واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی:
انکار جاذبههای گردشگری استان مرکزی تحقیرکننده است
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان مرکزی گفت: انکار جاذبهها و ظرفیتهای گردشگری استان مرکزی تحقیرکننده و نوعی توهین است.
![خبرگزاری فارس: انکار جاذبههای گردشگری استان مرکزی تحقیرکننده است خبرگزاری فارس: انکار جاذبههای گردشگری استان مرکزی تحقیرکننده است](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1393/05/26/13930526000430_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک سیدمحمد حسینی ظهر امروز در سمینار کارآفرینی در صنعت گردشگری که در سالن آمفیتئاتر فرهنگسرای شهر برگزار شد، افزود: استان مرکزی از ظرفیتهای بسیار بالایی در حوزه گردشگری برخوردار میباشد که نادیده گرفتن این پتانسیلها توهین به مردم است. وی بیان کرد: درصد قابل توجهی از مشاهیر و نخبگان شایسته کشور متعلق به استان مرکزی هستند که این موضوع یکی از ظرفیتهای انسانی و گردشگری استان محسوب میشود. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی با بیان اینکه این استان دارای بستههای گردشگری در تمام زمینهها است، تصریح کرد: وجود کویر یکی از مهمترین بستههای گردشگری استان است که از نظر اکوسیستم و اکولوژی در گروه بهترین کویرهای کشور قرار دارد و ما خواهان توقف تخریب این منطقه هستیم. حسینی خاطرنشان کرد: کوهپایههای شازند، باغهای گل در محلات، غارهای متعدد و... از دیگر جاذبههای طبیعی استان بهشمار میروند. به گفته وی غار نخجیر به مراتب بهتر، دستنخوردهتر و زیباتر از دیگر غارهای کشور است که ساماندهی آن، قطب گردشگری را برای استان بهوجود خواهد آورد. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان مرکزی گفت: تاریخ و تمدن کشور به 7500 سال پیش باز میگردد، این در حالی است که سنگنگارههای کشف شده گویای قدمت و تمدن 35 هزارساله استان مرکزی است. حسینی با تاکید بر لزوم بهسازی و ایجاد زیرساختهای لازم برای توسعه گردشگری اظهار داشت: اساسیترین زیرساخت توسعه گردشگری ایجاد فرهنگ گردشگرپذیری است. وی ادامه داد: در استان مرکزی اقدامات بسیار خوبی در این زمینه صورت گرفته اما برخی از دستگاهها و عناصر ذیربط به رشد و تکامل فرهنگی نرسیدهاند که این موضوع روند توسعه این فرهنگ را با مشکل مواجه میکند. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان مرکزی ادامه داد: اگر میخواهیم سرمایهگذاران را جذب کنیم باید علاوه بر جلب اعتماد آنان زمینههای سرمایهگذاری را نیز فراهم کنیم. حسینی افزود: کلانشهر اراک یکی از شهرهای آلوده کشور است که ایجاد فضای فیلترینگ در اطراف شهر و مناطق گردشگری ضروری است. وی بیان کرد: برای توسعه و ترویج صنعت گردشگری باید شرکتها و علاقمندان با جدیت و برنامهریزی دقیق به این حوزه وارد شوند. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان مرکزی تصریح کرد: دانشگاهها و مراکز آموزشی یکی دیگر از زیرساختهای گردشگری است که با بهرهگیری از این ظرفیت مناسب میتوانیم پایههای علمی گردشگری را در استان تقویت کنیم. حسینی با اشاره به اینکه توسعه گردشگری و ایجاد فرهنگ آن نیازمند برنامهریزی است تا بتوانیم به اهداف بلندمدت و میانمدت در این زمینه دست پیدا کنیم، ادامه داد: در حال حاضر کشور در وضعیت اقتصادی مناسبی قرار ندارد و با تحریمها و تهدیدهای بسیاری در زمینه اقتصادی مواجه است. وی با تاکید بر لزوم رها شدن از اقتصاد تکبعدی اظهار داشت: امروزه اقتصاد کشور بر نفت استوار است که باید این موضوع ساماندهی شده و نفت به عنوان عنصر اصلی از اقتصاد حذف شود. حسینی با اشاره به اینکه دولتمردان نیز با اتخاذ تدابیر ویژه میتوانند از اقتصاد غیرنفتی و گردشگری استفاده کنند، بیان داشت: اقتصاد گردشگری بهترین جایگزین برای رهایی از اقتصاد نفتی بهشمار میرود که مسئولان باید از این فرصت به بهترین نحو استفاده کرده و کشور را به سوی اقتصادی منطقی و معقول سوق دهند. انتهای پیام/2299/ک40
93/12/04 - 15:56
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]