واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پارک علم و فناوری ابوریحان تا سال 95 به بهره برداری می رسد تهران - ایرنا - رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان زمان راه اندازی پارک علم و فناوری ابوریحان را در این شهرک تا سال 1395 اعلام کرد.
دکتر مهدی کشمیری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: احداث پارک علمی و فناوری ابوریحان در راستای برنامه های توسعه کمی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در دستور کار قرار گرفته و زیرساخت های آن در حال تکمیل است.
وی خاطرنشان کرد: پارک ابوریحان با وسعت حدود 23 هکتار در مجاور پارک شیخ بهایی داخل شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان واقع شده و پیشرفت فیزیکی آن در حال حاضر به 60 درصد رسیده است.
کشمیری از رایزنی با دانشگاه اصفهان به منظور ایجاد یک مجموعه علمی و تحقیقاتی در کنار این دانشگاه خبر داد و گفت: ارتقای شرکت ها و بزرگتر شدن آنها از نظر اندازه و بازار نیز جزو طرح های توسعه کمی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان محسوب می شود.
وی با بیان اینکه روند استقرار شرکت های دانش بنیان در شهرک به طور مستمر ادامه دارد و درحال افزایش است، ادامه داد: در پایان سال گذشته نزدیک به 330 شرکت مستقر داشتیم که امسال به 400 شرکت افزایش یافته است.
کشمیری به جنبه اشتغالزایی شرکت های دانش بنیان اشاره کرد و گفت: از نظر میزان اشتغال، نزدیک به 6 هزار شاغل در این شرکت ها هستند و به این ترتیب، متوسط آمار اشتغال هر شرکت به 15 نفر می رسد که البته برخی شرکت ها حتی دو نفر و برخی 100 نفر شاغل دارند.
رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ادامه داد: اشتغال ایجاد شده در شرکت های دانش بنیان شهرک عمدتا به فارغ التحصیلان دانشگاهی تعلق دارد و بالای 85 درصد شاغلان، تحصیل کرده های دارای مدرک کارشناسی به بالا هستند و با توجه به مجاورت با دانشگاه صنعتی اصفهان، بخش عمده ای از این اشتغال به فارغ التحصیلان این دانشگاه اختصاص دارد.
وی بحران اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی را یادآور شد و گفت:با وجود اینکه مشکل بیکاری فارغ التحصیلان برای زنان بیشتر به چشم می خورد اما بالای 45 درصد شاغلان شرکت های دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را این قشر تشکیل می دهد و این نشان دهنده عملکرد موفق شرکت ها در جهت ایجاد شغل برای فارغ التحصیلان دانشگاهی است.
کشمیری یادآور شد: با مقایسه کشورهای درحال توسعه و توسعه یافته به خوبی مشاهده می شود که شرکت های کوچک و متوسط نقش بیشتری در ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی دارند و هرچه کشور توسعه یافته تر باشد بار اشتغال آن بر روی دوش شرکت های دانش بنیان کوچک و متوسط است و این همان چیزی است که ما مدعی آن هستیم.
به گفته وی بیشترین فعالیت شرکت های دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در چهار حوزه فناوری اطلاعات، مکانیک و ساخت و تولید، برق، الکترونیک و کنترل و شیمی و محیط زیست است.
وی تاکید کرد: البته شرکت هایی هم در حوزه سلامت، هنر و علوم انسانی فعالیت می کنند ولی به دلیل اینکه ما کارمان را با حوزه های فنی و مهندسی آغاز کردیم متاسفانه آن حوزه ها هنوز به خوبی شکل نگرفته اند از همین رو ورود به حوزه هایی مانند هنر و علوم انسانی مورد تاکید و توجه ما قرار دارد.
شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یک سازمان مستقل با هدف توسعه مبتنی بر دانایی از طریق ایجاد مراکز رشد و پارک های علم و فناوری در اصفهان، قطب اقتصادی و صنعتی ایران شکل گرفته است.
این سازمان با بیش از 20 سال سابقه فعالیت به عنوان اولین سازمان موسس مراکز رشد و پارک های علم و فناوری در کشور، تلاش می کند تا با ایجاد بستری مناسب برای توسعه فعالیت شرکت های دانش بنیان، زمینه لازم را برای تجاری سازی دستاوردهای آن ها و جذب سرمایه گذاری های داخلی و خارجی فراهم آورد.
علمی (4)**1055**1440
09/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]