واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ اسفند ۱۳۹۳ (۱۶:۸ب.ظ)
مديرکل دفتر امور بين الملل وزارت ورزش: سياست هاي حفظ و ارتقاي کرسي هاي بين المللي بايد ساماندهي شوند مديرکل دفتر امور بين الملل وزارت ورزش: براي حفظ و ارتقاي کرسي هاي موجود در ورزش سياست ها سازماندهي و رصد شوند.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري موج، صادقي در نشست شوراي هماهنگي نمايندگان ايران در مجامع بين المللي اظهار داشت: سياستهايي که براي کسب، حفظ و ارتقاي کرسيها توسط عزيزانمان در عرصه ورزش وجود دارد بايد ساماندهي و اين کرسيها رصد و شناسايي شود. به دنبال اين هستيم با شناسايي کرسيها به سمت اين برويم که کرسيهاي موثر داشته باشيم.
وي افزود: بايد هدفمند در اين مسير حرکت کنيم و تعاملات جدي داشته باشيم. اين شورا با کمک کميتههاي تخصصي سياستهاي تدوين شده را تصويب و از طريق وزارت ابلاغ ميکند و نظارت اجراي آن نيز برعهده وزارت ورزش است.
مديرکل دفتر امور بين الملل وزارت ورزش يادآور شد: پيشنويس آييننامه کرسيهاي بين المللي در کميته ملي المپيک آماده شد و ما آن را تکميل کرديم و در شوراي معاونان وزارت ورزش تصويب و ابلاغ شد.
وي به ديپلماسي اشاره کرد و گفت: بخشي از ديپلماسي عمومي موضوع ورزش و جوانان است و ما ميخواهيم از اين پتانسيل موجود در ورزش استفاده کنيم و ديپلماسي عمومي خود را در جهان ارتقا دهيم. ما ميخواهيم از تمام ظرفيتها استفاده کنيم و جايگاه خود را در اين بخش ارتقا دهيم.
صادقي در پايان خاطرنشان کرد: اگر حضوري موثر داشته باشيم به بحث امنيت ملي کمک ميکنيم. ما ميخواهيم قدرت مانور ايران را بالا ببريم و در تصميمگيريهاي کلان بين المللي تأثيرگذار باشيم و اگر چنين کاري را انجام ندهيم همين مشکلاتي که داريم، ادامه خواهد يافت.
در ادامه اين نشست افشارزاده، دبيرکل پيشين کميته ملي المپيک نيز تصريح کرد: بارها شاهد بيعدالتي مسئولان مجامع بينالمللي بوديم و کسي نبوده که از حق ورزش ما دفاع کند. مطمئنا حضور مداوم در مجامع بين المللي و مديريت صحيح ميتواند به ما کمک کند.
وي افزود: پيش از اين از اعضاي ايراني در مجامع بين المللي حمايت نشده و جايگاهي در وزارت ورزش و مديريت کل ورزش نداشته است. اگر ميخواهيم افرادمان کرسي کسب کنند بايد به مسائل مالي اهميت دهيم.
افشارزاده تأکيد کرد: بعد از پيروزي انقلاب ما کرسيهاي موثر زيادي در مجامع بين المللي داشتيم که با آمدن روساي جديد در فدراسيونها و يا سازمان تربيت بدني اين کرسيها را از دست داديم. به هر حال بايد قبول کنيم که حضور نمايندگانمان تأثير زيادي دارد من در المپيک ديدم که چقدر راحت فردي که عضو هيئت رئيسه بود به داور اشاره ميکرد و نتيجه تغيير ميکرد. اين موضوع به هيچ وجه قابل انکار نيست.
محمود مشحون رئيس پيشين فدراسيون بسکتبال در ادامه اين نشست گفت: تمام صدماتي که در اين بخش خوردهايم را خودمان وارد کردهايم و از ماست که برماست. ساير کشورها کمبودي احساس نميکنند که بخواهند در مجامع بين المللي به دنبال تسويه حسابهاي شخصي باشند. متأسفانه ما براي رسيدن به کرسيهاي بينالمللي نه تنها يک پله ايجاد نکردهايم بلکه پلههاي قبلي را نيز حفظ نکردهايم.
وي افزود: سفارتخانهها در اين بخش اثرگذار هستند اما وقتي که افراد يا تيمها به خارج اعزام ميشوند آنها از نماينده کشورمان حمايت نميکنند اما نماينده ايران بايد از هر جهت مورد حمايت قرار گيرد نه اينکه در يک کشور تنها باشد.
رئيس پيشين فدراسيون بسکتبال درپايان گفت: اختصاص بودجه در اين بخش ضرورت دارد. من در انتخابات فدراسيون بسکتبال ديدم از يک هفته قبل کانديداها تجهيزات در اختيار افراد قرار ميدهند و ميهمانيهاي مکرر برگزار ميکنند و هزينه ميکنند تا بتوانند در انتخابات موفق شوند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]