واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ اسفند ۱۳۹۳ (۱۳:۹ب.ظ)
استاندار کرمانشاه: در بحث مبارزه با مواد مخدر توجه به فرهنگ سازي ضروري است استاندار کرمانشاه گفت: دستگاه هاي ذيربط بايد تلاش هاي لازم را در راستاي آگاهي بخشي به نسل جوان جامعه در خصوص عواقب سوء و پيامدهاي شوم ناشي از اعتياد و مواد مخدر بکار گيرند.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛ ابراهيم رضايي بابادي در جلسه شوراهي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان افزود: بايد با هشدارهاي لازم نسل نوجوان و جوان جامعه با آثار شوم و ويرانگر اعتياد آشنا شود لذا ضروري است که اين موضوع در آموزش و پرورش مورد توجه قرار گيرد.
وي با تاکيد بر اين مطلب که بايد اقداماتي صورت گيرد تا دانش آموزان به صورت خلاق رشد پيدا کنند، اظهار داشت: در کنار اقدامات و برنامه هاي پيشگيري، توجه به آگاهي بخشي به عموم جامعه و انجام کارهاي مبتي بر ابتکاري و خلاق گونه توسط آموزش و پرورش ضروري است زيرا هر چه دانش آموزان و جوانان با کارهاي ابتکاري آشنا شوند و آگاهي مناسبي از آثار شوم مواد مخدر داشته باشند به همان اندازه تاثيرات مواد مخدر در جامعه نيز کمتر خواهد شد.
استاندار کرمانشاه تاکيد کرد: بايد واقعيت هاي جامعه به درستي مورد توجه قرار گيرند و بر اساس آن برنامه ريزي و اقدامات پيشگيرانه صورت گيرد.
رضايي ادامه داد: آموزش و پرورش موظف است در راستاي آگاهي بخشي و ارائه آموزش هاي لازم به نسل جوان اقدامات موثري انجام دهد و نسل جوان با کسب هشدارهاي لازم در جريان عواقب شوم پديده اعتياد قرار گيرد.
وي همچنين تصريح کرد: فرمانداري هاي استان بايد برنامه هاي کمي خود را براي سال 1394 تا پايان سال جاري ارائه نمايند و با توجه به ظرفيت هاي موجود فرهنگي، اقدامات پيشگيرانه در برنامه ريزي ها به صورت جدي لحاظ شود.
رضايي تصريح کرد: در بحث مبارزه با مواد مخدر به لحاظ اينکه موضوع بسيار حساس و مهمي است، با هيچ مدير و مسوولي مماشات نخواهيم داشت و چنانچه مشخص شود که مسوولي در اين زمينه کوتاهي داشته بي درنگ فرد جايگزين وي را معرفي خواهيم کرد.
استاندار کرمانشاه گفت: با فرهنگ سازي و آگاهي بخشي مي توان نسبت به حل مشکل پديده اعتياد در جامعه اقدام کرد، لذا اين موضوع براي سال آينده بايد به عنوان يک برنامه تاثيرگذار اجرايي مورد پيگيري قرار گيرد.
وي بيان داشت: براي سال آينده در زمينه مبارزه با مواد مخدر به طرح هايي اعتبار تخصيص پيدا مي کند که راهگشا و مبتي بر فرهنگ سازي و اقدامات گسترده در راستاي آگاهي به عموم جامعه باشند.
رضايي در پايان گفت: بايد با توجه به ظرفيت هاي موجود و استفاده از تجارب مديريتي که در استان وجود دارد اقدامات تاثيرگذار و گسترده تري در بحث مبارزه با مواد مخدر و لحاظ نمودن بحث آموزش، آگاهي بخشي و برنامه هاي پيشيگيرانه مورد پيگيري قرار گيرد.
در اين جلسه همچنين دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به برنامه هاي صورت گرفته در استان براي مبارزه با پديده مواد مخدر و اعتياد گفت: خوشبختانه استان کرمانشاه در دهة اول سال جاري در برآيند کل شاخص ها و بررسي تمامي آيتم هاي در نظر گرفته شده به عنوان استان اول شناخته شده است.
علي شمشيري افزود: اقدامات که توسط دبيرخانه اين شورا صورت گرفته، استان کرمانشاه در مجموع به عنوان رتبه برتر کشور شناخته شده است.
وي گفت: برنامه ها در سال آينده را با جديت و شدت بيشتري ادامه مي دهيم و آخرين جلسه امسال در دهه سوم اسفند ماه با حضور تمامي اعضا و همچنين فرمانداران استان برگزار مي شود که در اين جلسه فرمانداران برنامه هاي خود را براي سال آينده اعلام خواهند کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]