تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به احترام پدر و معلمت از جای برخیز هرچند فرمان روا باشی.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860300528




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- با تنها خریداران معرفی شده پرسپولیس آشنا شوید!


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: با تنها خریداران معرفی شده پرسپولیس آشنا شوید! تهران - ایرنا - سایت خبری عصر ایران می نویسد :فهرست نفراتی که کارهای شرکت پیشکسوتان پرسپولیس را پی گیری می کنند شامل محمدرویانیان ، حسین هدایتی ، امیرعابدینی و علی پروین است. گفته می شود که به این جمع یک نفر دیگر هم اضافه خواهد شد. 5 نفری که می خواهند اداره پرسپولیس را با شرکت پیشکسوتان به عهده بگیرند.


بازار شایعات همچنان داغ است و هنوز هم نام شرکت های مختلف نیمه دولتی و خصوصی برای خرید سرخابی ها شنیده می شود. اپراتورهای تلفن همراه و چندبانک خصوصی همچنان در فهرست شایعات هستند اما تنها شرکتی که برای خرید سهام یکی از سرخابی ها ابراز تمایل کرده است . شرکت پیشکسوتان پرسپولیس است.
شرکتی که در دوره مدیریت محمد رویانیان با همین هدف خرید سهام پرسپولیس تاسیس شد. شرکتی که اعضایش مدعی هستند پرسپولیس متعلق به آنهاست. دور و بر شرکت ییشکسوتان پرسپولیس البته همیشه حاشیه زیاد بوده . از شایعات روزهای اولی که تاسیس شد بگیر ، تا پلمپ دفتر شرکت در شهرک غرب در فرودین ماه . همین اواخر هم در مورد مدل تقسیم سهام باشگاه شایعاتی منتشر شد در مورد اینکه بازیکنانی که در باشگاه رقیب بازی کرده باشند نمی توانند درآن سهامی بخرند و ....
قیمت گذاری ای هم که این شرکت روی سهام پرسپولیس انجام می دهد برای خودش عجیب و غریب است. شرکت پیشکسوتان پرسپولیس تشکیل شده از 100میلیون تومان سهم که همه را هدایتی پرداخت کرده و قرار است بازیکنان و پیشکسوتان در سهم های 50 هزارتومانی آن را بازگردانند اما با این ارزش سهام قرار است سراغ خرید سهامی با ارزشی نزدیک به 90 میلیارد تومان بروند. قرار براین شده که پیشکسوتان پرسپولیس 30 درصد از سهام را داشته باشند و 30 درصد از 290 میلیارد تومان عددی نزدیک به 90 میلیارد تومان می شود.
با این شایعه ها و شائبه ها کمتر کسی روی پیشکسوتان پرسپولیس به عنوان خریدار حساب می کند در حالی که خودشان مدعی هستند در نهایت پرسپولیس را خواهند خرید. یکی از منابع نزدیک به وزارت ورزش در این مورد به عصر ایران گفت :« من از بنگاه های مالی دیگر خبر ندارم اما نمایندگان این شرکت از خرید نهایی پرسپولیس مطمئن هستند »
این طور که گفته می شود آنها قبل از مزایده دور اول هم از اینکه تنها خریدار پرسپولیس هستند اطمینان داشتند :« پیش از مزایده اول با یکی از نمایندگان شرکت صحبت کردم او با اطمینان می گفت خریدار اول و آخر پرسپولیس هستند و به همین دلیل هیچ پیشنهادی برای خرید پرسپولیس به سازمان خصوصی سازی ارسال نشده »
البته باور اینکه خریدار سرخابی ها فقط یک شرکت باشد خیلی مشکل است و بعید است که در شرایط عادی شرکت های خصوص از خرید سرخابی ها آن هم با چنین شرایطی طفره بروند اما اعضای اصلی این شرکت باور دارند که در نهایت کل سهام پرسپولیس را می خرند.
فهرست نفراتی که کارهای شرکت پیشکسوتان پرسپولیس را پی گیری می کنند شامل محمدرویانیان ، حسین هدایتی ، امیرعابدینی و علی پروین است. گفته می شود که به این جمع یک نفر دیگر هم اضافه خواهد شد. 5 نفری که می خواهند اداره پرسپولیس را با شرکت پیشکسوتان به عهده بگیرند.
بیش از دو هفته دیگر به برگزاری مزایده دوم باقی مانده و به نظر می رسد اگر شرکتی پیشقدم نشود انها خریداران اصلی باشند.
منبع/ عصر ایران
اول **



03/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن