تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):پروردگارم هفت چيز را به من سفارش فرمود: اخلاص در نهان و آشكار، گذشت از كسى كه ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871142625




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

موضوع هسته‌ای ایران، باز هم محور اجلاس سالانه «آیپک» |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: موضوع هسته‌ای ایران، باز هم محور اجلاس سالانه «آیپک»
همزمان با حضور جنجالی نخست وزیر رژیم اسرائیل در واشنگتن برای سخنرانی در کنگره آمریکا، لابی صهیونیستی آمریکا (آیپک) نیز اجلاس سالانه خود را آغاز کرده است. اجلاسی که مطابق معمول، مخالفت با مذاکرات هسته ای ایران، محور آن را تشکیل می دهد. در همین راستا، برخی منابع از موارد مشخصی که قرار است در این اجلاس طرح شود سخن می گویند.
کد خبر: ۴۸۰۱۴۶
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۱ - 02 March 2015



موضوع هسته‌ای ایران، باز هم محور اجلاس سالانه «آیپک»
همزمان با حضور جنجالی نخست وزیر رژیم اسرائیل در واشنگتن برای سخنرانی در کنگره آمریکا، لابی صهیونیستی آمریکا (آیپک) نیز اجلاس سالانه خود را آغاز کرده است. اجلاسی که مطابق معمول، مخالفت با مذاکرات هسته ای ایران، محور آن را تشکیل می دهد. در همین راستا، برخی منابع از موارد مشخصی که قرار است در این اجلاس طرح شود سخن می گویند.


به گزارش «تابناک»، لابی صهیونیستی آمریکا در حالی اجلاس سالانه خود را آغاز کرده که به گفته منابع نزدیک به این گروه، موضوع مذاکرات هسته ای ایران همچون سال های اخیر در محور دستور کار آن قرار دارد. این در حالی است که نخست وزیر رژیم اسرائیل امروز برای سخنرانی درباره همین موضوع در اجلاس مذکور حاضر خواهد شد.


روزنامه «تایمز اسرائیل» می نویسد در این اجلاس که انتظار می رود شرکت کنندگان در آن امسال به 16 هزار نفر برسد، بحث اصلی بر سر حمایت از دو طرحی است که از سوی شماری از نمایندگان کنگره آمریکا با هدف ضربه زدن به مذاکرات هسته ای ایران مطرح شده است. موضوع اصلی این دو طرح، تأکید بر ضرورت نقش آفرینی کنگره به اشکال گوناگون در موضوع هسته ای ایران است.


در همین راستا، روز سه شنبه که آخرین روز اجلاس سالانه آیپک خواهد بود، شماری از فعالان سیاسی طرفدار رژیم اسرائیل ضمن حضور در این اجلاس، در حمایت از طرحی سخنرانی خواهند کرد که بر اساس آن، در صورت عدم موفقیت مذاکرات هسته ای، تحریم های جدیدی علیه ایران وضع خواهد شد. طرح دیگر مورد حمایت آن ها، بر ضرورت تصویب هرگونه توافق نهایی با ایران در کنگره تأکید دارد.


این در حالی است که باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا تهدید کرده هر دو طرح مذکور را وتو خواهد کرد و هشدار داده هرگونه مداخله کنگره در مذاکراتت هسته ای ایران و گروه 1+5، می تواند سبب بر هم خوردن و شکست مذاکرات شود. 


در مقابل، مقامات آیپک مدعی هستند هدفشان ضربه زدن به مذاکرات هسته ای نیست و تنها در پی اطمینان یافتن از این موضوع هستند که توافق نهایی با ایران از سوی کنگره مورد بازبینی قرار خواهد گرفت و این توافق، صحیح و مناسب خواهد بود. هاوارد کور، مدیرعامل آیپک در این زمینه می گوید: «توانایی نظارت بر این توافق و تصویب یا عدم تصویب آن، نقش مهمی است که کنگره باید بازی کند». 


گفتنی است بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اسرائیل نیز امروز ضمن حضور در اجلاس آیپک، به ارائه سخنرانی خواهد پرداخت. وی فردا نیز ضمن حضور در جلسه مشترک کنگره آمریکا، سخنرانی دیگری درباره موضوع هسته ای ایران خواهد داشت.


کور می گوید از اختلافاتی که بر سر عدم هماهنگی سخنرانی اوباما با کاخ سفید به وجود آمده و نارضایتی دموکرات ها از این رویه آگاه است، اما همه نمایندگان کنگره را تشویق می کند که در اجلاس شرکت کنند. قرار است در اجلاس امسال، سوزان رایس، مشاور امنیت ملی دولت آمریکا و سامانتا پاور، نماینده آمریکا در سازمان ملل به عنوان نمایندگان دولت اوباما حضور پیدا کنند. 


به هر حال، بحث مخالفت با مذاکرات هسته ای ایران تا آن حد به عنوان دستور کار اصلی آیپک جا افتاده که تایمز اسرائیل در مطلب دیگری در همین زمینه اشاره می کند که زمانی، آگاهی یافتن از دستور کار اجلاس های سالانه این سازمان، موضوع مهمی بود که خبرنگاران به شدت در پی آگاهی یافتن از آن بودند. اما اکنون، برنامه آیپک بر سه محور استوار است: ایران، ایران و ایران. 












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن