانس خبری قبل از بازی با تراکتورسازی تبریز، افزود: ما وضعیت تیم تبریزی را به خوبی بررسی کرده و می دانیم که حضور مجدد تونی در راس این تیم به همراه آندو تیموریان در خط هافبک وضعیت آنها را بسیار بهبود بخشیده است.
وی گفت: ما به دقت بازی های اخیر تراکتورسازی را آنالیز و نسبت به نقاظ ضعف و قوت این تیم آشنایی داریم و واقف هستیم که بازی با تمام تیم های ایرانی بسیار مشکل خواهد بود.
کاسمین با بیان اینکه تیم های ایرانی به لحاظ کیفی از وضعیت مطلوبی برخوردارند، افزود: همیشه مقابل این تیم ها بازی های بسیار سختی را داشتیم و تراکتورسازی نیز به دلیل وجود هواداران پرشورش از قدرت افزون تری برخوردار است، اما امیدواریم از بازی فردا با دست پر بیروم بیاییم.
وی ادامه داد: هدف ما در بازی فردا کسب سه امتیاز است اما اگر به تک امتیاز این دیدار نیز دست پیدا کنیم راضی تبریز را ترک می کنیم.
کاسمین با اشاره به وضعیت نه چندان خوب الاهلی در لیگ امارات، گفت: باید توجه کنیم که بین لیگ های داخلی کشورها با لیگ قهرمانان آسیا تفاوت های آشکاری وجود دارد و فردا نیز با روحیه ای عالی به مصاف تراکتورسازی می رویم تا موفق زمین بازی را ترک کنیم.
وی از تراکتورسازی به عنوان یک تیم خوب و سرعتی در آسیا نام برد و افزود: تلاش خواهیم کرد سرعت حریف را کنترل و از فرصت های مختلف برای گلزنی استفاده کنیم.
سرمربی تیم فوتبال الاهلی امارات با بیان اینکه در بازی فردا لوئیز خیمینز مهاجم شیلیایی به دلیل محرومیت غایب است، از این بازیکن به عنوان یکی از کلیدی ترین نفرات الاهلی نام برد و اظهار کرد: با این وجود، ما نفرات قابل اتکایی داریم که می توانند جای خالی خیمنیز را پر کنند.
بازیکن شماره 14 تیم فوتبال الاهلی امارات نیز در این کنفرانس خبری با بیان اینکه بازیکنان این تیم از هر نظر آماده این دیدار هستند، گفت: ما با شناخت کافی برای رویارویی با تراکتورسازی به میدان می رویم.
اسامه السعیدی اظهار کرد: ما تیم منسجم و خوبی در اختیار داریم که می توانیم با ارایه یک بازی هدفمند از تبریز با دست پر به دبی برگردیم.
وی با اشاره به وضعیت آب و هوایی تبریز، اظهار کرد: هرچند هوای سرد تبریز برای ما مقداری آزاردهنده است اما خود من در فوتبال انگلیس که هوای سردی دارد بازی کرده ام و برایم شرایط جوی تبریز نمی تواند چندان غیر منتظره باشد.
السعیدی حضور هواداران پرشور تراکتورسازی در ورزشگاه را بسیار مهییج خواند و افزود: این مساله مهمی است که برای هر دو تیم می تواند روحیه بخش باشد چون بازی در حضور انبوه تماشاگران برای هر فوتبالیستی هیجان انگیز است.
دیدار تیم های تراکتورسازی و الاهلی امارات از هفته دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا فردا / چهارشنبه/ ساعت 16 در ورزشگاه یادگار امام (ره) برگزار می شود.
تیم فوتبال الاهلی امارات به عنوان قهرمان لیگ فصل گذشته این کشور در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا حضور دارد.
این تیم تاکنون شش بار عنوان قهرمانی لیگ امارات را کسب کرده وهم اکنون تا پایان هفته 17 لیگ امارات با 24 امتیاز در رده ششم قرار دارد.
الاهلی در نخستین دیدار خود در گروه دی قهرمانان آسیا با تیم الاهلی عربستان به تساوی 3 بر 3 رسید.
تراکتورسازی تبریز نیز در نخستین بازی خود در ازبکستان با نتیجه 2 بر 1 نتیجه را به نسف قارشی این کشور واگذار کرد.
سرخپوشان تبریزی در رقابت های لیگ برتر باشگاه های ایران و در پایان هفته بیست و یکم این پیکارها با 38 امتیاز در مکان دوم جدول رده بندی قرار دارند.
3038/1756






12/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن