تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس خداى عزوجل را اطاعت كند خدا را ياد كرده است، هر چند نماز خواندن و روزه گرفتن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804393471




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- مشکلات و آسیب های دانشجویان ایرانی در هند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مشکلات و آسیب های دانشجویان ایرانی در هند دهلی نو- ایرنا-حدود هفت هزار دانشجوی ایرانی در رشته های مختلف در دانشگاههای هند مشغول به تحصیل هستند، بیشتر دانشجویان بین 17 تا 22 سال سن دارند که به دلیل بی تجربگی و اطلاعات اندک مشکلات زیادی دامنگیر آنها می شود.


به گزارش ایرنا، هم اکنون تعداد زیادی از دانشجویان بویژه در رشته های پزشکی در دانشگاههایی که مورد تایید وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی نیست تحصیل می کنند که آینده ای نامعلوم در انتظار آنهاست .
در هند هیچ دانشجوی بورسیه ای وجود ندارد و تمامی دانشجویان مشغول به تحصیل در رشته های مختلف به هزینه شخصی هستند .
تعدادی از دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در دانشگاههای هند می گویند: درسالهای اخیر به علت افزایش تعداد دانشجویان به تبع آن مشکلات آنها نیز افزایش یافته به گونه ای که در موارد زیادی دانشجویان با بی احترامی ، سختگیری در پذیرش ،اجبار دانشجویان به انتخاب استادان راهنما با کیفیت علمی پایین و برخورد نامناسب دانشگاه مواجه می شوند.
به گفته این افراد تعدادی از دانشجویان نیز به علت بی اطلاعی جذب دانشگاههایی که مورد تایید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی نیست، می شوند و بهترین سالهای زندگی خود را تلف می کنند.
مسوول بخش دانشجویی کنسولگری ایران درحیدرآباد گفت:تعداد زیادی از دانشجویان بویژه در مقطع دکتری روادیدشان به موقع از سوی هند صادر نمی شود و یا اینکه بین هفت تا دوسال به طول می انجامد.
"صدیق احمدی "درگفت وگو با ایرنا اظهار کرد:همچنین والدین دانشجویان برای همراهی فرزندشان با مشکل مواجه هستند و به آنها بیش از یکماه درطول تحصیل فرزندشان روادید داده نمی شود.
وی آشنا نبودن تعدادی از دانشجویان با زبان انگلیسی در بدو ورود به دانشگاه را یکی دیگر از مشکلات دانشجویان عنوان کرد و اظهار کرد این عدم آشنایی به زبان انگلیسی باعث می شود که آنها نتوانند در رشته های مورد علاقه ثبت نام کنند و از سوی دلالان به دانشگاههای بی کیفیتی که مورد تایید آموزش عالی نیست هدایت می شوند .
مسوول بخش دانشجویی کنسولگری حیدرآباد گفت :وی افزود:در خوشبینانه ترین حالت بیش از 70 درصد از افرادی که در رشته های پزشکی در دانشگاههای هند ثبت نام می کنند موفق به دریافت مدرک می شوند.
احمدی ،بابیان اینکه برخی از دانشجویان در برخی ازشهرها نظیر بنگلور دچار مشکلات فرهنگی و اخلاقی می شوند که لازم است والدین و حتی بستگان این افراد بطور مستمر بر روند تحصل فرزندانشان نظارت کنند .
رایزن علمی سفارت جمهوری اسلامی ایران در هند چندی پیش در گفت و گو با ایرنا با اشاره به مشکلات تعدادی از دانشگاههای هند از متقاضیان در رشته های پزشکی ، دندانپزشکی و داروسازی خواسته بود که برای پذیرش در دانشگاههای این کشور اقدام نکنند.
"علی اعظم خسروی " اضافه کرده بود که قرار است هیاتی از وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی برای ارزیابی دانشگاههای هند به این کشور سفر کند.
وی اظهار کرد: ممکن است دراین بازدید تعدادی از دانشگاههای مورد تایید از لیست خارج و تعداد دیگری از دانشگاهها به لیست مورد تایید اضافه شوند.
رایزن علمی سفارت ایران در هند گفت :لازم است بازنگری کلی در دانشگاههای مورد تایید صورت گیرد چرا که برخی از دانشگاهها از استانداردها فاصله گرفته اند و تعدادی از دانشگاههای بسیار خوب هم دراین لیست قرار ندارند.
خسروی افزود:با افزایش تعداد دانشگاههای مورد تایید، دست بسیاری از واسطه ها کوتاه می شود.
وی اظهار کرد: دانشجویان ایرانی در 64 گرایش و در علوم پایه ، فنی و مهندسی ،پزشکی ،دندانپزشکی ،دارو سازی و هنر تحصیل می کنند .
سفر هیات وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی که قرار بود آبان ماه امسال هند انجام شود که برای چندمین بار به تعویق افتاد و هم اکنون تعداد زیادی از دانشجویان بلاتکلیف هستند.
همچنین نوریان سرکنسول ایران درحیدرآباد نیز چندی پیش بااشاره به تعویق سفر هیاتی از وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی با اشاره به وضعیت دانشجویان در حیدرآباد خواستار اعزام هرچه سریعتر این هیات برای تعیین تکلیف دانشجویان شده بود .
همچنین در سفر ترکان مشاور ارشد رییس جمهور به دهلی نو که ماه گذشته صورت گرفته ،دکتر علی اعظم خسروی نماینده وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در شبه قاره و سرپرست دانشجویان ایرانی با تشریح وضعیت دانشجویان درنامه ای خواستار اعزام هرچه سریعتر این هیات به هند شد.
*آساق*2*1600*1579



04/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن