تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خوشبختى انسان درخواست خير از خداوند و خشنودى به خواست اوست و از بدبختى انسان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803650470




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- ارمغان 34 میلیارد دلاری تغییرات آب و هوایی بر چهار کشور جنوب شرق آسیا/ تخطی محقق مالایی از اصول اخلاق علمی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ارمغان 34 میلیارد دلاری تغییرات آب و هوایی بر چهار کشور جنوب شرق آسیا/ تخطی محقق مالایی از اصول اخلاق علمی کوالالامپور – ایرنا – از دست رفتن محصولات کشاورزی، آسیب رسیدن به زیر ساخت ها و بیماری های ناشی از تغییرات آب و هوایی و گرم شدن هوا سالانه 34 میلیارد دلار آسیب اقتصادی به چهار کشور منطقه جنوب شرقی آسیا وارد می کند.


به گزارش ایرنا، منطقه جنوب شرق آسیا از جمله مناطقی است که هر ساله شاهد حوادث ناشی از تغییرات جوی از جمله سیل، طوفان، خشکسالی، نفوذ آب شور و تهدید مزارع کشاورزی و زیرساخت ها بر اثر بالاآمدن سطح آب دریاها و رودخانه ها است.
تازه ترین تحقیقات نشان می دهد کامبوج، لائوس، تایلند و ویتنام سالیانه 16 میلیارد دلار در بخش کشاورزی و سایر منابع طبیعی و 18 میلیارد دلار نیز در بخش زیرساخت ها آسیب اقتصادی می بینند.
براساس گزارش روز چهارشنبه شبکه خبری آسیا وابسته به سنگاپور، این تحقیقات که به وسیله یک مرکز آمریکایی انجام شده است همچنین نشان می دهد تا سال 2050 منطقه جنوب شرق آسیا با افزایش سطح آب دریا و ریزش باران های بیشتر مواجه است.
این مطالعه راهکارهایی برای مقابله با چنین آسیب هایی ارائه کرده است.
هدف از انجام این مطالعه کمک به دولت ها به منظور کاهش خطرات ناشی از تغییرات جوی عنوان شده است، اگر چه عوامل ایجاد کننده چنین تغییراتی در این گزارش مورد اشاره قرار نگرفته است.
آسیب های اقتصادی ناشی از تغییرات جوی در منطقه جنوب شرق آسیا به وسیله این مرکز آمریکایی در حالی منتشر شده که تازه ترین خبرها نشان می دهد یک محقق مالزیایی الاصل در آمریکا با دریافت یک میلیون و 200 هزار دلار در سال های گذشته تلاش کرده است تغییرات آب و هوایی و جوی را به تابش خورشید نسبت دهد و عوامل انسانی را نادیده بگیرد، موضوعی که وی در نتایج تحقیقات انتشار یافته خود به آن اشاره ای نکرده است.
ویلی وی-هوک سون متخصص فیزیک نجومی که از سال 2008 تاکنون بیش از 11 مقاله در این زمینه متشر کرده، با انتشار ندادن آن بخش از یافته های خود که مرتبط با عوامل انسانی تاثیرگذار در تغییرات جوی بود، اصول اخلاقی تحقیق را زیر پاگذاشته است.
تخطی این محقق مالزیایی از اصول تحقیق و انتشار ندادن یافته های اصلی به وسیله گروه محیط زیست موسوم به "گرین پیس" و از طریق قانون آزادی اطلاعات آمریکا انجام شده است.
وی پیش از این نیزمبلغ 131 هزار دلار از شرکت نفت و گاز "اگزونوبل" در سال های 2007 و 2008 به منظور مطالعه نقش خورشید در تغییرات جوی و گرمای کره زمین دریافت کرده بود.
روزنامه گاردین سال 2013 در گزارشی نوشت که برخی میلیاردرها با اعطای 120 میلیون دلار به بیش از 100 گروه تحقیقی خواسته اند تاثیرات ناشی از تغییرات آب و هوایی را آنگونه که هست، نشان ندهند.
براساس این گزارش محقق مالزیایی در بخش آب و هوا دارای تخصص نیست، اما برخی از سیاسیون محافظه کار آمریکایی در مباحث مرتبط با تغییرات جوی از یافته های وی بهره برده اند.
هوک سون پیش از این در سال 2005 نیز در مصاحبه ای با روزنامه استار مالزی گفته بود با هشدارهای فعلی در مورد مسائل محیط زیستی که از یافته های علمی به عنوان پوشش سوء استفاده می شود، مخالف است.
وی در آن زمان عنوان کرده بود جامعه از مستندات علمی به سوی مستندات عمومی و مردمی حرکت می کند و نیاز است هشدارها در مورد مسائل تغییرات جوی اصلاح شود.
آساق**241**1611



06/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن