واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ اسفند ۱۳۹۳ (۱۱:۴۸ق.ظ)
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي گيلان: مردان نسبت به زنان آسيب پذيرتر هستند به مناسبت روز ملي سلامت مردان (7 اسفند)، همايش، ايمني؛ کليد رسيدن به جامعه بدون حادثه صبح امروز در سالن اجتماعات معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، اين همايش با حضور مدير کل سازمان حملونقل پايانههاي استان، رئيس پليس راهنمايي و رانندگي، مدير اجرايي جمعيت طرفداران ايمني راههاي استان گيلان، معاون بهداشتي و جمعي از مسوولين دانشگاه علوم پزشکي گيلان در سالن همايش معاونت بهداشتي برگزار شد.
دکتر محمدرضا نقي پور، معاون بهداشتي دانشگاه، در اين همايش با اشاره به اينکه هر ساله هفته اول اسفند (7-1) بهعنوان هفته ملي سلامت مردان ايراني نامگذاري شده است، اظهار کرد: خوشبختانه در کشور ما چند سالي است که بحث سلامت مردان جدي گرفته شده است و استان گيلان در اين امر پيشگام بود.
وي افزود: گرچه وقوع حوادث، سوانح و مرگوميرها بهطور اتفاقي رخ نميدهد و وقوع اين حوادث بهظاهر ساده به نظر ميرسند، اما؛ عواملي مثل سن، جنس و... در بروز بيماريها و مرگومير انسانها نقش دارند.
معاون بهداشتي دانشگاه در بخشي ديگر از سخنان خود بيماريهاي قلبي و عروقي، سرطانها و حوادث را از عوامل مهم مرگومير افراد عنوان کرد و افزود: جنسيت افراد نيز نقش عمدهاي را ايفا ميکند و مردان نسبت به زنان آسيبپذيرتر هستند.
در ادامه دکتر جمشيد محمدي، مديريت مرکز حوادث و فوريتهاي پزشکي استان، نيز با اشاره به اينکه ما مسوول سلامت همه ايرانيان هستيم، افزود: سلامت مردان موضوعي است که موجب استحکام و ارتقاي سلامت نيروي کار جامعه و درنهايت توسعه کشور خواهد شد.
وي با تاکيد بر اينکه مردان نسبت به زنان در معرض فاکتورهاي خطر محيطي و شغلي بيشتري ميباشند، علل اين امر را مصرف سيگار، الکل، اعتياد و استرس شغلي همچنين مراجعه کمتر مردان به پزشک ذکر کرد.
دکتر محمدي با اشاره به آمار تصادفات، سرعت را يکي از مهمترين عوامل خطر در آسيبهاي ناشي از حوادث ترافيکي دانست و يادآور شد: با کنترل سرعت ميتوان از بروز تصادفات پيشگيري نمود و ضربه ناشي از تصادفات و شدت آسيب وارده بر مصدوم را کاهش داد.
وي در بخش ديگر از سخنان خود افزود: ارتباط بين سرعت و شدت آسيب، نوعي ارتباط مستقيم است، بهطوريکه افزايش 5 درصدي سرعت باعث افزايش حدوداً 20 درصد ميزان سوانح منجر به مرگ ميشود.
از ديگر سخنرانان اين همايش عبارت بودند از؛ ناصر آل محمد، مدير کل سازمان حملونقل و پايانههاي استان، سرهنگ تيمور شهيدي مقدم، رئيس پليس راهنمايي و رانندگي استان، دکتر محمدحسن نوين، دانشجوي PHD علوم اعتياد و ابراهيم گلسرخي که هر يک به ترتيب با موضوعاتي پيرامون؛ سلامت مردان و ارتقاي ايمني در پيشگيري از حوادث ترافيکي، پليس و رانندگي ايمن، فرهنگسازي و اصلاح رفتار رانندگي (پيشگيري از رفتارهاي پرخطر)، ايمني راههاي استان گيلان مطالبي را ارائه کردند.
گفتني است: پخش فيلم و کليپ توسط پليس راهور و مرکز تحقيقات تروماي جادهاي دانشگاه همچنين برگزاري نمايشگاه در حاشيه اين همايش از ديگر برنامههاي همايش امروز بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]