تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 21 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864627317




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- کانونهای ریزگرد دریاچه ارومیه در دو برنامه پنجساله حذف می شوند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اختصاصی ایرنا/ کانونهای ریزگرد دریاچه ارومیه در دو برنامه پنجساله حذف می شوند ارومیه - ایرنا - رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری گفت: کانونهای ریزگرد دریاچه ارومیه در دو برنامه پنجساله قابل حذف شدن هستند که امیدواریم این کار در کمتر از این مدت انجام گیرد.


خداکرم جلالی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از کانونهای ریزگرد دریاچه ارومیه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این امر، کاری زمانبر است که باید با اولویت بندی آن را به انجام برسانیم.
وی اضافه کرد: می توان با تامین سریعتر اعتبارات، زمان اجرای عملیات حذف کانونهای ریزگرد دریاچه ارومیه را کاهش داد.
وی اظهار کرد: ستاد احیای دریاچه ارومیه برای سال جاری 300 میلیارد ریال در راستای مقابله با بروز ریزگرد در دریاچه ارومیه به سازمان جنگلها و مراتع اختصاص داده بود که از این میزان، 50 درصد تخصیص داده شده ولی اعتباری در اختیار سازمان قرار نگرفته است.
رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور ادامه داد: فعالیت هایی در راستای مقابله با کانونهای ریزگرد در حوضه دریاچه ارومیه انجام شده که اعتبار آن از طریق اعتبارات داخلی تامین شده است.
جلالی گفت: طبق برنامه باید عملیات مقابله با ریزگرد در سطح 300 هزار هکتاری انجام شود که کار بسیار بزرگی به شمار می رود.
وی افزود: تجربیات بسیار موفقی در راستای بیابان زدایی در کشور وجود دارد که امیدوار هستیم این تجربیات را در حوضه دریاچه ارومیه نیز بکار بگیریم.
وی با اشاره به بازدید کامل از وضعیت دریاچه ارومیه اظهار کرد: منطقه جبل در مسیر ارومیه - سلماس نیز مورد بازدید قرار گرفت و با توجه به وضعیت حاد این منطقه، سعی می کنیم آن را در اولویت قرار داده و فعالیت های مقابله ای را با سرعت بیشتری به انجام برسانیم.
رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری گفت: البته نمی توان این کار را در یک سال به سرانجام رساند ولی قول می دهیم که سرعت فعالیت ها را در این خصوص بیشتر کنیم.
دریاچه ارومیه در حال حاضر با مشکلات جدی در حوزه بیابان زایی روبروست و طبق شواهد در برخی مناطق دریاچه ارومیه، مناظری شبیه بیابانهای معروف ایران به چشم می خورد.
یکی از فعالیت های ستاد احیای دریاچه ارومیه، تعیین و بهبود وضعیت در کانونهای تولید ریزگرد است که این امر مهم بر عهده سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری گذاشته شده است.
دریاچه ارومیه بزرگترین دریاچه داخلی کشور به شمار می رود که در حال حاضر با وضعیت بغرنجی روبروست و تنها حدود دو میلیارد متر مکعب آب در این دریاچه وجود دارد.
رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور نیز به منظور بررسی وضعیت این دریاچه، سفری یک روزه به آذربایجان غربی داشته است.
8137/2093



06/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن