تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه بگيريد تا تندرست باشيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868535601




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کارگاه توانمند سازي زنان در عرصه محيط زيست


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۳ اسفند ۱۳۹۳ (۱۵:۴۲ب.ظ)
فردا برگزار مي‌شود؛ کارگاه توانمند سازي زنان در عرصه محيط زيست مشاور رئيس سازمان حفاظت محيط زيست در امور زنان و خانواده از برگزاري کارگاه توانمندسازي زنان در عرصه محيط زيست به مدت يک روز در استان البرز خبر داد و گفت: ترويج و اصلاح سبک هاي زندگي سازگار با محيط زيست در ميان زنان نقش بسيار مهمي در سلامت اين بوم سازگان دارد.
به گزارش خبرگزاري موج، شهربانو اماني با اشاره به اينکه نقش زنان در توسعه از اوايل دهه 70 بيش از بيش مورد توجه قرار گرفت، اظهار کرد: واقعيت آن است که نوسازي و توسعه، دستاوردهاي نامتعادلي براي مردان و زنان در کشورهاي در حال توسعه به همراه داشته است، به طوري که مردان بهره مندان و زنان قربانيان اين فرايند بوده‌اند.
وي با تاکيد بر اينکه توانمند سازي زنان و مشارکت آنان در توسعه، نياز به پيشرفت همه جانبه آنان دارد، گفت: همان طور که مي دانيم حدود نيمي از جمعيت جهان را زنان تشکيل مي‌دهند و اين نيم پيکره جهان از مهم‌ترين گروه‌هاي اجتماعي متأثر از کيفيت محيط زيست و در عين حال مؤثر بر آن مي‌باشند.
به گفته اماني، زنان با مسووليت عميقي که از روزگار گذشته در تمام دنيا در زندگي داشته‌اند، به رموز محيط زيست آشنا بوده و آنان را نسل به نسل کامل‌تر کرده و به آيندگان سپرده‌اند.
مشاور رئيس سازمان حفاظت محيط زيست در امور زنان و خانواده با بيان اينکه اين گروه عظيم اجتماعي به لحاظ ارتباط مستقيم و موثري که با ديگر گروه‌هاي اجتماعي دارند، تصريح کرد: علاوه بر وظايف شخصي و خانوادگي مي‌توانند بيشترين نقش را در حرکت‌هاي اجتماعي از جمله پيشگامان حفاظت همه جانبه محيط زيست و در نهايت دستيابي به توسعه پايدار ايفا نمايند.
اماني با بيان اينکه در بسياري از کشورهاي جهان سوم، راهبردهايي براي رفع موانع مشارکت علمي زنان در توسعه اتخاذ شده است، افزود: توانمند سازي زنان يکي از همين راهبردهاست که تنها به مفهوم بهره مندي زنان به عنوان ذينفعان از مزايا و نتايج برنامه‌هاي توسعه نيست، بلکه مستلزم مشارکت فعال آن‌ها در اجراي برنامه‌ها و طرح‌هاي توسعه است.
به گفته وي، امروزه رويکردهاي جديد در مديريت محيط زيست، استفاده از روش‌هاي مشارکتي را به عنوان يکي از اصول مديريت پايدار پيبشنهاد مي‌کند.
اماني خاطر نشان کرد: يکي از موارد پايه به منظور مشارکت بهتر و قوي تر مردم، توانمند سازي زنان است که با بالا بردن ميزان آگاهي‌هاي آن‌ها و ايجاد مشوق‌هايي مي‌توان به اين مهم دست يافت.
وي با تاکيد بر اينکه ترويج و اصلاح سبک‌هاي زندگي سازگار با محيط زيست در ميان زنان نقش بسيار مهمي در سلامت اين بوم سازگان دارد، گفت: از اين رو بخش امور زنان و خانواده سازمان حفاظت محيط زيست کارگاه آموزشي يک روزه با عنوان تبيين نقش زنان در حفاظت از محيط زيست در مورخ 4.12.93 در مکان اداره کل حفاظت محيط زيست البرز با حضور جمعي از مشاورين وزرا و مشاورين دستگاه‌هاي اجرايي به مدت يک روز اجرا مي‌کند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن