تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):برترین ایمان آن است که معتقد باشی هر کجا هستی خداوند با توست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871026456




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

همایش ملی عوامل اجتماعی ونابرابریهای سلامت دریاسوج برگزار می شود


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: استوار خبرداد:
همایش ملی عوامل اجتماعی ونابرابریهای سلامت دریاسوج برگزار می شود

تحول نظام سلامت


شناسهٔ خبر: 2508726 یکشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۵
استانها > کهگیلویه و بویراحمد

یاسوج - رئیس مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از برگزاری همایش کشوری عوامل اجتماعی ونابرابری های سلامت از ۱۲تا ۱۴ اسفندماه در یاسوج خبر داد. به گزارش خبرنگار مهر، دکتر رحیم استوار صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران گفت: هدف از برگزاری این همایش بررسی عوامل موثر بر سلامت در حوزه های مختلف است.وی بیان کرد:  طبق تحقیقات صورت گرفته قریب ۷۰ درصد بخش سلامت مردم مربوط به سایر بخشهاست که به مردم خدمات ارائه می دهند.دبیر علمی این همایش بیان داشت: حدود سه سال است که مرکز تحقیقات در دانشگاه علوم پزشکی تاسیس شده ویکی از اهداف مهم آن جلب همکاریهای بین بخشی وهمکاری کلیه کسانی است که به نحوی در بخش سلامت نقش دارند.استوار با بیان اینکه بخش سلامت به تنهایی قادر به تامین سلامت مردم نیست، اظهار داشت: به خاطر دخیل کردن سایر بخشها کلید برگزاری این همایش در سال گذشته با محوریت مرکز تحقیقات سلامت دانشگاه علوم پزشکی وپشتیبانی رئیس محترم دانشگاه، معاونت بهداشتی وخدمات درمانی واستانداری زده شد.وی افزود: تاکنون ۵۰۰ مقاله از سراسر کشور به دبیرخانه این همایش ارسال شد و در نهایت ۵۳ مقاله به صورت سخنرانی و ۲۵۰ مقاله به صورت پوستر پذیرفته شد.استوار بیان کرد: دراین همایش ۱۲ پانل تخصصی در بخشهای مختلف مرتبط با حوزه بهداشت ودرمان پیش بینی شده که افتتاحیه این همایش در روز ۱۲ اسفند ماه با حضور استاندار محترم در سالن دکتر کنعانی برگزار می شود.وی با بیان اینکه علاوه بر مسئولین استانی از سخنرانان کشوری وسیاستگذار در حوزه سلامت  در این همایش دعوت شده است، گفت: معاون وزارت بهداشت ومسئول دبیرخانه عوامل اجتماعی ونابرابری های سلامت، معاون بیمه سلامت کشور، کارشناسان خبره واساتید بزرگ ومسئولین مراکز تحقیقاتی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در این همایش حضور خواهند یافت.رئیس مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت در دانشگاه علوم پزشکی وخدمات درمانی کهگیلویه وبویراحمد گفت:  بعد از مراسم افتتاحیه سخنرانان در روز دوم این همایش پیرامون آموزش ونابرابری های سلامت، مدیریت نظام سلامت ونابرابری های سلامت، فرهنگ ونابرابری های سلامت، اقتصاد، قانون وتوسعه نابرابری های سلامت و در روز سوم این همایش به نظام ارائه خدمات ونابرابری های سلامت، اقتصاد، اشتغال و نابرابری های سلامت، جمعیت ونابرابری های سلامت، حمل نقل ونابرابری های سلامت، سرمایه اجتماعی ونابرابری های سلامت ومحیط ونابرابریهای سلامت خواهند پرداخت.دبیر علمی این همایش تصریح کرد: این همایش فرصتی برای هم اندیشی و ارائه راهکارها وچالشهای پیش روی بخش سلامت در جامعه خواهد بود. 









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن