واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ اسفند ۱۳۹۳ (۱۱:۳۹ق.ظ)
روحانيت بايد از مرزهاي ايدئولوژي و اسلامي کشور محافظت کند رئيس کميسيون فرهنگي-اجتماعي شوراي اسلامي شهر تهران روحانيت را همچون ديده باناني دانست که نبايد لحظه اي چشم از سنگر دشمن برداشته و با تلاش خود از مرزهاي ايدئولوژي و اسلامي کشور خود محافظت کند.
به گزارش خبرگزاري موج، حجتالاسلام ناصحي، رئيس کميسيون فرهنگي-اجتماعي شوراي اسلامي شهر تهران، در همايش علمي کاربردي روحانيون و ائمه جماعات شهرداري تهران، هدف از برگزاري اين گردهمايي را حفظ سنگر رسالت و تبليغ توسط سنگربانان و جامعه عظيم روحانيت عنوان کرد.
حجتالاسلام ناصحي در ادامه افزود: دنياي پيچيده امروز با سرعت در حال حرکت، تحول و پيشرفت است و از آنجا که اين تحولات بهطور مستقيم با افکار و انديشهها و آيينها مرتبط است، پس بر ما است که عميقتر و گستردهتر فکر کنيم.
رئيس کميسيون فرهنگي-اجتماعي شوراي اسلامي شهر تهران روحانيت را همچون ديدهباناني دانست که نبايد لحظهاي چشم از سنگر دشمن برداشته و با تلاش خود از مرزهاي ايدئولوژي و اسلامي کشور خود محافظت کند.
وي آشنايي روحانيون با فنّاوري روز و امکانات مدرن و ابزارهاي تبليغاتي مورد استفاده دشمن و نيز آشنايي و تسلط بر علوم مورد نياز جوانان را امري مهم و ضروري دانست.
حجتالاسلام ناصحي اخلاص در کار، دور نماندن از سيره پيامبر (ص) و ائمه طاهرين (ع) را از مهمترين دلايل پيشرفت و موفقيت يک مبلغ دانست و گفت: ساده زيستي و قناعت و تطابق گفتار با کردار هميشه از مهمترين عوامل توفيق مناديان توحيد و اسلام بوده است.
وي ضمن تأکيد بر لزوم آشنايي روحانيون و مبلغان با امکانات مختلف و پيشرفته روز خاطرنشان کرد: امروز مباحث چهره به چهره در دستور کار بسياري از کشورهاي جهان اسلام قرار دارد و اين کاري است که ما قرنهاي متمادي انجام دادهايم اما اين روش مؤثر هم راههايي دارد که ما نبايد از آن غافل بمانيم. با وجود همه دشمنيها و خصومتها شاهديم که چگونه روحانيت نقش اساسي خود را ايفا ميکند و با اخلاق خوب و تواضع و فروتني و اخلاص در کارهاي خود به تبليغ دين اسلام ميپردازد.
رئيس کميسيون فرهنگي اجتماعي شوراي اسلامي شهر تهران، گفت: قرآن مجيد قسمتهايي از زندگي حضرت نوح (ع) که مربوط به جنبههاي تعليم و تربيت و پند و اندرز و تبليغ ميشود را دقيقاً شرح داده است. آنچه درباره دعوت و تبليغ حضرت نوح (ع) در قرآن آمده در عين اينکه وسيلهاي براي تسلي خاطر مبارک پيامبر اکرم (ص) بود، همچنين يک برنامه عمومي و همگاني را براي همه مبلغان راه خدا ارائه ميدهد، حوصله و صبر عجيب حضرت نوح (ع) و آن دلسوزي عجيبتر و پشتکار و استقامت بينظيرش، سرمايه او در دعوت به آيين حق بود و شگفتانگيزتر اينکه در طول 950 سال دعوتش تنها حدود 80 نفر به او ايمان آوردند و به تعبيري ميتوان گفت حضرت نوح (ع) براي هدايت هر يک نفر بهطور متوسط حدود 12 سال تبليغ و ارشاد کرده است، اين حقايق اهميت جايگاه ويژه و حساس امر تبليغ و مسووليت خطير مبلغان را نشان داده و به ما ميآموزد که در راه دعوت به آيين خداوند يکتا خسته نشده و هرگز از پاي ننشينيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]