تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشانه منافق اين است كه بدى اش ناراحتش نمى كند و خوبى اش او را خوشحال نمى سازد. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812791952




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- نخستین سمینار اسلام هراسی و رسانه های مطبوعاتی در مادرید برگزار شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نخستین سمینار "اسلام هراسی و رسانه های مطبوعاتی" در مادرید برگزار شد مادرید - ایرنا - نخستین سمینار "اسلام هراسی و رسانه های مطبوعاتی" به همت دپارتمان حقوق و روابط بین الملل دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه کمپلوتنسه مادرید و سازمان غیردولتی مسلمانان برای صلح ، در این دانشکده برگزار شد.


در این سمینار تعدادی از اساتید دانشگاه های اسپانیا، روزنامه نگاران و کارشناسان نهادهای مرتبط با اسلام به بحث و بررسی اسلام هراسی در مطبوعات اسپانیایی پرداختند.
"لقمان نیئتو" مورخ اسپانیایی در سخنانی با اشاره به اخباری درباره اسلام گرایی افراطی در اروپا، گفت: اکنون واژه هایی نظیر مسجد، مسلمانان و یا اسلام را به واژه های دیگری نظیر تروریست ، قتل و یا هرج و مرج نسبت می دهند که هیچ ربطی به هم ندارند. اجازه می دهیم این اصطلاحات را به جای ما معنی کنند و چنین نسبت هایی را به ما بدهند. تغییر این افکار با شناخت مسلمانان ، با سوال از آنها و تحقیق در مورد اسلام امکان پذیر است.
"محمد ظهیری" استاد دانشگاه کوردوبا با اشاره به شکل گیری دوباره نقشه دینی در اسپانیا به ارائه آمار و ارقام از وضعیت مهاجران در اسپانیا به خصوص مسلمانان پرداخت و گفت: مهاجران درحال شکل دهی دوباره نقشه فرهنگی ، اقتصادی ، اجتماعی و دینی در جهان هستند. ورود نزدیک به پنج میلیون مهاجر خارجی به اسپانیا در 20 سال اخیر ، نقشه دینی اسپانیا را دوباره شکل داده و این امر باعث شده است اسپانیا به یک کشور متنوع تبدیل شود.
وی گفت: براساس گزارش وزارت دادگستری اسپانیا ، شمار پیروان ادیان مختلف به دلیل ورود مهاجران افزایش یافته و در این راستا ، شمار مسلمانان نیز به دلیل روند عادی سازی و قانونی شدن اقامت ها ، افزون بر اماکن دینی آنها رشد چشمگیری داشته است. در 15 سال اخیر تعداد نهادهای مسلمانان از 74 به یک هزار و 341 نهاد افزایش یافته است. علاوه بر آن یک هزار و 279 باب مسجد در اسپانیا وجود دارد.
"میگل ویسنته مارینیو" استاد دانشگاه وایادولید دیگر سخنران این سمینار در مورد نماد جهان عرب و مسلمان در مطبوعات اسپانیایی گفت: مطبوعات برای مقایسه غرب با کشورهای مسلمان یا جوامع مسلمان به آزادی های مدنی نظیر حجاب و پوشش اسلامی رجوع می کنند. اسلام و تروریسم را با تصاویر مساجد و مسلمانان درحال عبادت نسبت می دهند .اخبار کمی از اسلام و مسلمانان در صفحه نخست روزنامه ها قرار می دهند و بیشتر خبرهایی که از آنها در صفحه های داخلی منتشر می کنند، در ارتباط با فعالیت های تروریستی است.
"ناتالیا رمان" روزنامه نگار اسپانیایی در سخنانی در مورد اسلام هراسی در فرانسه گفت: در فرانسه اسلام هراسی سازمانی ، اسلام هراسی مطبوعاتی و اسلام هراسی اجتماعی وجود دارد. اسلام هراسی سازمانی بر این اساس است که دانش آموزان نتوانند نمادهای دینی را به نام ادغام و سکولاریسم نشان دهند.
"رمان" در مورد اسلام هراسی مطبوعاتی به انتشار تصویر بحث برانگیز و درج جملاتی نظیر تسخیر مساجد، هزینه واقعی مهاجرت ، ترس از اسلام ، غرب در برابر اسلام ، ترس در فرانسه در مطبوعات اشاره کرد.
وی به گزارش انجمن مقابله با اسلام هراسی در فرانسه اشاره کرد و گفت: در سال 2014 ، میزان حملات 10 درصد بود اما در ماه ژانویه سال جاری حملات به مسلمانان به 70 درصد رسیدند که 81 درصد آن متوجه زنان بود.
"فرناندو آریاس کانگا" مدیر بنیاد کثرت گرایی و همزیستی اسلام در غرب نیز در سخنانی گفت: مشخصه اسلام هراسی ، تهدید تروریستی و خصومت بین المللی است که منجر به ترس از مسلمانان می شود و همانطوری که دیده شده ، وقایع اخیر به افزایش اسلام هراسی کمک کرده ، موردی که منجر به مفهوم اسلام به عنوان یک دین ترور و وحشت شده است .
آریاس ؛ بزرگترین قربانیان اسلامگرایان افراطی را مسلمانان معرفی کرد و گفت: اروپایی ها اسلام را دین خشن ، خطرناک و مخالف مسیحیت می بینند، در حالی که در اسلام همه انسانها برابر هستند و طبقات اجتماعی در اسلام وجود ندارد. افزون بر آن ، این تصور غلط ایجاد شده که مسلمانان یک تهدید برای جامعه هستند ، به جنگ علیه تمدن ها می پردازند و همکاری با مسلمانان امکان ناپذیر است.
"لوز گومز" استاد مطالعات عربی و اسلامی در مورد دلایل و عواقب اسلام هراسی در اسپانیا گفت: انفجارات اسلام هراسی ، نتیجه نفوذ سیاست ها است. اسلام هراسی ریشه نژاد پرستانه دارد که ناشی از اندیشه های سیاسی است، به طوری که پس از حملات 11 مارس 2004 در مترو مادرید ، مردم اسپانیا باعث افزایش اسلام هراسی در کشور نشدند بلکه سیاستمداران وقت عامل این نفرت ها بودند.
"خوان میگل کانو" کشیش و کارشناس امور الهیات در این سمینار در مورد مسئولیت رسانه های مطبوعاتی در ترویج صلح گفت: مطبوعات قدرت دارند که به ترویج و ایجاد یک ایده مثبت یا منفی بپردازند. آنها می توانند کارهای بسیاری برای ترویج صلح انجام دهند. آنها باید از همه چیزهایی که مانع صلح می شود خودداری کنند و یکی از عناصری که باید در برقراری صلح به آن توجه شود ، به دور انداختن یا ترک بی عدالتی است .از سوی دیگر ، آزادی بیان ، هیچ گاه نباید برای فراتر رفتن از حق دیگران استفاده شود.
"ناتالیا آندوخار" مدیر مرکز آموزش اسلامی و شبکه مسلمانان نیز به بحث در مورد نمایش اسلام و مسلمانان در تلویزیون اسپانیا پرداخت و گفت: کلیشه های اصلی در مورد مسلمانان در تلویزیون این است که آنها را افرادی جاهل ، خشن ، مخالف با ادغام اجتماعی و زنان مسلمان را مطیع، معرفی می کنند.
"آندوخار" توصیه کرد ، جوامع دینی باید تلاش کنند تصویر بهتری از خود نشان دهند تا افکار عمومی تغییر یابد.
اروپام *4*491**1561**1392









06/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن