واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ابتکار در یک نگاه تهران - ایرنا -«اعتماد آیت الله به اعتدال روحانی» و«کت و شلواری های هسته ای در ژنو»عنوان های مهم روزنامه ابتکار در شماره روز یکشنبه است.
این روزنامه تیتر یک خود را به خبر اعتماد آیت الله به اعتدال روحانی اختصاص داد و نوشت:«دکتر روحانی را به طور کامل قبول دارم. ما با ایشان از لحاظ تفکر خیلی نزدیک هستیم و هیچ شبهه ای در صلاحیتشان برای من نیست. کابینه اش را هم با توجه به شرایط فعلی کشور، نسبتاً خوب انتخاب کرد، بالاخره مجلس هم در کابینه حق دارد و باید رای بدهد و مسئولیت دارد.» اینها بخشی از سخنان هاشمی رفسنجانی در مدح حسن روحانی است. سخنانی که هاشمی کمتر در مورد روسای جمهور بعد از خود به کار برد. به نظر می رسد روحانی برای آیت الله هاشمی رفسنجانی حس شاگردی را دارد که به ثمر نشسته است و او دارد حاصل تلاشش را مشاهده می کند. حسن روحانی از دهه 60 و دوران دفاع مقدس از جمله نیروهای نزدیگ به هاشمی رفسنجانی شناخته می شد. کسی که بسیاری او را دست راست آیت الله هاشمی در صحنه مدیریت جنگ و مجلس می دانستند. بعد از پایان دفاع مقدس نیز روحانی و آیت الله در کنار یکدیگر حضور داشتند و حسن روحانی دبیر شورای عالی امنیت ملی دولت هاشمی رفسنجانی بود. این دو حتی در دوران محمود احمدی نژاد نیز از یکدیگر جدا نشدند و حسن روحانی با حکم هاشمی رفسنجانی مدیریت مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام را بر عهده گرفت. حالا بعد از گذشت سی سال از فعالیت سیاسی این دو سیاستمدار روحانی ایران، مشاهده می کنیم که آیت الله هاشمی رفسنجانی با لبخند رضایت از دولت تدبیر و امید سخن می گوید. حضور روحانی در راس قوه مجریه بعد از دوران احمدی نژاد برای هاشمی، یک معنا دارد و آنهم بازگشت کشور به مسیر تدبیر و عقلانیت.
روزنامه ابتکار در تیتر دیگر خود به خبرهمه کت و شلواری های هسته ای در ژنو پرداخت و نوشت: مذاکرات هسته ای با اعضای جدید همچنان ادامه دارد. از ایران علی اکبر صالحی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی و همچنین حسین فریدون دستیار ویژه رئیس جمهوری و از طرف آمریکا ارنست مونیز وزیر انرژی به جمع مذاکره کنندگان پیوستند.هرچند حضور فریدون در مذاکرات هسته ای برای اولین بار نیست اما این نخستین بار است که در طول مدت مذاکرات اتمی ایران و آمریکا، یک مقام بلندپایه به غیر از وزیر امور خارجه طرفین در این گفتگوها حاضر می شود. برخی منابع حضور صالحی و مونیز را تمرکز مذاکرات بر موضوع ظرفیت غنی سازی و تعداد سانترفیوژها عنوان کرده اند اما درعین حال برخی کارشناسان معتقدند که حضور این افراد به معنای تغییر مهمی در روند مذاکرات نیست.
این روزنامه با بازتاب خبر خاندان آیت الله خاتمی عزادار شد، نوشت:مرحومه سیده فاطمه خاتمی، فرزند ارشد آیت الله سید روح الله خاتمی، نماینده اسبق امام خمینی(ره) و امام جمعه فقید یزد و اردکان، خواهر رئیس جمهوری دولت های هفتم و هشتم و مادر شهید حسن خلیلی بود که با بیماری سرطان دست و پنجه نرم می کرد و پس از یک دوره بستری در بیمارستان، صبح دیروز در سن 77 سالگی دار فانی را وداع گفت.
روزنامه ابتکار همچنین خبر رد پول های کثیف در بازی های سیاسی را انعکاس داد و نوشت: خبری از کلاه های شاپو، مردانی با کت و شلوار یا پالتو و بارانی های تیره رنگ، ماشین های قدیمی، محافظان مسلسل به دست و موسیقی «پدرخوانده»وار نیست. حتی این جور نیست که اگر کسی خواسته هایشان را انجام نداد، سر اسبش را در رختخوابش بگذارند! ماجرا عجیب تر و پیچیده تر از فیلم هاست. این روزها قاچاقچیان و صاحبان محموله های بزرگ مواد مخدر، پول هایشان را در رقابت های انتخاباتی سرمایه گذاری می کنند. این موضوعی بود که وزیر کشور در حاشیه همایشی با موضوع مواد مخدر از آن خبر داد. محمدرضا رحمانی فضلی در گردهمایی روسای پلیس مبارزه با مواد مخدر کل کشور با اشاره به ورود بخشی از پول های کثیف ناشی از قاچاق مواد مخدر به سیاست، افزود: ورود این پول ها در چرخه انتخاباتی متاسفانه باعث ایجاد شکاف، اعمال نظر و اعمال قدرت توسط برخی افراد شده است؛ تا جایی که اگر دقت لازم را نداشته باشیم، ورود این پول ها توانایی آن را دارد که قدرت ها را نیز آلوده کند.وزیر کشور در ادامه با اشاره به اینکه وجود این پول های کثیف که در قالب فعالیت باندهای مافیایی در حوزه اقتصاد و سیاست کشورها ورود می کند در همه دنیا وجود دارد، تصریح کرد: ما به مبارزه با مواد مخدر از چند منظر می توانیم نگاه کنیم؛ بحث اول، بحث انسانی ماجرای مبارزه است. جامعه و آدم ها برای ما مهم هستند. هر فرد در آموزه های قرآنی، یک ملت است. تکلیف بر ما وجود دارد که در امر مبارزه با مواد مخدر فعالیت کنیم. از منظر دوم، فراهم آوردن امنیت اجتماعی و ایجاد بستر مناسب برای راحتی خیال و ایجاد نظم عمومی و نشاط جزو برنامه های پلیس ستاد مبارزه با مواد مخدر است.رحمانی فضلی، جلوگیری از حضور پول های کثیف در امر اقتصادی و سیاسی کشور را سومین وظیفه مهم ستاد مبارزه با مواد مخدر برشمرد و اضافه کرد: باید تلاش کنیم جریانات مافیایی از ورود پول های کثیف در جریان قدرت، بازداشته شوند.
**1893**9131
03/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]