تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802990410




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فارس گزارش می‌دهد تربیت اسلامی روشی صحیح در امور تربیتی جوانان


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش می‌دهد
تربیت اسلامی روشی صحیح در امور تربیتی جوانان
توجه به اصلاح دقیق و اصولی باورهای اصیل دینی در میان اقشار جوان جامعه می‌تواند در پیشگیری از بسیاری ناهنجاری‌ها و بزه‌های اجتماعی موثر باشد.

خبرگزاری فارس: تربیت اسلامی روشی صحیح در امور تربیتی جوانان



به گزارش خبرگزاری فارس از بروجرد، هشتم اسفند ماه یادآور روز «امور تربیتی و تربیت اسلامی» است، روزی که به حیث نامگذاری از اهمیت فوق‌العاده‌ای در بارور کردن زمینه‌های استعداد جوانان و نوجوانان برخوردار است به گونه‌ای که توجه به اصلاح دقیق و اصولی باورهای اصیل دینی در میان اقشار جوان جامعه می‌تواند در پیشگیری از بسیاری ناهنجاری‌ها و بزه‌های اجتماعی موثر باشد.
 اما استمرار این امر که بقای جامعه را به دنبال دارد، منوط به انتقال صحیح باورهای اعتقادی در بین جوانان است که با انتقال صحیح مجموعه باورها، ارزش‌ها، رفتارها، دانش‌ و مهارت‌ها به نسل‌های بعدی سلامت اجتماعی فرد و جامعه تضمین می‌شود.
این در حالی است که به اعتقاد بسیاری از صاحب‌نظران و کارشناسان تربیتی دنیا مهم‌ترین وسیله انتقال صحیح باورها آموزش و پرورش و در راس آن و مدرسه و دانشگاه است که مهم‌ترین واسطه انتقال دانش و مهارت فنی در این زمینه است.
گسترش فرهنگ اسلامی در بین جوانان امروز همواره از دغدغه‌های مهم جوامع اسلامی بوده که به نوعی می‌تواند اساس تاسیس ستادهای امور تربیتی در مدارس کشور را توجیه کند، چرا که نقش این ستادها در آشنایی و باورپذیری دانش‌آموزان در حرمت نهادن و عمل به ارزش‌های اسلامی کارساز و تعیین کننده است.
از سویی شناخت و پرورش استعدادهای دانش‌آموزان در رشد دینی، عقلی، اجتماعی و عاطفی در حفظ ارزش‌ها به قدری مهم و ضروری است که نادیده گرفتن این مهم و یا سهل‌انگاری در آن تبعات سویی در جامعه به دنبال دارد به گونه‌ای که هر عقل سلیمی ناگفته اعتراف می‌کند که مسئولیت خطیر تربیتی دانش‌آموزان گاه از چنان حساسیتی برخوردار است که نمی‌توان با وضع قوانین مقطعی و یا صرفا نامگذاری یک روز به آن، موضوع را حل شده فرض کرد، بلکه راهکارهای عملی و مقتدرانه در این زمینه می‌تواند بسیاری از موانع را برطرف کند.
برنامه‌‏ریزی و ایجاد هماهنگی بین عملکرد عوامل تربیتی، توجه جدی به اهمیت نقش معلمان در فعالیت‏‌های تربیتی و توجه به نقش دانش‌‏آموزان در فعالیت‏‌های تربیتی از جمله اهداف حاکم بر ستادهای امور تربیتی در مدارس است که به نظر می‌رسد، تاکنون این مهم با سهل‌انگاری در اجرای آن نادیده گرفته شده است.
معاون پرورشی و تربیت بدنی اداره آموزش و پرورش شهرستان بروجرد با اشاره به اینکه وقوع هر معلولی علت‌های زیادی را به دنبال دارد، اظهار کرد: عوامل متعددی زمینه‌ساز نابسامانی‌های کنونی در مقوله مهم تربیت شده است، گرچه مسئولان امر و مربیان فعالیت‌هایی برای اصلاح این عیوب درونی در این حوزه انجام داده‌اند، اما شرایطی چون فضای روز جامعه، آسیب‌های اجتماعی که بیرون از جامعه آنها را تهدید می‌کند، جنگ نرم دشمنان، فضاهای مجازی که به درستی مدیریت نمی‌شوند و ورود افراد غیر متخصص و بدون انگیزه از جمله مواردی هستند که باعث ورود مسائل و مشکلات تربیتی در بین دانش‌آموزان و جوانان شده ‌است.
شهاب روزبهانی با اشاره به اینکه عوامل متعددی در بروز نابسامانی‌ها دخیل هستند، گفت: نمی‌توان به طور قطع و یقین کوتاهی و قصور را متوجه خانواده‌ها و یا اولیای مدارس دانست و با شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت عهده‌دار تبعات سوء این نابسامانی‌ها نبود.
وی نقش خانواده در تربیت افراد را حساس و پر رنگ توصیف کرد و افزود: خانواده نخستین نهادی است که افراد در آنجا چشم به جهان گشوده و پایه‌های تربیت از این نهاد مقدس آغاز می‌شود.
معاون پرورشی و تربیت بدنی اداره آموزش و پرورش بروجرد با تاکید بر اینکه تربیت افراد پس از ورود به مدرسه بر عهده مسئولان این نهاد به خصوص مربیان توانمند و کارآمد است، عنوان کرد: قریب به 6 ماه است که پستی از سوی وزارت آموزش و پرورش به مدارس شهرستان بروجرد اختصاص داده شده است، با نام پست آسیب‌های اجتماعی و وظیفه کارشناسانی که در این زمینه فعالیت دارند، این است که آسیب‌های موجود در مدارس که دانش‌آموزان را تهدید می‌کند، رصد کرده و با ایراد نظر و ارائه راهکار مانع فراگیر شدن آن در جامعه شوند.
روزبهانی مهم‌ترین آسیب‌هایی که در حال حاضر متوجه نوجوانان و جوانان است را روابط مجازی در فضای شبکه‌های اجتماعی دانست و یادآور شد: در شهرستان بروجرد فعالیت‌های زیادی در این زمینه انجام گرفته است که وجود کارشناسان تعلیم و تربیت در مدارس، برگزاری نشست‌های بصیرت افزایی در بین دانش‌آموزان، حضور اولیا در انجمن اولیا و مربیان و آگاه ساختن اولیا نسبت به خطرات فضاهای مجازی از جمله ماهواره، اینترنت و شبکه‌های اجتماعی و برگزاری نمایشگاه‌هایی که در ایام دهه فجر انجام گرفت از جمله فعالیت‌های کارآمدی است که در راستای شناسایی خطرات موجود در این فضا شکل گرفته است.
وی با تاکید بر فعالیت منسجم و همه جانبه در شناسایی نقاط ضعف فضاهای مجازی و کارکرد آنها در جامعه، خاطرنشان کرد: کسب آگاهی‌های لازم و نیز مهارت شناخت در مقابله با این پدیده‌های نوظهور به کنترل بخش زیادی از این تهدیدات کمک می‌کند.
معاون پرورشی و تربیت بدنی اداره آموزش و پرورش بروجرد با ابراز تاسف از کمبود نیروهای آموزش دیده تربیتی در مدارس بروجرد، اضافه کرد: شاید مهم‌ترین علت سهل انگاری مقوله مهم تربیت اسلامی در مدارس این شهرستان کمبود نیروی متخصص و ماهر در این زمینه است که خود نشات گرفته از کم شدن مراکز تربیت معلم دراین شهرستان است.
روزبهانی با اشاره به اینکه برخی از افرادی که در زمینه تربیتی در آموزش و پروش فعالیت دارند، مدارک غیر مرتبط در این زمینه دارند، اظهار کرد: کمبود نیروی آموزش دیده در این حوزه به روی آوردن دیگر مربیانی که با وجود مدرک غیر مرتبط علاقمند به فعالیت در این حوزه هستند، می‌انجامد که به دلیل نداشتن دانش کافی در این رابطه به دستاورد قابل توجهی در زمینه تربیت اسلامی دست نیافته‌اند.
وی تعامل و برقراری ارتباط سازنده و هم‌سوی اولیای دانش‌آموزان با مربیان تربیتی در مدارس را مهم ارزیابی کرد و افزود: چنانچه بتوان با تعاملی سازنده بستر حضور اولیای دانش‌آموزان در مدارس را فراهم کرده تا از این طریق به شناختی در رابطه با خلقیات دانش‌آموزان دست یافت، اینگونه می‌توان نقش سه ضلع مثلث مدرسه، خانواده و دانش‌آموز را ممتاز توصیف کرد.
---------------------------
گزارش از مژگان شمس
--------------------------- انتهای پیام/2304/الف30
 

93/12/09 - 12:18





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن